2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1393787 بازدید | 77177 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

شاگرد زرنگ تاپیک مدیریتی شما؟

اره دیگه یاد گرفتم🙃

مگه اینکه اینجا تعریف کنین ازم😉

همینا رو میگم همسرم عوض اینکه تعریف کنه و دل به دلم بده میگه تو چرا جدیدا عوض شدی انقدر اقتصادی شدی همش ب فکر پولی🤨

باید از سمت خدا معجزه حاصل بشود،                  تادلم، باز دلم، باز دلم، دل بشود...

خدا پدرت رو بیامرزه شمیم جون🤲🏻شوهر من غر غرو نیست😁

تو بنده برگزیده ای😎

یا خدا پدرشوهرمن دسته همه غر غروها و از پشت بسته بود🥵

بعد اون برادر شوهربزرگم وای وای وای😱

رفته رفته دوزش کمتر شده🤪

همسر منم هر از گاهی🥲

باید از سمت خدا معجزه حاصل بشود،                  تادلم، باز دلم، باز دلم، دل بشود...

اره دیگه ما خوبیم اونا خوبن 🥰🥰🥰🥰واقعا همه چی متقابلهمثلا منم برای مادرشوهرم خیلی کارا کردم شوهرم ...

قبول دارم گل.امیدوار تازه کاچی پختم من درآوردی🤣🤣🤣🤣🤣 اولین بارم بود بچه کوچیکه هم چسبیده بود بهم بزرگه بنده خدا هرچقد گولش میزد تاثیر نداشت که منو ول کنه🥴🥴🥴 به خیال خودم همه دارم تو خونه رفتم سراغ آجیل دیدم ااااا فقط چندتا دونه پسته و بادوم مونده 🥲 گردوشکوندم وخرد کردم باهمون چندتا دونه پسته وبادوم و یه چندتا قاشق پودر کنجد ریختم و پودر نارگیل🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 یکم پودر هل وگلاب ونبات....کره هم از تو یخچال نشد درارم نگهبان چشمش به یخچال بیفته ول کن نیست☹️ خلاصه یه ترکیبی زدم خوب شد🤣🤣🤣🤣پسرکوچیکم دوسه تاقاشق کوچیک خورد خوشحال شدم😍 پسر بزرگم میگه مامان چرا شبیه عکس نت نشد گفتم من ازون بهتر درست کردم😎😎🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
واقعا؟

آره اکثرا 😎😎😎😎🤣🤣🤣🤣🤣🤣 یه موقعی هم میگم منم خوش شانس بودم که ذوق کنه🤣🤣🤣🤣🤣🤣 اونم جلو آیینه میگه عجب چیزی تور کردی🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

پاییز من چی بگم پس همسرم هی میگفت مهسا برو تکه های ریز بخر گوشواره میخی پلاک کادویی. جمع کن بعد تعوی ...

هممون زخم خوردیم😔😔😔😔😔😔

امیدوارم تا سن پیری کنار هم شاد وسلامت باشید🥰🥰🥰🥰رفیق و همراه خوب نعمت بزرگیه 😉😉😉

آرزوم پیری کنار همه🥺🥺🥺🥺دقیقا😍

امیدوار جون مامان بابای من خیلی با هم یکی به دو داشتن😐 مامانم جمعگر بابام اهل ریخت و پاش و علی بی غ ...

پدر و مادرم منم همین بودن دو تا فاز متفاوت 

ببین شوهر منم همینه 

خیلی غر غر ه کل خاندانش به این صفت میشناسنش 😁😁😁

یعنی هر مسافرت من بهش میگم دیگه باهات نمیام 😅😅😅

ولی من فقط روی خوبی هاش زوم کردم 

فقط خوبی هاشو تو ذهنم بزرگ میکنم و مدام پیش بچه هام از صفات خوبش تعریف میکنم

هر چیزی بخریم با اینکه از درآمد جفتمونه 

همش میگم خدا بابا رو زنده و سالم نگه داره تا بتونه برامون خوراکی بخره 

بچه هام هم یاد گرفتن فقط ویژگی های مثبت ما رو ببینن 

دوره قبل پریود دو روزی زوم میشم روی اخلاقای بدشا 😉😉😉

ولی بعدش رها میکنم

رها نکنم چه کنم

من همیشه به مامانم میگم ببین شما قراره تا آخر عمر کنار هم باشین پس سعی کنید تا کنار هم هستین فقط خوبی های همو ببینید و از بودن کنار هم لذت ببرید 

میگم ببین تو این سن بابا حقوق داره کلی طلا داری آرامش داری

خودت جدا خونه داری 

آسایش داری محتاج من بچه و عروس و داماد نیستی 

هر چی دلت میخواد میخری هر هتلی دلت میخواد میری 

ولی مامان من زوم کرده رو اینکه بابام چرا نمیتونه  رانندگی کنه 

پس نمیتونه لذت ببره 

در حالی که هر جایی بخوایم بریم همیشه جلو ماشین یکی از ماها با عزت و احترام مینشونیمش 

ولی چون پس ذهنش این مشکل حل نشده همیشه ناراضیه