تاپیک مدیریت مخارج ودرامدها ونحوه پس انداز کردنش و نکات مهم خانه داری و چالش دوماهه طلا 💰💰💰💱💸🤑🤩🧿💰💰💰💵💴https://www.ninisite.com/discussion/topic/7725604/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d9%85%d8%af%db%8c%d8%b1%db%8c%d8%aa-%d9%85%d8%ae%d8%a7%d8%b1%d8%ac-%d9%88-%d8%af%d8%b1-%d8%a7%d9%85%d8%af-%d9%88-%d9%86%d8%ad%d9%88%d9%87-%d8%a8%d9%87%d8%aa%d8%b1-%d9%be%d8%b3-%d8%a7%d9%86%d8%af%d8%a7%d8%b2-%da%a9%d8%b1%d8%af%d9%86%d8%b4-%d9%88-%d9%86%da%a9%d8%a7%d8%aa-%d9%85%d9%87%d9%85-%d8%ae%d8%a7%d9%86%d9%87-%d8%af%d8%a7%d8%b1%db%8c
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
بعد تاپیک مدیریت میگن بچمون هیچی نمیخوادنمیدونه شاید مدرسه بره هی ب دوستاش میگه ب منم میدیخوشحال و خ ...
بعضیا واقعا خساست رو با مدیریت اشتباه میگیرن بعضیا هم واقعا بنابه شرایط مجبورن که یکم یه مدت سخت بگذرونن... من گاهی کیک واینام خودم درست میکنم ولی این مدت واقعا انقد مریض شدم نتونستم درست کنم اینطوری هم نیست بگم همیشه از مارکت براش چیزی میخرم نه واقعا حواسم به سلامتیشم هست ما رستوران وغذای بیرون کم میخوریم مخصوصا که پسر دومم به دنیا اومد ولی گاهی یه چیز کوچیکم شده براش شفارش میدم که تست کنه دیشب براش پیتزا سفارش داد همسرم وبهش نگفت آیفون زدن گفتیم برو پایین وقتی برگشت انقد خوشحال بود😁
حتی تواین۷سال سوسیس نخورده بود یه بار گفتیم سوسیس گفت چیه؟خریدیم انقد خوردانقدخورد گفت بهترین غذاییه که خوردم🤣🤣🤣🤣🤣🤣ولی عاطی گلاب به روت بچه مریض شد انقد بالا اورد😭😭😭😭😭تا یه ماه من درگیر بیمارستان بودم درحدی که دیگه سونوگرافی کامل شکم گرفتیم ازش.
خدایا همسرمو برام نگه دار ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
و اینکه واقعاا بچه گناه داره دست بقیه میبینه خوراکی سوپر مارکتی
دقیقا🥺🥺🥺🥺یه همسایه داشتیم سوپرمارکت دارن دخترش از مغازه خوراکی میبرد دیگه....یه روز مادرش میگفت آیدا میگه مامان امروز یکی از بچه ها یه غذایی خورد من دلم انقدخواست مادرش گفت چی بود گفت نون و گوجه🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 مدرسه اصلا جوش اشتهابرانگیزه😁
خدایا همسرمو برام نگه دار ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️