2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1792134 بازدید | 107210 پست
چرراااا😕

دعوا شد خونه مامانم...

خواهرم و برادرم گفتن خاله دخترت بی ادبه همین فقط همین

شوهرش ب خواهرم بد بیراه گفت

مادرم هیچی نگفت چون خالم حامله بود 

بد دعوای بدی شد 

میگه چرا مادرم سکوت کرد باید میزد دهن بچه هاش

۷ماهه قهره

فرار کنین برین ی جایی🤣ما بخاطر همین حرفا عیدا از خونه موندن فراری هستیم😁دلخوری هم پیش نمیادالبته ا ...

بخت و اقبال هرجا برم با من میاد

بازنده ی فردا همان برنده ی امروز است که هیچ هدفی برای فردایش ندارد                

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

دایی منم سهم مامانم و کشیده بالا نمیده ،بقیه خواهرا هیچی نمیگن مادر منم که گفت شد بد عالم همشون باهاش بد شدن و قطع رابطه کردن،چقد دل مادرم شکست،خواست بره کربلا خودش رفت پیششون خداحافظی کرد ،فعلا امن و امانه همه چیز چند روز پیش هم داییم افطاری گرفته دعوتشون کرده حالا انشاالله که این کدورت ها تمام بشه و بده سهم مادرمو حالا بقیه نمیخوان بحثش جداست،چی بگم والا من که تو روشون حرفی از مادرم زدن جوابشون و دادم خودشون و جمع کردن

باور کن من از اول با همین عقیده اومدم جلو بخاطر همین شکست عشقی نخوردم😂نمیدونم چرا از روز عقدم باهاش ...

کاش منم عاقل بودم

دیگه تجربه شد برام، ممنون جواب دادین عزیزم💖

خواهش میکنم گلم ،ماهم از این ضربه ها زیاد خوردیم از سمت شوهر ،فقط همیشه اولویتت اول خودت باش و خودت ودوست داشته باش♥️💐این باعث میشه بقیه هم بهت احترام بزارن و شوهرت هم عزتت بزاره جلو بقیه،اگه حتی لباس هم نتونستی بخری و باهمون لباس قبلی ها رفتی خونه مادر شوهرتت اصلا حس کم بودن نداشته باش که قشنگ از تو چهره ات مشخص میشه خیلی با عزت نفس بالا باش،خودت و کم نبین سخته ولی تمرین کن☺️

سلام دوستای قشنگممن رفت عمل برگشتم خدا رو شکر به خیریت گذشت دست گل همگی تون درد نکنه عزیزامعزیزم دست ...

خداروشکر که خوبی 

حالا چرا سه روز بستری براش؟

باور میکنید بچه ها ما اصلا نمیفهمیدم برادر شوهرم ماشین ثبت نام کرده،فقط صبح که بیدار شدم تو حیاط خونشون دیدم،یعنی جوری ذوق زده شدم که نگو،هیچ وقت برا بقیه بد نخواستم فقط گفتم خدایا منم به اندازه ای داشته باشم که دستم جلو بقیه دراز نشه ،چرا بعضیا واقعا حسودی شون میشه،من که بارها از در و همسایه شنیدم که اره مثلا شما رو چشم زدن چرا همش سر صحبتشون هستیم ما نمیدونم ،آخه من اصلا ارتباطی ندارم باهاشون ،چیز چشم گیری هم نداریم که برتر از اونا باشیم خودشون وضعشون عالی،خونه ماشین ،شغل،درآمد🥲

بهتر که قهره ولی طفلی مادرت💔

اگه احمق خانم آدم بود 

الآن ما پیشش بودیم

مسیر ۱۵ دقیقه ست شهرک رو ب رویی ما میشینه

سه تا بچه با درد فراوان 

خون‌ریزی فوق العاده زیادی داره احتمال باقی مانده جفت داره

اگه آدم بود من و مامانم پیشش بودیم

خودش نخواست 💔💔💔💔 

خودش گفت نگید ب اینا من زایمان کردم 💔💔