2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1407973 بازدید | 78309 پست
اره😍😍😍😍ممنون. فعلا که به نام اون و به کام منه😜😜😜

منم قوچ دوست دارم

ایییی مادر زرنگ🤪

کار خوبی میکنی

الان لباس و اسباب بازی و تفریح داره دیگه

بچه که بودم بابام بهم میگفته قوچ قیز( به ترکی) یعنی دختر زرنگ😁😇

بعدها فهمیدم نماد ماه تولدم قوچِ

جالب بود برام

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بیشترهبعدش نگاه کردم تورها بالای ۲۵۰ تومنهیه میلیارد میشههزینه شام و ناهارم هستکاش همه چی برامون آرز ...

خواهر شوهرم ی هفته سال ۹۶ رفت ترکیه سه نفری شد ۵م 

ای خدا چقدر مفت..

ب قدری خوش گذشته بود دختر اومده بود افسردگی گرفت ی تایم کوتاهی می‌گفت اینجا چ کوفتیه 😄 زن بی جنبه 😄

خاک تو سر سوغاتی هم نیورد از بدو تولد واسه بقیه جون میدن از خساست 🤢

شرکت ما حقوق بموقع نمیده دیگهگفتم قبلا خوشبختانه من حقوقم به روزهمهسا دیروز یکی از همکارام پسر جوون ...

اره واقعا. بازم غیرت دارن میرن کار میکنن انقدر هستن که میرن سراغ نون حروم... گاهی وقتا شوهرم میگه برم تو کار خرید و فروش، کسی پول نیاز ملکشو ارزون میده بخرم شریکی،سر فرصت با قیمت اصلیش بفروشیم. بازم خودش پشیمون میشه میگه ول کن این پولا به ما نمیسازه. 

چرا این شرکتتون حقوقو دیر میده؟ خودشون پول پروژه ها رو میگیرن و به شما نمیدن؟ 🤔🤔چند بار خواستم بپرسم روم نشد. 

منم قوچ دوست دارمایییی مادر زرنگ🤪کار خوبی میکنیالان لباس و اسباب بازی و تفریح داره دیگهبچه که بودم ...

منم بهش میگم بزغاله انقدر از در و دیوار بالا میره. همش رو جزیرس😍😍به قول خودش بزاله.