2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1391733 بازدید | 77018 پست
آفرین عزیزم ،خواستم برات بنویسم دیگه دیدم حرفم با دوستان یکیه💖تاعید بینی تو بهونه کن همین فرمون برو ...

ممنون که برام نوشتی عزیزم

دقیقا درست میگی ...به رفتار جدید عادت میکنن کمکم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدا حفظش کنه. ممنون از دعات. من ساعت دو همرو بیدار کردم، اماده شدیم رفتیم 4 بستری شدم 11 زایمان کردم ...

قربونت برم همچنین..

عه طبیعی بودی پس

من ک تحمل دردم کمه اصلا زایمان نکنم بهتره 😄 بس گریه کردم از درد واه واه 🥴🥴🥴🥴

خوب خداروشکر... ❤️❤️چه زود جوابشو دادن. من فک کردم چند روز دیگه جوابش میاد. دست اندرکاران هم خسته نب ...

جواب پاتولوژی که طول میکشه

ولی دکتر همونجا به خواهرم گفته هیچی نیست

ولی نفر قبل مامانم یه آقا بوده که متاسفانه توده داشته😓

بعدش وقتی مرده بیهوش بوده خانمش رو صدا کردن و بهش گفتن 

خواهرم می گفت با چنان حالی اومد بیرون داغون بود

میگفت حالا ما هی خانمه رو دلداری دادیم 

ساعت ۱:۱۰۱۴۰۲/۱۰/۱۴ب وقت ایران 😁دختر ناز من مو فرفری من ب دنیا اومد🤗♥️♥️♥️♥️🌺🌺🌺🌺🌺🎂🎂🎂🎂🎂قد ...

مبارک باشه عاطفه جان 😍🥳

انشالله همیشه سلامت باشه و عاقبت بخیر 🤲❤️

خدایا شکررررت 😙
برو صب میاییم دیدنت. واست کاچی هم میاریم. 🤣🤣

اه مهسا بیا دیگه

این تخت بغلی خیلییییییییی زرنگه خیلییییییییی راحت راه میره میخوره همه چی من موندم رو تخت ولووو داغون عصبیم میکنه شارژ بودنش 😄😄😄

جواب پاتولوژی که طول میکشهولی دکتر همونجا به خواهرم گفته هیچی نیستولی نفر قبل مامانم یه آقا بوده که ...

خوبه پس خدارو شکر سالمن. ❤️

خدا اون بنده خدا رو هم شفا بده. چی کشیدن😔😔

اه مهسا بیا دیگهاین تخت بغلی خیلییییییییی زرنگه خیلییییییییی راحت راه میره میخوره همه چی من موندم رو ...

تخت بغلیت من نبودم😂😂اخه من بعد زایمان واسه شام شوهرم کباب گرفت خوردم، چایی و کوکی میخوردم تخت بغلی سزارین بود نمیتونست سرشو تکون بده😂😂طبیعی خوبیش اینه بعد زایمان درد نداری دیگه..