2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1385924 بازدید | 76422 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

مشکلات مستقل با شوهرش: غذا برنجی نذاشته سیب زمینی و هویج خورد کرده تو آب،اینو به عنوان غذا به پهلوون ...

😂😂

ترکیب سیب زمینی و هویج و سینه مرغ و لوبیاسبز (قبلش پیاز سرخ شده) و رب که بهش میگیم خوراک غذای امروز ناهار و دیشب و دو وعده قبلش بود😁

اینو خیلی دوست داره

مامانش بلد نبوده فکر کنم😜

قشنگگگ معلومه زیاد دوست داره، چون دوبار کشید خورد

بخدا آشپز دربار انقدر آشپزی نمیکنه جیران

ماشالا دهن دااااره شوهر من

دعا کن دیگه 

ابروتم مبارک

مشکلات مستقل با شوهرش: غذا برنجی نذاشته سیب زمینی و هویج خورد کرده تو آب،اینو به عنوان غذا به پهلوون ...

پهلوووون وِنه پلا بَخِره اما پِلا نَخِریم سِر(سیر) نبومی(نمیشیم)🤣🤣🤣🤣🤣بخدا جیران برنج نخورم دو روز واقعا به قول نقی سر تن من میلرزه🤣🤣🤣🤣

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
پهلوووون وِنه پلا بَخِره اما پِلا نَخِریم سِر(سیر) نبومی(نمیشیم)🤣🤣🤣🤣🤣بخدا جیران برنج نخورم دو ر ...

منم بیماری ام از همین لوس بازی ها شروع شد😅😅😅

خواستم مثلا با کلاس باشم شام فقط سالاد بخورم

دیگه عمرا 

من باید فقط پلو بخورم وگرنه غش و ضعف میکنم😅😅😅😅

عاطفه میتونین وام مشاغل هم بگیرین میدونم الان خیلی قسط دارین ولی تا اقدام کنین و اکی بشه خیلی زمان ب ...

وام مشاغل چطوریه؟کجا باید ثبتنام کرد؟ چه مدارکی لازمه؟

خدایا شکررررت 😙
همیشه از یه جرقه شروع میشه اگه واقعا جایی داری عمده بخری با قیمت مناسب اقدام کنمن ۶ سال پیش توی تلگر ...

چه عالی منم ی بار قبل عید لباس آوردم فروختم خداروشکر خوبم فروش رفت ولی همون ی بار شد شوهرم ب شدت ب شدت مخالف کار کردن منه🙄

عاطفه راحت شدین آقای خودش شده بیشتر براتون وقت میذاره نیازی نیست برا یه ساعت مرخصی چرتکه بندازه و کل ...

پاییز 🥲♥️ مرسی قشنگم انقدر امیدواری میدی 🥲♥️♥️♥️ 

مهربونم 🥲♥️😘

ساعت ۷ بیدار میشه می‌ره تپسی بابا 😄 تا حاضر بشه بره ۷/۲۰ اینجورا میشه

تا ۱۱_۱۲ کار میکنه...

می‌ره آرایشگاه

فعلا باز نکرده فردا بازار میریم خرید لامپ و خورده وسایل بعدش بیاد تمیز کنه

راستش پولمون ب آبگرمکن نرسید ۵م بود 

گفتم آب رو بخاری بزار گرم شد بریز پس کله مردم 😄 تا بتونیم بخریم 🥲

چه عالی منم ی بار قبل عید لباس آوردم فروختم خداروشکر خوبم فروش رفت ولی همون ی بار شد شوهرم ب شدت ب ش ...

منم ش و رت فروختم رو هوا بردن

اما خب چون زیاد آشنا نداشتم اشنایان خریدن 😄 دیگه کسی رو نداشتم بفروشم بهش 😁🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️