2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1381645 بازدید | 75956 پست
سلام خوبم عزیزمدیشب ساعت ۳ احساس کردم خون به مغزم نمیرسه خودم که مریض بودم خبر دیفن و بهارم شنیدم کل ...

وای خدارو شکر بلا رفع شده امیدوار جان 

الان بهتری الحمدالله؟؟؟

آره واقعااا دقیقااا خدابیامرز سعدی خیلی راست گفته چوعضوی به درد آورد روزگار 

آدمیزاد همینه با خوشی دوستان و اطرافیانش شاد و با ناراحتی اونا ناراحت 

ما ترکا یه مثالی داریم میگه همسایم شاد منم شاد 

به همین موضوع اشاره میکنه 

الهی مشکلات گرفتاریها و بیماریهای همه به بهترین حالت ممکن رفع و رجوع شه 

الهیییییآممممین 🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻📿📿📿

تاپیک مدیریت مخارج ودرامدها ونحوه پس انداز کردنش و نکات مهم خانه داری و چالش دوماهه طلا 💰💰💰💱💸🤑🤩🧿💰💰💰💵💴https://www.ninisite.com/discussion/topic/7725604/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d9%85%d8%af%db%8c%d8%b1%db%8c%d8%aa-%d9%85%d8%ae%d8%a7%d8%b1%d8%ac-%d9%88-%d8%af%d8%b1-%d8%a7%d9%85%d8%af-%d9%88-%d9%86%d8%ad%d9%88%d9%87-%d8%a8%d9%87%d8%aa%d8%b1-%d9%be%d8%b3-%d8%a7%d9%86%d8%af%d8%a7%d8%b2-%da%a9%d8%b1%d8%af%d9%86%d8%b4-%d9%88-%d9%86%da%a9%d8%a7%d8%aa-%d9%85%d9%87%d9%85-%d8%ae%d8%a7%d9%86%d9%87-%d8%af%d8%a7%d8%b1%db%8c
ممنون امید جان. راست میگی، همه ی حرفات درسته... یا باید بغضم بترکه و بیخیال بقیه بشم و حرفامو بزنم ی ...

گزینه اول رو امتحان کن،اگه نشد برو عمییییقاخالی شو💖

باید از سمت خدا معجزه حاصل بشود،                  تادلم، باز دلم، باز دلم، دل بشود...

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

وای خدارو شکر بلا رفع شده امیدوار جان الان بهتری الحمدالله؟؟؟آره واقعااا دقیقااا خدابیامرز سعدی خیلی ...

خدا رو شکر خوبم 🥰🥰🥰

آره واقعا وقتی میایم اینجا با شادی بقیه شاد میشیم با 

ناراحتی اشون ناراحت

ایشالله همیشه جمعمون به خنده و شادی باشه

بلاخره بیماری ها هم جزئ از زندگی هستن تا ما قدر سلامتی رو بیشتر بدونیم 😊😊😊😊

سلام خوبم عزیزمدیشب ساعت ۳ احساس کردم خون به مغزم نمیرسه خودم که مریض بودم خبر دیفن و بهارم شنیدم کل ...

خوبه که رفتی بیمارستان 

فشار خون رو باید جدی گرفت 

انشالله سلامت باشی عزیزدلم

کاش میشد دخترای اینجا همه با هم میرفتیم لب دریا☺️☺️☺️ذهنمون رها میشدجوج میزدیم با نوشابه 😋😋😋بعد ج ...

😂😂😂😂😂تو خیالاتمون هم این  مادرشوهرا ما رو ول نمیکنن🥴🥴🥴ولی خیلی با حال میشه. بیایین خونه ی ما❤️❤️

😂😂😂😂😂تو خیالاتمون هم این مادرشوهرا ما رو ول نمیکنن🥴🥴🥴ولی خیلی با حال میشه. بیایین خونه ی ما ...

💖چقدرتومهربونی دختر

باید از سمت خدا معجزه حاصل بشود،                  تادلم، باز دلم، باز دلم، دل بشود...