2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1786754 بازدید | 107054 پست
باحاله خوشم اومد😂😂😂😂😂😂 شوهرم منم انگولکیه بهش پا نمیدم میگه تو جنبه نداری😂😂😂😂😂چون واکنش ج ...

پاییز من کلا از لمس بدن و انگولک بدم میاد 

ایشون اهل کرم ریختن 

مثلاً دوست داره  گاز بگیره یا نیشگون بگیره ومن خیلی تنفر دارم ازاینکارا 

بعضی خانما خوششون میاد از این جور کارا ولی من نه 

حالا انقد قیافه اش اخمو هست با یه من عسلم نمیشه خوردش 

بازنده ی فردا همان برنده ی امروز است که هیچ هدفی برای فردایش ندارد                

پاییز من کلا از لمس بدن و انگولک بدم میاد ایشون اهل کرم ریختن مثلاً دوست داره گاز بگیره یا نیشگون ب ...

منم کلافه میشم ولی خب گازی مازی نیست دقیقا شوهر منم هر کی ببینه فک میکنه خشنه😂😂😂😂درصورتی که اینطور نیست🥺

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

کتک مفصل لازمی خواهرم ، حتما یکی مشابه همسرت در کودکی بوده که اینجور اثر گذاشته ،عمه ای ،عمویی،....، ...

اره یکی از اعضای خانوادم سر شوخی همیشه به چهره م تیکه مینداخت. میدونم چیزی تو دلش نبوده چون درکل خیلی مهربونه و از روی نااگاهیش بوده ولی فکر کنم همون روم تاثیر گذاشته

وای دلبر این حرفا چیه 😁من ندیدمت ولی مطمئنم خیلی زیبایی مثل سیرتت 

مادربزرگم خدابیامرز بچه که بودیم می‌گفت زن نباید خیلی خودشو تو آینه ببینه. قدیما هم آینه ها در داشتن یادش بخیر. ما یه اینه کوچیک صورتی داشتیم تو خونمون در داشت 😂

چندروز پیش یه کلیپ تو اینستا دیدم یه دختر خارجی هم توضیح می‌داد می‌گفت آدم اصلا قرار نبوده خودشو تو آینه ببینه.  این گوشی و دوربین های امروزی که مدام در دسترسمونه خیلی مارو مشغول ظاهر کرده.

بعدشم اکثر آینه ها دروغگوعن. مردم مارو کلا یه طور دیگه و به صورت کلی میبینن. خیلی از نقص هایی که ممکنه تو صورتمون باشه و ما تو آینه هرروز می بینیم و روش زوم میشیم رو اصلا کسی نمیبینه و متوجهش نمیشه

کارت سهامم شکسته بود رفتم درستش کنم دیدم سهام واریز شده راستی یارانه هم واریز شد فقط همون کالا برگ ن ...

چه خوب خداروشکر 

من سهام عدالتم مستقیم رفت جای یکی از قسطام. بازم خداروشکر اون بود وگرنه مجبور میشدم پارسیان بفروشم 

چه خوب خداروشکر من سهام عدالتم مستقیم رفت جای یکی از قسطام. بازم خداروشکر اون بود وگرنه مجبور میشدم ...

برا کالابرگ اعتراض زدی؟

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️