2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1407274 بازدید | 78274 پست

[QUOTE=367521129]رشته اولم مهندسی کامپیوتره  من هنوز هم عاشقانه عمیقی با مهندسی کامپیوتر دارم  بحث خوشم ن ...[/QUOTE

عوضش من عشق تجربی بودم و پزشکی ، ولی ریاضی رفتم یه دوسال بعد کلنجار رفتم که برم تجربی اما ازترس بابام نرفتم که اشتباه کردم ،ومشکلات دیگه که اون زمان متاسفانه نشد که بشه .

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

حسمو حلالت نمیکنم اگه بخوای قبل شیرینی دادن من ، کادوی تبی رو بدی حاجی دورت بگردم ،پیش مرگت بشم من ...

کی شیرینی بدم؟ گفتی حس بعدی بچمه، اونم بیاد بعد شیرینی بدم یا الان شیرینی بدم؟ از دست تبسم مجبورم قبل از هر فعلی، یه شیرینی بذارم. 

کی شیرینی بدم؟😁😁😁😁

تو یکی نه ای، هزاری، تو چراغ خود برافروز♥️
بخاطر نهار نیس گریه ها هرچند که تا حد جنون منو عصبی میکنه اینکار ولی رفتار بدی داشتم باهاشون بخاطر ا ...

آخی عزیزم مادری دیگه همه درکت میکنیم 

ولی الحق پسرات مهره مار دارن منم عاشقشونم خدا بهت ببخشه جذاب و تو دل برو هستن

آزمون واقعی شخصیت:چگونه با انسانی که هیچ سودی برایتان ندارد برخورد میکنید ؟

کی شیرینی بدم؟ گفتی حس بعدی بچمه، اونم بیاد بعد شیرینی بدم یا الان شیرینی بدم؟ از دست تبسم مجبورم قب ...

هر وقت دوست داشتی   

اونم سور میخواد کلا شیرینی جوابگو نیست .

اونو ولش فقط سنسورش سر فعل بکن وکردم حساسه  

آخی عزیزم مادری دیگه همه درکت میکنیم ولی الحق پسرات مهره مار دارن منم عاشقشونم خدا بهت ببخشه جذاب و ...

قربونت برم عزیزم مرسیییی😍😍😍

اره بخدا مهره مار دارن 

جالبع همیشه گوشی معلم ها رو می گیرن زنگ میزنن خونه اونا هم درکمال میل میدن 

نمیدونم جدیدا نمیدونم چی دوس دارن اصلا قبلش گفتم بهشون میخورید درست کنم ؟گفتن آره ولی بعدش نهاز کشید ...

نارین جان هنوز که روزای خوبی هست 

فکر کنم از دو سه سال دیگه چالشات شروع شن 

دم مدرسه رفتنی چه حمومی آخه گل پسر

آزمون واقعی شخصیت:چگونه با انسانی که هیچ سودی برایتان ندارد برخورد میکنید ؟

من دوقلوها رو خیییلی بچه بودن پاستوریزه بار آوردم خودشون هم عاشق میوه و آجیل بودن البتع خرید سوپر ما ...

واقعا دوقلو سخته حق داری🥺🥺🥺پسر منم تهش آب میوه و انواع بیسکوییت...پفیلا وبوشار دوس داره ولی اهل چیپس و پفک نیست...عاشق شکلات😁خوبه سومی رهاست کیف میکنه🤣🤣🤣🤣🤣 

دلستر هم دادی😁😁😁😁😁😁

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
نارین جان هنوز که روزای خوبی هست فکر کنم از دو سه سال دیگه چالشات شروع شن دم مدرسه رفتنی چه حمومی آخ ...

دقیقااا به همین فکر میکنم 

واااای دوره نوجوانی خدای من 

خدا صبر بده به من 

تو دیگه از کجا پیدات شد منو با این بار شیشه ای که دارم اینقد نلرزونید

عه شبیه آفرین زن شکیب حرف نزن که گلم🤗 

تو زن منی 

اون از شوهر ساسی گوش کنم، اینم از زن آفرین طورم 

تو هیچ جنسیت شانس نیاوردم 

ایشون بانو یومیول عمارت ما هستن. زشته. این برچسب ها بهشون نمیچسبه. ایشون هم تو قصر سلطنتی هستن، عمارت خودشونو دارن، اما من با محافظت میرم اون قصر. اصلا خلوت نداریم با هم. 

میرم میگم برای بار شیشه تو دلت دعا کنه. برای قصرمون دعا کنه. همین

تو یکی نه ای، هزاری، تو چراغ خود برافروز♥️
منم دیدم یعنی همون بعد از خرید دخترم بوفه مدرسه میاره

آره اولین بار هم تو بوفه مدرسه دیدیم میگه مامان گاهی از خانوم بوفه ای خرید کنم برا مردش کارمیکنه🥺

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️