2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1400486 بازدید | 77679 پست
خداروشکر بیشتر نگران حال روحیت بودم خدایی انقده مهربونی اره درست میگن بری حال و هوات عوض میشه شادتر ...

عزیزمی قربونت♥️

آره حقیقتا با این موضوع کنار اومدم تا حدودی... اون چیزی که از اختیار ما خارجه رو مجبوریم بپذیریم. کار دیگه ای ازمون برنمیاد.

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عزیزم زنده باشید و سلامت سالیان سال کنار هم 🤲خدا رو شکر یکی از مردی راضیه😜

سلامت باشی عزیزم😍😍😍😍😍همچنین شما🤲🤲🤲🤲 همه ی مردی های این تاپیک آقا هستن😍 مرد غرغرو بهتر از مزد قهرقهرو هست بخدا

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
اونایی که کل کل دارن از اولم همین بودنبعضی جاها زن غر میزنه مرد ساکت میشهبعضی جاها مرد غر میزنه زن س ...

راهش همینه اگه چواب بدی باید تا خود صبح اره  بده تیشه بگیر باشی 😁

حالا ما دعواهامون بیشتر سر مامانمه خیلی پر توقعه و اذیتم میکنه هر وقت میرم خونش به یک من میرم به صد من بر میگردم 🥲

همسرمم میگه چقدر باید بزرگ بشی که جلوی مامانت با این اخلاقاش وایستی 🫠

خلاصه همه مسئولیت ها افتاده رو دوش من 

مامانم زبون بدی داره متاسفانه 😑

همش غر میزنه میگه تنهام تو پیری همه ول کردن رفتن 🙄

نمیدونم رفته مهمونی زنداییم بهش بی محلی کرده رفتم خونش میگه میخوام بهش زنگ بزنم بشورم پهنش کنم که چرا واسه من قیافه میگیره 🤭

منم میگم مامان جانم جلوی زبونتو بگیر همه رو از دور خودت فراری دادی چیکار به اون بدبخت داری 😒

وقتی میشینم پای حرفاش سر درد میگیرم گوشهاشم سنگینه بس که داد میزنم گلوم میگیره 😬

بر میگردم خونه درب و داغون همسرم میگه قدقدت واسه ماست تخمت جای دیگه است 😛

خلاصه خیلی با هاش مشکل دارم یکسره زنگ میزنه بیا حالم خوب نیست بیا برو برام اینو بگیر اون کار رو بکن 🙄

درسته مادرمه ولی خوب گماشتش که نیستم انگار منو بزرگ کرده شق القمر کرده و من غلامشم 😐

بر ادرم اینجاست ولی ماهی یکبار هم بهش سر نمیزنه از هر ده بار زنگ یکی رو جواب میده فقط روش با من بازه  که هر چی قلمبه هست بارم کنه🤔

اگه وقتی زنگ میزنه یکم دیرتر برم قهر میکنه جوابمو نمیده 🥲

همسرم میبینه من چیزی نمیگم یه بار جلوش در اومد گفت چرا اینقدر دخترتو اذیت میکنی  میگه  قبل زن شما دختر ما بوده 🫣

یه هفته رفتم مسافرت نمیدونی بیزارم کرد هر روز زنگ میزد میگفت کی بر میگردی  همسرمم شاکی میشد 😒

خلاصه نسل سوخته ایم خواهر🤕

برای خورشید پس از شبهای طولانی
راهش همینه اگه چواب بدی باید تا خود صبح اره بده تیشه بگیر باشی 😁حالا ما دعواهامون بیشتر سر مامانمه ...

خواهر شانس نداشتیم از مادر...

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️