2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1391917 بازدید | 77018 پست
سلام صبحتون بخیر...دیشب شوهرم اومد دید پادری انداختم لباسشویی عصبی شد ننداز خراب میشه 🥴🥴🥴🥴گفتم ب ...

وای عاطفه الان دیدم این پست رو🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺 تو رو خدا مواظب باش کاش میتونستم کمکت کنم🥺🥺🥺 عاطی بخدا درست میشه بیین آقاحسام سالمه مهرسا سالم هست تو رو خدا به اینا دقت کن من هرروز تو بدترین حالم این چیزا منو سرپا نیگه میداره به داشته ها فکر کن بخدا پول میاد ومیره فدات شم🥺 خیلی ناراحت شدم برات😔

کیجااااااا پادری جاش تو ماشین نیست که😁 الان بازار ضعیفه رو مخ مردی نرو فقط دلداری بده مثل من باشه ته حساب چس تومن هست ولی مثل میلیاردرا برخورد میکنم تازه به شوهرم میگم نرو بمون خونه خوراکی بخوریم🤣🤣🤣🤣 همین که دور هم هستیم بزرگت ترین نعمته شعارنمیدم از ته دلم میگم🥺 امشب مردی اومد مردی رو بغل کن خستگیتون در بره🥺👙👙👙👙👙 تبسم نترکی تو🤣🤣🤣🤣🤣🤣بااین استیکرت🤣🤣🤣🤣

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تازه وارد ۲۱شده

طفلی تو سن حساسیه 

انتظار نداشته باشید مثل پسر ۳۰ ساله رفتار کنه

باید پشتش باشید

البته بیشتر پدر و مادر

باهاش بحث نکنید گناه داره

فقط حرف بزنید و نشون بدین تنها نیست

شاید حرفام شعار بنظر بیاد

ببینمنم خیلی دلم می خواد ی قسمتی و بخشی از احساساتم و وجودم رو فعال کنم حالا نمی دونم چ طوری؟؟؟همسر ...

رعدی میدونی بجز شوهرت حق بچه هاتم به گردنت میمونه ؟دخترات نبیبنن تو پدرشونو بدرقه میکنی و میبوسی بوس معمولی ..یا وقتی میاد یه دستی به خودت موهات و خونه ..میکشی ...خب از کی یاد بگیرن 

واقعا مردا هر روز میرن جنگ زندگی...

دیگه دوتا پیام حال پرسی و خوبی عشقم ..رو دریغ نکن 

شوهرتم عادت میکنه اونم پیام میده زنگ میزنه بعد ببین چقد دلت تنگ میشه زودتر خونه دور هم جمع شید

آزمون واقعی شخصیت:چگونه با انسانی که هیچ سودی برایتان ندارد برخورد میکنید ؟

آرشیدا اون کیف که گفتی تولیدیش کجاست؟😁 هی خواستم تو پس انداز بپرسم گفتم شاید بد باشه تاپیک الکی جلو ...

تاپیک مدیریت ازاینجا دورهمی تر شده 

دیروز من خوندم فکر کردم اشتباهیی رفتم 

آزمون واقعی شخصیت:چگونه با انسانی که هیچ سودی برایتان ندارد برخورد میکنید ؟

سلام 

سنباده آب یا آب سنباده🥴ک توی مدیریت میگن ،چیه و از کجا میشه تهیه کنیم؟؟

ایران خانوم قشنگمون با همه قومیتا و مذاهبشه که رنگی و قشنگه🪷🌺❤️‍🔥پس تویی که کامنت یا تاپیک ضدقومیتی و ضدمذهبی میذاری خیلی خطرناکی ،باید به بدترین شکل باهات برخورد بشه،چون نه تنها شعور نداری بلکه یه کتاب تاریخ هم دستت نگرفتی که بدونی گوشه به گوشه ایران چه تاریخ و ابهتی داره ،پس اگه با خاک یکسانت کردم لایقته🤢
وای عاطفه الان دیدم این پست رو🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺 تو رو خدا مواظب باش کاش میتونستم کمکت کنم🥺🥺🥺 عاطی بخ ...

قربونت برم 🤗😘♥️

دوست مهربونم 🥲♥️

باید رو خودم کار کنم

دارم بد پیش میرم خیلییییییییی..

کارشم ک چند روز شروع کرده...

امروز ناراحت اومد گفت ۲۰۰ کار کردم تپسی

گفتم روزیت انقدره کار خودتم راه بیفته قرار نیس همیشه خوب باشه کار آزاد همینه

حالش خوب شد 😁

نیازمند شادی هستم 😁 چند روز پیش دوستم زنگ زد یا امام جمعه انقدر از خانوادش گفت تا دو روز غصه خوردم

ای بابا ☹️😁

پادری رو راستش نگو ب شوهرم 😄 انداختم صبح لباسشویی خورشت ریخته بود دیشب پاک کامل نشد

انداختم حمام اومد خودش شست 😄

دیفی جون دیدم توام سقط کردی،،،من بلد نیستم قشنگ یه چی بگم ارووم بشی اما حتما حکمتی داشته به خودت برس ...

قربونت برم تبی جانم♥️

اولش خیلی برام سخت بود... چند روز غروب که می شد یهو بی اختیار اشک می ریختم

انگاری کل روز یادم نبود چی شده، خوب بودم

تاریک که می شد تو دلم خالی می شد

دیگه هفته پیش رفتم تراپی... من چند وقتیه گروه درمانی می رم

کل جلسه یک ساعته همه گروه و دکتر گوش شدن برای من

اینقدر گریه کردم که انگار دیگه اشکم تموم شد

الان خوبم خداروشکر