2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1793691 بازدید | 107295 پست
اره خیلی واضح ومعلومه ، قرآن گوش بده بعضی سوره ها مخصوص آرامش و قوت قلب هست ،

حتما عزیزم قران زیاد میخونم اما راستش صوتش گوش نمیدم.

خیلی ازت ممنونم.

همین اخلاقم همسرمو ازار میده برعکس همیم اون یه اقای اروم و خونسرد که مشکلاتش حل میکنه من نگران و عجول که مشکل بزرگ میکنم  

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه شهریوریه.البته سونو گفته۲۹شهریور اما سزارین یک هفته زودتر انجام میدن.

عین پسر من،پسر منم یکیش مهرماهی یکیش شهریوری البته دومی هم مهر بود ولی سوپرایزمون کرد۳۰شهریور اومد😂😂😂😂خودمم شهریوری ام.

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
عین پسر من،پسر منم یکیش مهرماهی یکیش شهریوری البته دومی هم مهر بود ولی سوپرایزمون کرد۳۰شهریور اومد😂 ...

ماشالله  پس هدف دار بوده تولد بچه ها  .

راستش من خودم و بچه اول ابان ماهی هستیم دومی هم با برنامه بود اخر ابان باشه دیر دنیا اومد شد اول اذر.

سومی هم گفتیم طول میکشه تااقدام کنیم بچه دارشیم چند ماه زمان میبره اما ماه دوم تست مثبت شد و نزاشت که ابانی بشه.

عین پسر من،پسر منم یکیش مهرماهی یکیش شهریوری البته دومی هم مهر بود ولی سوپرایزمون کرد۳۰شهریور اومد😂 ...

پاییز جون 

منم دخترام شهریوری و مهری ماهی من عاشق ماه مهرم

خودمم مهرماهیم

ما ی ضرب المثل محلی داریم میگه... مهرجون دهت جون😂

پاییز جون منم دخترام شهریوری و مهری ماهی من عاشق ماه مهرمخودمم مهرماهیمما ی ضرب المثل محلی داریم میگ ...

منم عاشق مهر😍دومی هم تنظیم شده بود ولی خب رکب زد و شهریوری شد الان ما تو خونه سه تا تابستونی داریم و کیان تک پسر پاییزخونمه😍😂

چه باحال مهرجون دهت جون😍

پاییز جون منم دخترام شهریوری و مهری ماهی من عاشق ماه مهرمخودمم مهرماهیمما ی ضرب المثل محلی داریم میگ ...

منم عاشق مهر😍دومی هم تنظیم شده بود ولی خب رکب زد و شهریوری شد الان ما تو خونه سه تا تابستونی داریم و کیان تک پسر پاییزخونمه😍😂

چه باحال مهرجون دهت جون😍

ماشالله پس هدف دار بوده تولد بچه ها .راستش من خودم و بچه اول ابان ماهی هستیم دومی هم با برنامه بود ...

آره هدف دار بودن🤭😂اااا بچه سومته😍چه خوب😍

ببخش😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

والا خجالت میکشم انواع کرم ریختناشو بگم 

عین بچه پنج ساله اس

بازنده ی فردا همان برنده ی امروز است که هیچ هدفی برای فردایش ندارد                

سلامت باشی مهسان جون ، ان شا الله برای شما و بقیه دوستان هم همیشه خبرهای شادی باشه . 🌹🌹🌹🌹

ممنون 

ان شاالله

بازنده ی فردا همان برنده ی امروز است که هیچ هدفی برای فردایش ندارد                

والا خجالت میکشم انواع کرم ریختناشو بگم عین بچه پنج ساله اس

باحاله خوشم اومد😂😂😂😂😂😂 شوهرم منم انگولکیه بهش پا نمیدم میگه تو جنبه نداری😂😂😂😂😂چون واکنش جنی طوری نشون میدم 🤪🤪😂 ایندفعه انگشتش رو گاز بگیر😁😁😁