2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1391920 بازدید | 77018 پست
شمیم 😊♥️ چ قشنگ 🤗اسم کاربریت آدم خفه میشه تا بخونه و بنویسه 🤦🏻‍♀️😄ولی عجب مامان بابای نازی داشت ...

لطف داری عاطفه جون 😍

اسم منو داداشم برام گذاشته اون موقع ۲۲ سالش  و سرباز بوده که من دنیا اومدم 🫠

همون موقع مادر بزرگم میگفته من نمیتونم اسمشو بگم سخته 😉 

البته اسم خواهرام هم شهلا و شیرینه 😇

برای خورشید پس از شبهای طولانی

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

منم ندیده حس مثبت بهش دارمماشالا خیلیم بااراده س نمیدونم ۲۰ یا ۳۰ کیلو وزن کم کرده😍پستمو نخوند احتم ...

نه تو یه تاپیک دیگه،. یکی از بچه هایه سایت ازش خریده بود. اوپرا رو میشناسی؟ ازش خریده بود، خیلی تعریف میکرد. 

ساعت ۱:۱۰۱۴۰۲/۱۰/۱۴ب وقت ایران 😁دختر ناز من مو فرفری من ب دنیا اومد🤗♥️♥️♥️♥️🌺🌺🌺🌺🌺🎂🎂🎂🎂🎂قد ...

وای عاطفه جان یعنی تازه یک سالش شده 

خدا ببخشه برات عزیزم 😍

ولی چرا من فکر میکردم دو سالشه 🤔

پس هنوز شیر خودتو میخوره درسته☺️

برای خورشید پس از شبهای طولانی
نه تو یه تاپیک دیگه،. یکی از بچه هایه سایت ازش خریده بود. اوپرا رو میشناسی؟ ازش خریده بود، خیلی تعری ...

نه نمیشناسم

ولی حس میکنم برام آشناست

من تاپیکای دیگه نمیرم مهسا 

۹۹.۹۹۹۹ درصد این دو تاپیکم

من چقد خانواده شما رو دوست دارم🥰انشالله فقط از باهم بودن کیف کنید و لذت ببرید ❤️❤️❤️الببببتههه عاشق ...

عزیزی 🥰🥰🥰

منم شما و بقیه دوستان ندیده ام رو دوست دارم 🤩🤩🤩🤩

همیشه تصور میکنم یه خونه با سه تا پسر خوشگل و شیطون چقدر هیجان اوره و همیشه صدای زندگی توش پیچیده

حتی جاری  دلمه ای رو دوست دارم  😉😉😉😉