2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1407080 بازدید | 78272 پست
یه لحطه استرسی شدم😬😬😬اخه فک کردم مامان بدی شدم که نبردمش... اخه میدونی من و شوهرم عکس همیم. من می ...

مهسا خیلیام هستن از رو نکات تربیتی نمیبرن زیاد اینور اونور 

بزار من آدم بشم نطق قرایی خواهم داشت 😅🤣🤣هنوز درد دارم 

آزمون واقعی شخصیت:چگونه با انسانی که هیچ سودی برایتان ندارد برخورد میکنید ؟

@atefe71h دقیقا یها درست میگه عاطفه چرا باید بچه همش سالم خوری کنه چرا نباید سوپر مارکت برده 😐😐😐 ...

دقیقا مو به مو رو موافقم👌👌👌👌👌اون کمد خوراکی پسرمنم داره از همه نظر که بهش نگاه کنی عالیه....باورت میشه پسرم که۷سالش یادم نمیاد برا خوراکی لج کرده باشه نه ۲۴ساعته آویزون سوپرمارکت که عادت کنه نه کاملا منع که ندید بدید بشه...‌ یه همکلاسی داره پسرم میگه مامان خوراکی هممون رو میگیره هی میاد میگه میشه از پفیلات به منم بدی؟از فلان چیز به منم بدی؟گفتم بهش بده اونم چیزی داره ازش بگیر ببین بهت میده؟ همیشه فقط تو نده،گفت مامان خوراکیاش خونگی دوس ندار.... درسته مادر زحمت میکشه خوراکی مفید میذاره ولی بیین همش داره از همکلاسیاش خوراکیای سوپریشون رو تقاضا میکنه.... خب بچس دلش میخواد مخصوصا تو محیط مدرسه.... من از مهر تا حالا  چندروز پیش اولین بار صبح پسرمو بردم مدرسه براش نون وپنیر گذاشته بودم،ساقه طلایی که دوس داره،سیب، آجیل و خرما خشک و مغز گردو همیشه تو زیپ کیپ کوچیک تو کیفش داره، گفتم چیزی از مغازه میخوای گفت پفیلا گوجه ای گفتم باشه بریم رفت سوپری سرکوچه یه دوری زد دست خالی برگشت گفت قبول نداشتم🤣🤣🤣🤣گفتم بریم از رو به رو مدرسه بگیر رفتیم بسته بود،گفتم بیا از بوفه بگیر گفت کارتخوان نداره گفتم بیا یه کاریش میکنیم....رفتیم شکر خدااون روز کارتخوان داشت....بنظرت چی برداشت؟ پفیلا ۵هزارتومنی🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 انقد کوچولو بود🤣🤣🤣🤣🤣خانمه گفت چه بچه ی قانعیه🥺 هی گفتم مامان چیزی نمیخوای؟(واقعا چون باراولم بود ذوق داشتم خرید کنم براش)گفت نه همین کافیه چندقدم که رد شدیم گفت مامان کروسان زرد داشت سرکوچه نداشت گفتم برو بگیر یه کروسان هم برداشت.من که کیف کردم از حرکتاش همین که رفت سرکوچه سوپرمارکت به اون بزرگی رو گشت دید کروسان زرد نداره دست به چیزی نزد وبرگشت😍

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بابا مهسا، چون که صد آید،نود هم پیش ماست ماشاالله ماشاالله ماشاالله رادمان داره خوب بزرگ میشه دیگه م ...

میکروفون ساسی🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

پس همین بود گفتی امروز درس بوی نرگس خوندیم همون روز بچه های منم عصرش اومدن خونه گفتن امروز درس بوی ن ...

نارین دختر چرا گریه می‌کنی 

کارت درسته به نظرت؟بابا نهار نخورند چی میشه مگه 

صحرای کربلا نرفتن که 

صبونه خورده شکم سیر رفتن مدرسه 

چهار روز بعد پیر وکور 🤬🤬افتادی گوشه خونه نمیگن میخواستی نکنی ...در هر صورت یکم خوددار باش 

گریه الکی هم نکن خداروخوش نمیاد

پس همین بود گفتی امروز درس بوی نرگس خوندیم همون روز بچه های منم عصرش اومدن خونه گفتن امروز درس بوی ن ...

نارین🥺🥺🥺🥺نزدیک پریودته؟

دقیقا مو به مو رو موافقم👌👌👌👌👌اون کمد خوراکی پسرمنم داره از همه نظر که بهش نگاه کنی عالیه....باو ...

ماشاالله چشم و دل آقا 

دقیقا مو به مو رو موافقم👌👌👌👌👌اون کمد خوراکی پسرمنم داره از همه نظر که بهش نگاه کنی عالیه....باو ...

من دوقلوها رو خیییلی بچه بودن پاستوریزه بار آوردم 

خودشون هم عاشق میوه و آجیل بودن 

البتع خرید سوپر مارکتی داشتن ولی چیپس و پفک و نوشابه تا ۴سالگی لب نزدن 

اولین باری که طاها پفک خورد تا صبح دوبار بالا آورد 

بعد ۵سالگی کم کم که دیگه بچه های اطرافش میدید خریدم براش 

سوپری که خیییلی میرفتن چون کلا ما تو بازاریم ولی خودشون دست به چیزای مضر نمیزدن 

ولی الان دیگه کاملا آزادن ولی زیاده روی نمیکنن  

این آخری ولی از همون روز اول آزاد بود 😅

دیگه اون صبرو حوصله اولی هارو ندارم هرچی بود سر اونا تموووووم شد تمووووم 

اونم دیگه داداش ها رو می بینه نمیشه که بهش ندم 

آزاد و رها واسه خودش می لوله بینشون چیزای مضر می خوره 😁

راستی چنددقیقه پیش همسر زنگ زد که آقایون از مدرسه گوشی ناظم رو گرفتن زنگ زدن باباشون که برامون نهار بیار🤣🤣🤣🤣

منم همون ماکارونی رو با دوتا دلستر فرستادم تا دیگه این بازی کثیف رو با من نکنن

انشالله زودتر خوب بشی😂😂😂

امروز روز سوم دردهای شدید هس 

الآنم بعد ناهارم دوتا مسکن و یه دونه مترونیدازول خوردم 

فعلا خوبم 

هی سه روزه آشپزخونه رو ندیدم 🥲🥲🥲🥲خودشون ساده میپزن میخورن منم یه کیکی تیتاپی ...امروز دیگه دلم ضعف رفت یکم سوپ گرفت پسرم ازبیرون جاتون خالی خوب بود 

پفیلا ۵تومنی رو وقتی رفت مدرسه من فهمیدم وجود داره🤣🤣🤣🤣🤣

بچه های من همیشع ۵تومنی میخرن 

ولی چند نوعش بعد باهم قاطی میکنن 

کرانچی و چندنوع پفیلا و پفک و چیپس 

عاشق تنوعن 

همه چیزو قاطی میکنن ترکیب میکنن بلکه به مزه جدیدی برسن

امروز روز سوم دردهای شدید هس الآنم بعد ناهارم دوتا مسکن و یه دونه مترونیدازول خوردم فعلا خوبم هی سه ...

آخی عزیزدلم چقد سخت

یعنی تا این حد کع اصلا نتونی بلندشی؟؟غذا هم نمیخوری 

پفیلا ۵تومنی رو وقتی رفت مدرسه من فهمیدم وجود داره🤣🤣🤣🤣🤣

منم دیدم 

یعنی همون بعد از خرید دخترم 

بوفه مدرسه میاره