2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1406248 بازدید | 78220 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

تا مظلوم هست ظالمم هستباید صداشون دربیاد اقدامی کننشکایت کنن بلاخره یه اتفاقی میوفته دیگه طرف میلیا ...

شرکت ما جامعه کوچک شده ایرانمونه

میبینی همه از گرونی داریم ناله میکنیم ولی نمیتونیم کاری کنیم؟

اینم همونه تو اشل کوچکتر

ولی از ماست بر ماست

من الان روبروی ماشین لباسشوییم😂یه بررسی اندامی کردم🤣چه خبره همه با هم پری شدیم که

نتیجه بررسی رو اعلام کن ببینیم جا میشیم یا نه🤔🤔

چون خیلی همدیگه رو دوست داریم همه پریود شدیم که دل اون یکی نسوزه 🤣🤣

هر کی پریود نیست و کله شو بکنه امشب تو لباسشویی نامرده🤪🤪

😍😍😍خواستم بمونه بزاش. یادگاری باشه. اول خواستم براش سرسره بخرم یه دونه دیدم 3500. خیلی بزرگ بود و ...

سرسره و دوچرخه و ..اینا در طی سال میتونی بخری 

اما کادوی تولد یه چیز دیگه اس

آزمون واقعی شخصیت:چگونه با انسانی که هیچ سودی برایتان ندارد برخورد میکنید ؟

نمیدونم یعنی میدونما جرات ندارم بگم نه اصلا جرات هم دارم، میگم اون ور هر چی گفتن، حالا هر چی هر چی ه ...

وای جیران تو چقدر قشنگ مینویسی چقدر خوب تحلیل می کنی من بدون توجه به نام کاربری گاهی می خونم این متنت رو رفتم دیدم ببینم کی نوشته دیدم بله خودتی...

دقیقا حرفات طلاست.

بچه با روح آزاد متولد میشه متاسفانه ما پدر مادرا می خوایم در خدمت ما باشن عین ما فکر کنند راهی که متفکر می کنیم درسته برن.

همین خونه و ماشین دادن در بزرگسالی به بهای محروم کردن از تجربیات کودکی   که هم خیلی عالی گفتی .....

حالا اگه یکم عمیق تر بریم یکی به دنیا میاریم یا اصلا به دنیا نمیاریم....

من اصلا بلد نیستم خوب حرف بزنم اما تو قلم قشنگی داری نوع نگاهت عمیق تره نمیترسی از عقاید متفاوتت ...

ای ول 

قانون کارما میگه: وقتی کسی برای تو مناسب نیست...خدا کاری میکنه که اون آدم بطور مداوم بهت آسیب میزنه تا تو اونقدر قوی بشی که به میل خودت رهاش کنی