2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1386788 بازدید | 76513 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

شهر زنان عزیزشاید بنده خدای. چیزی دیده یا شنیده دلش گرفتهگفته بزار خودمو جمع کنمشاید فرصتی شد برات ح ...

رعدی جون راست میگیا

شاید یه چیزی بینشون شده به شهزنان نگفتن 

جاری داره اینکارو میکنه

خاندان شوهر من هر چقدرم شوهرم خودشو فدا کنه نقش من نباید کمرنگ باشه😆😆😆

میگن هر دوتون 

اصلا دیدم نسبت ب زندگی ۳۶۰ درجه تغییر کرده اینجا😂😂😂😂😂😂😂😂😂فدات ک هستی

خدایی ببین ملکه ها چه مشکلاتی دارن ما نداریم 😅😅😅

آره بابا اینجا برای خودش دانشگاهیه 

ادامه بدیم به درجه پروفسوری می‌رسیم 🤓🤓🤓🤓🤓

من که خیلی چیزا یاد گرفتم

شوهرت باید به جون برادر زاده هات دعا کنه 🤣🤣🤣🤣

خدایش خیلی همو دوس دارن

تا حالا از این زاویه بهش نگاه نکرده بودم

اینم حرف حساب

😂😂😂😂😂 ولی

زیادی کل کل می کنن بخاطر اینکه با بچه هام هسن همسرمم قاطی میشه

خدایی ببین ملکه ها چه مشکلاتی دارن ما نداریم 😅😅😅آره بابا اینجا برای خودش دانشگاهیه ادامه بدیم به ...

وای چقد بخاطر حرفات خندیدم دختر😂😂😂😂😂😂😂😂😂

خدا خیرت بده

دقیقا منم هر کی میگه بزار ی بچه گیرت بیاد شاید پسر شه

میگم چیه می ترسم تاج و تخت بی ورثه شه

وای چقد بخاطر حرفات خندیدم دختر😂😂😂😂😂😂😂😂😂خدا خیرت بدهدقیقا منم هر کی میگه بزار ی بچه گیرت بی ...

اره بابا 

چه فرقی میکنه

والا الان به پدر و مادر من فقط ما دخترا می‌رسیم

بچه بچه باشه فرقی نداره دختره یا پسر احترامش رو به پدر و مادر میزاره 

من با مستقل هم نظرم.این چیزایی که تو از خودت تعریف کردی برا کسایی که درک میکنن و شعورشون میرسه،میشه ...

پاییز جان شما خواهر هم داری ؟

آزمون واقعی شخصیت:چگونه با انسانی که هیچ سودی برایتان ندارد برخورد میکنید ؟

دوستان یه راهنمایی بکنید منو سردرگممما ۴تا جاری هستیم با یکیشون خیلی صمیمی بودیم یجا مینشستیم ...اون ...

هرچه سریعتر یه رشته دانشگاهی ولو پیام نور ومجازی شرکت کن اگه روانشناسی یا زبان باشه عالیه ، 

کمک کن ولی بصورت نامحسوس کمش کن 

برو باشگاه وکلاس هنری 

تا دم عید کارای زیبایی و انواع لباس رو به لیست خریدن اضافه کن 

کم کم سنگین باش باهاشون کمتر حرف بزن چند بار نه بیار 

متاسفانه دوره زمونه عوض شده ، خوب ومهربون ومتواضع باشی وساده پوش زیاد تحویلت نمیگیرن ، ولی نمیخواد خودتو عوض کنی خوب بمون اما اندازه اشو تغییر بده هیچ چیز مهمتر از خودت و کسب احترام نیست .

المثل یگول لو صاحبک حلو لا تاکله کله .

فردا نه شوهر نه خانوادش ولو چشم وکلیه وقلبت رو هدیه کنی براشون اونجوری که باید مثل پدرومادرت قدردان نیستن و تهش وظیفه می‌دونن ،کافیه دوبار کمکشون نکنی ببین چجوری سیل انتقادات روانه تو میشه .

خودم اطرافم اینجورن ، سر حرکتای کوچیک قضاوتای یطرفه از خانواده شوهر دیدم ،منم شوهر وخانوادشو از رتبه ۷۰ به ۲۰ تنزل دادم . از هر لحاظ به همین سادگی به همین خوشمزگی .

ولی بازم تاکید میکنم خوب باش کمک بده اما اندازه ای  که روح وروانت اذیت نشه 

اره این شب ادراری بچه برا من فوبیا بود😰،خیلی حرف شنیدم از اطرافیان درمورد اینکه بچه ات خیییلی بزرگ ...

عجله نمیکنم رها جان. چون پسرم هست و اقایون تنبل ترن تو همه جیز باید صبر کنم🤪🤪

مام قبل عروسی فشرده تو چهار ماه خونه ساختیم🤪،موقع آوردن جهازم کف خونه هنوز نم داشت نشد پارکت بزنیم ...

دیگه نخواستم از تجربه ی خنده داره جهاز بگم. 😁😁😁البته اون موقع هم گریه میکردما🤪🤪اونم داستان داره 😆😆😆فک کن جوری شده بود خواهرشوهر با تمام بدجنسیش میگفت بیچاره مهسا هر وقت میخواد وسیله بچینه یه مشکلی پیش میاد😀😀