2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1407311 بازدید | 78276 پست
پسرت خیلی اقاس😍😍😍اره از صبح هنش بدو بدوام. کلی کارم مونده. سرعتم کم شده😬😬😬گفتم نکنه سؤتفاهم بش ...

مهسا جان مادرشدنت مبارک😍تولد رادمان هم مبارک😍 امشب تولد؟

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

پسرت خیلی اقاس😍😍😍اره از صبح هنش بدو بدوام. کلی کارم مونده. سرعتم کم شده😬😬😬گفتم نکنه سؤتفاهم بش ...

ممنونم تولد کدوم روز میگیری؟همه چی عالی میشه مطمعن باش 

هدیه چی گرفتی برا آقا ؟

نه بابا شما ثابت شده ایی

آزمون واقعی شخصیت:چگونه با انسانی که هیچ سودی برایتان ندارد برخورد میکنید ؟

بچه ها تاپیک نونوا🤣🤣🤣🤣🤣یکی پست گذاشته:همین که مجبور نیستی تو صف نونوایی وایستی ته خوشبختیه🤣🤣� ...

همین که تو خونشون نون پیدا میشه خداروشکر 

نمیدونه بی نونی چقدر سخته

تو یکی نه ای، هزاری، تو چراغ خود برافروز♥️
همین که تو خونشون نون پیدا میشه خداروشکر نمیدونه بی نونی چقدر سخته

دقیقا🤣🤣🤣🤣🤣🤣من از نونوایی ونون خریدن بیزارم تاحالا نخریدم🥴

قربونت.❤️❤️❤️❤️ امروز بود ولی حال نداشتم گذاشتم فردا شب.

کار خوبی کردی فردا دیگه بدوبدو نداشته باش فقط آماده باش برا جشن😍

بعد تاپیک مدیریت میگن بچمون هیچی نمیخوادنمیدونه شاید مدرسه بره هی ب دوستاش میگه ب منم میدیخوشحال و خ ...

انقدر مادرا تو گروه کلاس دخترم گفتن که لطفا به بچه هاتون بگین از خوراکی بچه های ما نگیرن، ما اندازه ی بچه ی خودمون میذاریم گرسنه میمونه

دخترم بارها شده اومده خونه گرسنه میگه بعضی از بچه ها میان از خوراکیام میگیرن منم دلم میسوزه میدم

کلی باهاش صحبت کردم که دیگه نده یا کمتر بده

پنکیک درست کرده بودم ۶ تا براش گذاشته بودم فقط یدونه اشو خورده بود بقیه رو گرفته بودن ازش

الان چند سریه پنکیک درست میکنم برای خودش جدا میذارم برای بقیه ی بچه هاهم حدود ۱۰ تا میذارم ظرف دیگه

بهش گفتم سهم خودت رو فقط باید خودت بخوری

ازون یکی بده بهشون اینجوری حداقل گرسنه نمیمونه

@nosina1399 @nazi_joooon دخترررر بقیه رو بتگ لطفاااا@ای_داد_بیداد

سلام همیشه لینک داشته باشین و بدین و بگین این تاپیک ترکید برگردونین بدون لینک اگر سایت شلوغ باشه نمیتونیم برگردونیم چون باید بریم کاربریتون رو چک کنیم از کاربریتون لینک برداریم کار زمان بر و سختی هست

فالگیر، موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره                                                                 دختر، وااااای این که همه چی رو میدونه  
مستقل به جیران گفت مرد ،،،تو چی شد قرار بود واسه من پی وی راه و روش بفرستی کلا یادت رفت،😎یکم کمتر ا ...

من گفتم؟

یادمه یه چیزی گفتم 

باز یادم نیست بخاطر حرف کی عکس دستشو با انگشتر اوجلش گذاشت

@ای_داد_بیداد