2777
2789
عنوان

مادرشوهرمو بلاک کردم

155 بازدید | 19 پست

دیشب پیج ساخت امروز دیدم فالو کرده بلاک کردم.

حالا اگه پرسید چه جوابی بدم به نظرشما؟

دلیل این کارمم اینه که واااقعا فرهنگ استفاده ازین فضا را نداره .

هرکس هرچی بذاره پشت سرش حرف میزنه

قبلا تجربه داشتم هرچیزی بذارم میاد با طعنه میگه و هرچی بذارم به خودش میگیره درکل اصلا از نظر فرهنگی سنخیتی نداره با مطالبی که میذارم.

شوهرم میگه پیج خودته اختیارشو داری ولی یه جواب مناسبی پیداکن بگیم.

ازطرفی طی یه جریانی حرف خیلی بدی زد اشاره به فضای مجازی و من ازون وقت تو دلم مونده اصلا دلم نمیخواد فالوکنه .

تو فضای حقیقی به سختی تحمل میکنیم تو مجازی میخوایم یه ساعت شب میریم اسایش داشته باشیم خب.

حالا به نظرتون اگه گفت مثلا بلاکم کردی چی بگم؟ بگم آره دلم خواست؟ الان قهرنیستیم فقط من دوست ندارم اصلا بهم نزدیک بشه دوست دارم خیلی دور بگیرم چون بسیار دلم را شکستن و حرفهایی که نمیتونم ببخشم ولی در ظاهر عادیم فقط سردم یکم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

پیج تو خصوصی کن درخواست شو قبول نکن از بلاکی در بیار فق نزار قالوا کن بدم بگو ف یلتر شکنم بالا نمیا ...

خب پیجم تجاریه فالوورش هم تقریبا زیاده بعد تازه قبولم نکنم هرروز میخواد بگه چرا قبول نکردی دهنمو سرویس کنه

منم یدونه از اون آدما دارم تو زندگیم که هرکی چیزی میفرسته به خودش میگیره هرجور دوست داره برداشت میکنه بعدشم کلی غیبت میکنه که اینجوری اونجوری روم نمیشه بهش یاد آوری کنم بابا گناهه 

🌸در پیشگاه خدای من هیچ آرزویی محال نیست🌸
از اونایی که با سایه خودت هم میجنگی بیخیال بابا دنبال جنجالی

اتفاقا دنبال جنجال اصلا نیستم بابت همین بلاکـکردم چون به حرف و حدیث بعدش نمی ارزه میخواد هرروز بگه اینو چرا نوشتی اینو گفتی با من بودی اونو گفتی با ما بودی اصلا من باهاشون هیچ کاری ندارم ولی دنبال توهم توطئه ست

خب پیجم تجاریه فالوورش هم تقریبا زیاده بعد تازه قبولم نکنم هرروز میخواد بگه چرا قبول نکردی دهنمو سرو ...

ن قبول کن بد ی دمت یادش میر 

بگو ايسنا نیومدم اینستا مشکل دار و فلا 

بدم خودش میفهمه دیگ هیچی نیمگ