2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1380761 بازدید | 75895 پست
حالا اونی که فامیل شده با خانواده شوهرم اینم نهایت ۵ کلاس سواد داشته باشه یا نهببین خونشون لاکچری تر ...

باید خدا بخواد همین و بس 

دست رو کاری بزارن برکت میباره براشون 

آزمون واقعی شخصیت:چگونه با انسانی که هیچ سودی برایتان ندارد برخورد میکنید ؟

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

میگم سرویس چقد زیاد میکیرن ما ماهی پونصد میدیم من خودم البته دوساله سرویس نمیگیرم چون داهل یه پراید ...

ولی شما ماهی ۵۰۰ خوب میدین 

دختر من شخصی ۹۰۰ میگیره

مسیرم ۷ دقیقه بشه یا نشه 

برای پسرم خواستم شخصی بگیرم  سرویس گفت فقط مینی بوس داریم اینو ۵۵۰ میدیم 

شهر ما اسنپ خیلی گرونه مسیر ۳ دقیقه ای رو ۴۰ میزنه

همون سرویس به صرفه تره

ممنونم امید پسرم تازگیا میگه مامان انگیزه ندارم برا درس دوستش غیر انتفاعیه بهش گفته پول دادیم موقع ا ...

مهسان جان بله عزیزم هست .

من دخترعمم  تهرانیه زنگ زد بهم گفت سوالات نهایی رو دارن میفروشن ۱۲۰۰ این قضیه برای دوسه سال پیشه.

جمع شدن چند نفری بخرن..

میگفتودخترم رشتش تجربی و سخته بخونه .

بخرم ارزشش رو داره....

هست متاسفانه این چیزا

این دختر  دخترعمم یک عدد داف به تمام معناست کلا خیلی زندگی  متفاوتی دارن  نسبت به بقیه.

قیافه و لباس پوشیدنش خاص حتی مو و آرایش و ابروهاشم ازش  خاص بودن میباره  

خونشون ۲۰۰ متری ماشین شاسی بلند میتونستن چند تا آپارتمان بخرن و چندتا ماشین اما از هرچیزی با کیفیتش رو دارن.

به قولی از صفر هم شروع کردن .

اکثر دور بری های من خیلی جمع کنن طرف ۵ تا آپارتمان داره یه مسافرت نمیرن ندیدم یه قربانی از خونشون دربیاد خیرات پدرمادری که کلی براشون اموال گذاشتن نمیدن یه کمکی به دیگران نمیکنن تا لب گور فکر جمع کردنن

قانون کارما میگه: وقتی کسی برای تو مناسب نیست...خدا کاری میکنه که اون آدم بطور مداوم بهت آسیب میزنه تا تو اونقدر قوی بشی که به میل خودت رهاش کنی
زغال اخته دوست ندارمفقط گوجه سبزاونم اوایل که تازه اومدهمن کلی کمپوت هلو و آلبالو و انجیر و زرد آلو ...

من پارسال خیلی درست کردم گلابی و سیب وگیلاس و آلبالو ولی امسال اصلا،توبازارم امثال فراووون وخوب نبود باغ اقوامون که محصولشون خراب شده بود گیلاس وآلبالو دارن

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
دقیقا مام دوتا داریم خیلی عجیب خدا براشون ساخته خداروشکر دارن مام خیالمون راخته از طرف زندگیشون .اهل ...

من میگم 

فامیل پول  داشته باشن حالا خسیس هم بودن مهم نیست

چون وقتی میدونی دارن خیالت راحته

نداشته باشن به هر حال روی زندگی بقیه هم تاثیر میزاره

دخترا شوهرای شما هم خر وپف میکنن؟چقدر صدای خروپف رو مخهمن که چند روزه جای خوابمو عوض کردمهرچند بازم ...

شب تا صبح چندین بار صدا میزنم اونوری بخواب مغزم پوکید

گاهی میگه چشم

گاهی میگه اههههه 😄

هی میگم برو اتاق میگه نمیرم

میگم من برم میگه نه

خلاصه هی بیدارش میکنم 😄

من پارسال خیلی درست کردم گلابی و سیب وگیلاس و آلبالو ولی امسال اصلا،توبازارم امثال فراووون وخوب نبود ...

کلا هرسال یه میوه میبینی کیفیت خوب نداره 

البته شهر با شهرم فرق میکنه بارشون از کجا بیاد 

شرمنده عزیزم قصدم ناراحتی دوستان نبود داخل گوگل خیلی مطالب ضد ونقیض بود گفتم اینجا بپرسم ..ان شاالله ...

مهسا عزیزم

الآن دیدم پیامتو

ان شاالله نیازی ب عمل نیس

خدا پشت و پناه خودتو و خانوادت باشع ب حق ۵تن🥺♥️♥️♥️♥️♥️♥️

شب تا صبح چندین بار صدا میزنم اونوری بخواب مغزم پوکیدگاهی میگه چشمگاهی میگه اههههه 😄هی میگم برو اتا ...

شوهر من بیدارشم کنم باز تو صدم ثانیه می‌خوابه پر قدرت تر ادامه میده

کجای کاری؟   (با لحن فریبرز بخون)

ولی شما ماهی ۵۰۰ خوب میدین دختر من شخصی ۹۰۰ میگیرهمسیرم ۷ دقیقه بشه یا نشه برای پسرم خواستم شخصی بگی ...

اژانس من داخل شهر ۱۵هزار تومن میگیره 

روزی میشه ۳۰رفت برگشت 

دونفری تقسیم میکنیم 

گاهی هم باباها میبرن میارن 

اژانس من داخل شهر ۱۵هزار تومن میگیره روزی میشه ۳۰رفت برگشت دونفری تقسیم میکنیم گاهی هم باباها میبرن ...

خیلی خوبه 

نه بابا اینجا اسنپ بزنی دو تا خیابون اونورتر کمتر از ۳۰ نیست

آژانس ها همه بعد اسنپ جمع شدن

مهسان جان بله عزیزم هست .من دخترعمم تهرانیه زنگ زد بهم گفت سوالات نهایی رو دارن میفروشن ۱۲۰۰ این قض ...

همیشه پول حرف اول زو زده همه جا .هرچقدر هم بگیم نه و فلان باز جاش برسه با پول خرج کردن راه باز میشه برا آدم 

میدونی مریم حان خدا هم پولای زیاد رو به نگه دارندگان میده کسانی که گنجور بقیه باشن و مواظب پولاشون ...

اونایی که خرج میکنن همیشه در حد متوسط و بالای معمولی هستن