2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1403447 بازدید | 77988 پست
سلام معصومه خانوم گل😍😍خوبی عزیزم؟من اون تاپیک رو رسیدم به جایی که دایی ت فوت شدنتسلیت میگم عزیزم🙏 ...

سلام مستقل جان عزیزم 😍

چه خبر فدات شم 

خدا عزیزانتونو برات نگاه داره ❤️

چقدر خوشحال شدم پستت رو دیدم 

بی وفا چرا نیستی ؟

چرا فعالیت نداری ؟

میدونی که چقدرررر دوست دارم ❤️

من هستم ...تو چه خبر ...روزگار بر وفق مراد انشالله 

سلام دوستان جان ❤️ بالاخره گزرمون از اینور هم افتاد 😃چه خبر خوبین انشالله روزگار بر وفق مراد ؟قربون ...

عزیزم 

ما ۲۰تومن میانگین درآمدمونه

ماهی ۶تومن قسط میدیم

یه بچه کوچیک هم داریم 

نمیدونم چطوری پس انداز کنم🥲تا چندماه پیش خوب بود 

الان اینجوریه

تازگیا هم ماشین گرفتمهر چی طلا داشتم دادم رفت فقط ۱۵گرم گذاشتم

منو پسرم شما همه😍😘 مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عزیزم ما ۲۰تومن میانگین درآمدمونهماهی ۶تومن قسط میدیمیه بچه کوچیک هم داریم نمیدونم چطوری پس انداز کن ...

عزیزم در اولین فرصت وردی و خروجی هات رو ریز و دقیق 

بنویس برام 

منم اونور خدمت میگم چیکار کنیم 

الان مهمون اومدم مثلا 😁

زشته ماشین حساب دستمون باشه 

مگه نه ؟

قربون دل نازک و مهربونت بشم😘😘تا بوده همین بودهادما از با سیاستا بهتر حساب میبرن یه وقتایی دلم میگی ...

من ب قربون دل مهربونت 🥲😘😘😘😘

خدا بهت سلامتی همیشه بده..

گناهه تو خدایی نکرده طوریت بشه 🥲 همیشه باید خوب و سرحال باشی 🥲 دنیا ب ادمای خوب نیازمنده بخدا 🥲😘😘

من اصلا سیاست نمی‌دونم چی هست 😄

دخترا راحت ترنپسرا ادا درمیارن

واای اره

پسر من ۱سال و شش ماهشه

یه هفته سریع تا میگفتم بریم دستشویی دمپایی میپوشید راحت کارشو انجام میداد الان یه هفته خون به دلم میکنه اخرشم هیچی نمیکنه

منو پسرم شما همه😍😘 مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.
معصومه جون خوبی همسر خوبن؟

قربونت برم امیدوار جون ❤️

چقدر من دوست دارم تورو عزیزم 

حس خیلی خوبی میگیرم از تک به تکتون ❤️

همسرم هم هست عزیزم ❤️ 

شکر خدا خوب شدند 

امروز برام رفت سنگک گرفت 😍

عزیزم در اولین فرصت وردی و خروجی هات رو ریز و دقیق بنویس برام منم اونور خدمت میگم چیکار کنیم الان مه ...

باشه عزیزم انشاءلله فردا میگمبه مهمونیت برس خوش بگذره😍

ای گلفروش گل چه فروشی برای سیم وز گل عزیزتر چه ستانی به سیم گل 🥰 اتفاقا چند وقت پیش دیگه گفتم به نی ...

پروانه چی؟ یاد یه بازی افتادم شمع گل پروانه😁😁😁😁😁

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️