2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1810000 بازدید | 108085 پست
عزيزم مشكى نپوش رنگ روشن خيلي بهتون مياد😍 همسرت تو عكس سفره هفت سين بهتر بودن ولى در كل اصلا و ابدا ...

💚💚 قاضی جان شما عکس نمیذارین؟

انشالله سال جدید قرص های توهم زام تموم بشه و پاک بشم😁

واقعا من خودمم حس میکنم مشکی بهم نمیاد ولی امسال اکثر لباسایی که خریدم مشکی هستن!

مخصوصا شال مشکی که اصلا بهم نمیاد ولی دیگه خریدم مجبووررررم بپوشم

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

هاهاهاها مهرو ماه😁😁 من فکر کردم با اون وضعیت یه آدمی که بسیار باهاش رودربایستی داری رو دیدی😁 باز ...

آره مهر و ماه بود 

اسم هر چی یادم بره اسم اونجا یادم نمیره 😂😂😂😂😂

اگه شانس منه حتما یکی منو دیده بعدا صداش درمیاد 🤣🤣

خدا خیرت بده دفعه بعد از بلد استفاده کنم فک کن شوهرم یه جا مسیر رو پیدا نمیکنه به من میگه کدوم وری ب ...

خواهش میکنم گلم☺️شاید چون هر کاری از ما خانما برمیاد فک کرده اینم بلدی😂😁شوخی بود عزیزم جسارت نشه😊

💚💚 قاضی جان شما عکس نمیذارین؟انشالله سال جدید قرص های توهم زام تموم بشه و پاک بشم😁واقعا من خودمم ...

ببخشيد عزيزم من معذوريت هايي دارم كه نميتونم عكس بذارم اگر فضاي خصوصي بود حتما براى شما ميذاشتم 

اينجا فقط يبار عكس چشم و ابرو گذاشتم براى دلبر خانم😅

بازم شرمنده ❤️

دخترا آبروم رفت 😭😭😭😭😭😭من چجوری این بی آبرویی رو فراموش کنم ازشیراز تا خونه ما ۱۳ ساعت راهه بعد ...

من دیدمت ولی گفتم نیام جلو

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
💚💚 قاضی جان شما عکس نمیذارین؟انشالله سال جدید قرص های توهم زام تموم بشه و پاک بشم😁واقعا من خودمم ...

آخ عکس از دستم در رفته

هی دارم بهت فکر میکنم یادم افتاد تو جریان میم، من هم همش فکر میکردم میم از من سرترهنمیخام شب عیدی خی ...

من عکس ندیدم ولی چون از دست مردیش عصبی هستم لایک میکنم مثل ماری کجا میخواست پیدا کنه🥺عکس ماری رو دیدم چهرش پر از آرامش هست هی بهش میگم بیا تو‌ کلاش جنی شو شرکت کن نمیکنه که 😡فازم چی بود یهو نیومدم تاپیک اه عکس رو از دست دادم.

دقیقا همینه. به نظرم چون شوهرشم اینارو میدونه هی میخواد خودشو ببره بالا اونم با از بین بردن اعتماد ب ...

چقد فیلمش قشنگ بود🥺 اونجا که هم دانشگاهیش رو دیده بود🥺 

جیران کتکم نمیزنی اگه بگم وقتی پستت رو خوندم ته ذهنم این اومد که "حتما من خوش عکسم که بچه ها اینطوری ...

ماری چرا حرص میدی آدمو😥 چرا انقد اعتماد به نفست پایینه؟؟؟؟

اجزای صورتت قشنگه بعد میگی خوش عکسم فقط🔪 

اخی عزیزم 🥲😊 برادر من یک فروردینه اونو گذاشتن یه گوشه رفتن عید دیدنی😁

منم یک فروردینم ، مظلومم هر سال عید میشه همه مشغول عید وتعطیلی و دوردور چیه عیدی بهم میدن خانوادم ، بعد بیام تولدم بگیرم کادو بهم نمی‌دن   

امسال هم که کلا شب ضربت هست .

درهر حال شکر خدای ایزد منان .