2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1788033 بازدید | 107085 پست
من حس میکنم از حسادت تو این کار رو میکنن.جاریت حالا با تو خوبه؟ و اینکه انتخاب پدرشوهره

خیلی متظاهره. کاملا مشخصه از رفتارش که خیلی بد منو شنیده. چون برادرشوهر یه ذره دهن لقه هر چی تو ده سال گذشته خونشون اتفاق افتاده زنش خبر داره🤪بعد اونا فک میکنن باعث مشکلاتشون منم😐هر کی میگه اینجوری نیست میگن نه. زیر زیرکی کار میکنه🥴🥴

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

اره چشم و نظره😂ببین اینجا اومدم هی گفتم لباس نخریدم و نمیخرمامسال بیشتر از پارسال خریدمتقصیر شوهرم ...

چه بامزه گفتی🤣🤣کلی مبارکه❤️

باید از سمت خدا معجزه حاصل بشود،                  تادلم، باز دلم، باز دلم، دل بشود...

آی جاناااا😍😍😍بوی وطن پیچید تو خونه🤗🤗🥰🥰مرررسی مهسا جونم

😍😍😍خواهش میکنم. یه مه قشنگی داشت. یه وقتایی یه ذره نور خورشید از پشت ابر میتابید رنگین کمون میشد🤩🤩🤩خیلی خوب بود. میخواستم از تابلو عکس بذارم برات🤪🤪

خیلی متظاهره. کاملا مشخصه از رفتارش که خیلی بد منو شنیده. چون برادرشوهر یه ذره دهن لقه هر چی تو ده س ...

چه بی ادبه نیومده شروع کرده

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
میفهمم چی میگیهمین رفتارشون باعث شد واسه مهمونی پنجشنبه شب، من حداقل ۲ تومن سود کنمچون شیک و مجلسی د ...

مستقل فکر کنم من خیلی میفهممت...

خیلی سر میزنین اونجا؟ 

اونجا که میرین برا خودتون برنامه بریزین وقتتون رو یه مدل دیگه پر کنین نمیشه؟

من فقط به خاطر همسرم میرم تو جمع شون

چندروز پیش خانواده خودم و اونارو با هم بردم طبیعت(میتونم اسمشو بذارم یکی از بزرگترین اشتباهای زندگیم! )

خواهرشوهرم و شوهرش به اسم شوخی، اینقد تیکه مینداختن به من و گاهی هم به بقیه که خانوادم تعجب کرده بودن بعدش می‌گفتن چرا خواهرشوهرت اینطوریه؟ 

جالبه شوهرشم دقیقا مثل خودشه اخلاقش

یه حرکتای جدیدی از خانواده شوهر دیدم که هنوز مغزم قفله. 

تفاوت فرهنگی خر است. بیشعوری خرتر است...

بچه ها برای اعتراض سبد کالا میشه با گوشی خودمون برل کسی که بهش تعلق نگرفته اعتراض بزنیم؟ ممنون میشم ...

من تا حالا نشنیدم ک بتونن اعتراض کنن

شاید بقیه اطلاعات داشته باشن

بعضیا هم میپیچونن، مثل امروز دو نفر گفتن خانم شما ندارید

هی گفتم داریم کد زدم خنگ ک نیستم

دیگه تو سیستم زدن

بعضیا تنبلی میکنن، یا خود برنامه شما واسه من زده صفر اما کد میزدم می‌گفت داری

من تا حالا نشنیدم ک بتونن اعتراض کننشاید بقیه اطلاعات داشته باشنبعضیا هم میپیچونن، مثل امروز دو نفر ...

آره هرکی یه قیمتی میداد برا ما

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
چه بی ادبه نیومده شروع کرده

بارها اینجا گفتم شوهر من یه ذره خجالتیه. مخصوصا کسی رو بار اول ببینه. فردای بله برون گفت که چرا برادرت به من گرم تبریک نگفت😐😐باز چند وقت پیش خونه ی پدر شوهر فیلم جشنو گذاشتن شوهرمو و عموش داشتن حرف میزدن و میخندیدن. من دقیقا روبروشون بودم چند روز بعد برادرشوهرم میگفت شما چرا پدرزن منو مسخره میکردین😮‍💨درصورتیکه اصلا راجع بهش حرف نزدن. تازه مادرشوهر م کلی شاکی بود و گله که چرا فلانی پدرزن داداششو مسخره کرد. شوهرم گفت مگه دیوانم که جلو روی دخترش مسخرش کنم. 

@ای_داد_بیداد    

جیران پریشب خواب دیدم

خواب دیدم منو تو داریم میریم حرم قم

تو حیاطش دست همدیگه رو گرفته بودیم

خیلی خوشحال بودیم خیلی زیاد چون هردومون حاجت روا شده بودیم

داشتیم میرفتیم که نذرمون رو ادا کنیم

آخ اگه بشه...

خدایا بذار بشه

بارها اینجا گفتم شوهر من یه ذره خجالتیه. مخصوصا کسی رو بار اول ببینه. فردای بله برون گفت که چرا براد ...

گیر چه پلشتایی افتادی دختر 🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️

اون از مادر شوهر ک پا ب سن گذاشته نخود مغزززززز نمیگه نه اشتباه میکنید

اون از برادر شوهر تباهت ک اومده میگه پشت پدر زنم حرف زدی

شنود داره ؟؟ لب‌خوانی بلده؟؟ چرت پرتی میگنا

خدا بهت رحم کنه همین و بس💔🥺