2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1410734 بازدید | 78549 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دلم اب انار میخواد این نرماله این موقع شب ؟قبلش چقدر نوشابه خوردمچقدر آب و قبل خواب ی لیوان شیرپریود ...

بارداری بعضیا تو بارداری هم پریود میشن🤪🤪🤪🤪🤪🤣🤣🤣🤣بعد کسایی که تو بارداری پریود میشن معمولا چند قلو زا هستن😁😁😁😁🤪🤪🤪

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
بارداری بعضیا تو بارداری هم پریود میشن🤪🤪🤪🤪🤪🤣🤣🤣🤣بعد کسایی که تو بارداری پریود میشن معمولا چن ...

توخیلی باردار باردار میکنیا😂

مواظب خودت باش🤣🤣🤪

باید از سمت خدا معجزه حاصل بشود،                  تادلم، باز دلم، باز دلم، دل بشود...

اره،کاشت مارو🌷گل دادیمتعداد انلاینا هم سر ب فلک کشیده😎

من ممکنه هر آن میوه بدم😂

هعییی حیف شد

امشب اینقدر دلم گرفته... از این دنیای نامهربون

گفتم شاید دلبر بگه یه چیزی که منتظرشم اوکی میشه، یه کم دلم خوش بشه

توخیلی باردار باردار میکنیا😂مواظب خودت باش🤣🤣🤪

چون خودم میترسم از سومی😁😁😁😁😁 خدایا دور باد دورباد 🤣🤣🤣🤣🤣🤣پسرم میگه مامان سومی رو کی به دنیا میاری🥴

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
من ممکنه هر آن میوه بدم😂هعییی حیف شدامشب اینقدر دلم گرفته... از این دنیای نامهربونگفتم شاید دلبر بگ ...

ای جانم🫂

باید از سمت خدا معجزه حاصل بشود،                  تادلم، باز دلم، باز دلم، دل بشود...

چون خودم میترسم از سومی😁😁😁😁😁 خدایا دور باد دورباد 🤣🤣🤣🤣🤣🤣پسرم میگه مامان سومی رو کی به دنی ...

از هرچی بترسی سرت میاد🤣

چون خودم میترسم از سومی😁😁😁😁😁 خدایا دور باد دورباد 🤣🤣🤣🤣🤣🤣پسرم میگه مامان سومی رو کی به دنی ...

پاییز جان من یکم عقب جلو خوندم تاپیکو 

فکر کنم تبریک گفتم 

اگر نگفتم الان میگم 

مبارکه مبارکه 

با خوشی شادی و لب خندون بپوشید عکسای شاد بگیری 

آزمون واقعی شخصیت:چگونه با انسانی که هیچ سودی برایتان ندارد برخورد میکنید ؟