2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1407532 بازدید | 78280 پست
اخی الان وقت امتحانشونم هست که... راستی اون اون خنده واسه نطق قرا بودا ناراحت نشی یه وقت. روز اخره د ...

آره خوبه دیگه پسرم خونه است کمک حاله 

اتفاقا امتحان امروزش رو متوسط داده چون از دوشنبه که کارا افتاده گردنش منم کمکش نکردم ....

مهسا بابا مگه بچه ام من .اولا که فهمیدم برا همون خنده گذاشتی بعدم فدا سرت 

الان تو زائو هستی باید بری زیر پتو تازه رادمان بدنیا اومده 

دستور بده فقط 😅😅

تولدش هزاران بار مبارکتون باشه چشمتون به دیدن خوشیاش روشن بشه الهی 

آزمون واقعی شخصیت:چگونه با انسانی که هیچ سودی برایتان ندارد برخورد میکنید ؟

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ضرر این خوراکی ها چیزی نیس که بشه چشم پوشی کرد ببین چقد بده که اینجوری شد لعنتی چقدر هم خوشمزن چون ن ...

دقیقا گفتی پسرت بعد پفک اونطوری شد من یادم اومد همیین چند ماه پیش بود بعد سوسیس اونطوری شد.نه اسمشو هم نمیذاره جلوش بیاریم .

واقعا خیلی هم خوشمزس🥺دلم کالباس خواست🥴🥴🥴 سالاد ماکارونی☹️

دقیقا الان تبسم زحمتشو میکشه😁😁😁

ناری پسرم برا شبکه پویا نقاشی فرستاده میگه آدرس دقیق بنویش جایزه رو درست بفرستن🤣🤣🤣🤣🤣🤣

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
بوشار چیه؟؟اره دلستر رو برای خالی نبودن عریضه دادم که دلشون گرم شه😅قسم خورده بودم امشب همین ماکارون ...

بوشار پفیلای بدون پوست هست  من بیشتر از پفیلا دوسش دارم. حق‌داشتی تو سن کم دوقلو داشتی.آفرین به خواهرت😍😍😍😍آژیر🤣🤣🤣🤣🤣

دقیقا گفتی پسرت بعد پفک اونطوری شد من یادم اومد همیین چند ماه پیش بود بعد سوسیس اونطوری شد.نه اسمشو ...

اینقد مطمئنه که جایزه رو برده🤣🤣🤣

میگم چجوریه؟؟بچه های منم خیلی دوس دارن بفرستن من حوصلشو نداشتم

بوشار پفیلای بدون پوست هست من بیشتر از پفیلا دوسش دارم. حق‌داشتی تو سن کم دوقلو داشتی.آفرین به خواه ...

همین پفیلاهای بیرونی همشون بدون پوستن دیگه 

من اصلا به اسامی توجه نمیکنم 

خواهرم قلب منه 

سنم کم نبود خواهر ۳۰سالم بود

اینقد مطمئنه که جایزه رو برده🤣🤣🤣میگم چجوریه؟؟بچه های منم خیلی دوس دارن بفرستن من حوصلشو نداشتم

آره دلم میسوزه براش 🥺😁🤣🤣🤣🤣گفتم مامان قرعه کشیه و به راحتی اسممون در نمیاد.نقاشی ببعی قهرمان رو بکشن و عکس بگیر با اسم وفامیلیشون برو تو برنامه ی شاد قسمت پیام رسان و اون بالا کانال رو بزن و اسم ببعی وببعو رو سرچ کن وبزن روپروفایلش قسمت پیام بفرست براشون.موقع انجام سوال داشتی بپرس ازم♥️ میگه مسابقه ی کتاب شیرین هم شرکت کنم ولی نمیدونم چجوریه خیلی باید کتابا رو بخونه هرسری چندتا کتاب میگن

همین پفیلاهای بیرونی همشون بدون پوستن دیگه من اصلا به اسامی توجه نمیکنم خواهرم قلب منه سنم کم نبود خ ...

بزن تو نت بوشار آره احتمالا دقت نکردی. وای ناری مگه چند سالته🙄🙄🙄🙄🙄من فک کردم الان۳۰سالته🙃🙃🙃🙃

پس همین بود گفتی امروز درس بوی نرگس خوندیم همون روز بچه های منم عصرش اومدن خونه گفتن امروز درس بوی ن ...

نارین اخه چرا اینجوری میکنی

دختر خوب تو که دل نداری چرا دعواشون میکنی که بعدش گریه کنی؟

شاید ویتامینی تو بدنت کمه که سریع عصبی میشی

یه آزمایش بده

انقدرم رو خوردن نخوردنشون حساس نباش

بچه گرسنه باشه میخوره

میل نداشت بخوره دوبار که رفت مدرسه گرسنه موند

دفعه ی بعدی خودش میشینه غذاشون کامل میخوره

آره خوبه دیگه پسرم خونه است کمک حاله اتفاقا امتحان امروزش رو متوسط داده چون از دوشنبه که کارا افتاده ...

پسرت خیلی اقاس😍😍😍اره از صبح هنش بدو بدوام. کلی کارم مونده. سرعتم کم شده😬😬😬

گفتم نکنه سؤتفاهم بشه دوستم😘😘😘

بچه ها تاپیک نونوا🤣🤣🤣🤣🤣یکی پست گذاشته:همین که مجبور نیستی تو صف نونوایی وایستی ته خوشبختیه🤣🤣🤣🤣🤣🤣