2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1390976 بازدید | 76992 پست
اره درمورد منم همین حس به وجود اومده بود،فلانی چندتاچندتامیخره ب قیمت حراجی🙁اون موقع ها هوای جیب شو ...

من شکر خدا خوب پیش رفتم تو این مورد🤭گرون بخری میگن ولخرج هست به فکر زندگی نیست ارزون وتوآف بخری میگن حراجی پوشن....پس توضیح ندی بهتره.مثلا من یه شال خریدم۸۷تومن همونو شهرمون دارن۱۴۰تومن (همین ماه قبل خریدم)دیگه نمیام قیمت تهران رو بگم.بپرسن میگم یادم نیست با چندتاخرید اون رو توهم توهم شد قیمتا از دستم در رفته🤪

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
آره من گیر رنگ هستم اگه کت تک بخرم۲۵۰۰ شلوار هم۱تومن میشه۳۵۰۰من نمیخوام انقد هزینه کنم‌.بنظرت کت وشل ...

یه شلوار مشکی راسته جنس خوب بخر...که همیشه داشته باشی چون با همه رنگی ست میشه 

کت تک هم رنگ نسکافه ای...یه سبز قشنگ و باکلاس...توسی... زغال سنگی...شکلاتی اینا هم قشنگن 

خدایا شکررررت 😙

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره من گیر رنگ هستم اگه کت تک بخرم۲۵۰۰ شلوار هم۱تومن میشه۳۵۰۰من نمیخوام انقد هزینه کنم‌.بنظرت کت وشل ...

نه عالیه. نن امسال یه سه تیکه ی نخودی دیدم خیلی قشنگ بود ولی چون کرم داشتم، دلم مشکی میخواست نگرفتم. قیمتشم عالی بود 900.🥴یه مشکی گرفتم 1300. 

خودمم همینطور😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂اومدم پاک کنم نشد

اینجا نی نی سایت است جای جبران وجود نداره🤣🤣🤣🤣🤣 

اهووووم مادر من همیشه میگه من تمام شدم له شدم ال شدم بل شدم انگار فقط تو دنیا برا این اتفاق بد افتاد ...

نه ماکان من برعکسه

سفر و عروسی چنان بپر بپر میکنه انگار نه انگار که روز قبل میگفت نا ندارم حرکت کنم 😆😆😆😆

خواهرم میگه اشتباه شده 

مامان ما باید توی انگلستان به دنیا میومد ملکه میشد

خدابی هم با کلاس حرف میزنه تیپشم شیک و گرون 

نه ماکان من برعکسهسفر و عروسی چنان بپر بپر میکنه انگار نه انگار که روز قبل میگفت نا ندارم حرکت کنم � ...

ایشون کاش مادر من میبودن😍