2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1338521 بازدید | 72846 پست
سلام عزیزم ، مرآت که سامانه اعتبارسنجی وام رسالت هست .اصلا ربطی به سود نداره .اونی که سودش بیشتر هست ...

مرات رو از رو پست امیدوار گفتم😁

الان دو تا راه برای درخواست وام هست؟

من که خودم از ام رسالت گرفتم چند روز پیش

ولی مریم بانو از یه روش دیگه که میگه یه هفته بعد واریز میشه

که دیگه حق عضویت ام رسالت رو پرداخت نمیکنه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه بابا کدوم قناری کدوم چهچه، شده کرکس با صدای کلاغ ، فقط بچه هام دورمو گرفتن منم سرم می‌چرخه ،لا هو ...

اخ اخ کی دوباره برمیگردی به میادین اون هم پر قدرت💪🏻

با تمام توان و نیرو و دلربایی میکنی اون موقع حس هات قویه. 

من تو خصوصی بابا ازت حس نمیخوام به خدا نترس یه جواب کوچولو بده. 

❌🚫⛔درخواست دوستی دادن=گزارش زدن🚫⛔❌ 

سلامممممم اول اینکه بهار خونتون جن داره اخه جنا اسباب بازی دوس دارن باهاشون بازی میکننن

بعد اینکه جیران دفتر دستکت مبارک باشه من که نفهمیدم تو چه کاره ای اخرشششش

و بعد تر اینکه این دیفن با اون وضعیت گشتن پرتقالاش همینکه زودتر حامله نشده یعنی شوهر مظلومی داره و بهش نمیاد کار بد کنه اما خب خونس دیگه راه میری میچرخی پرتقاله که میره تو دهنت

و یکم چس نالهههههه

الان وضعیت زندگی من خداروشکر خوبه،،،،اما وضعیت روحیم ریده سرم داره میترکه دلمم یه شکلیه خودش و خر کرده ،،،،به شدت احساس افسردگی دارم به شدت حال روحیم خرابه ،،،،حتی خودم میشینم فکر میکنم لااقل مشکلم و پیدا کنم واسش غصه بخورم هیچی نیست ،😑 یعنی اصلا دغدغه فکری هم ندارمممممم

هیچی خوشحالم نمیکنه هیچی حالم و خوب نمیکنه الان یه هفتس اینجور شدم ،،،،اتفاقا این هفته کلیم همه چیز عالی بوده اما نمیدونم چه جوری بگم ای کیو شمام ضعیف خیلی نمی‌فهمید ،😱😱

بعد من چون همیشه خوش بودم مخصوص تو اوج مشکلات الان این مدلم شوهرم و بچه‌ها رو اذیت میکنه،،،،،خیلی هوامو دارن فقط خوب بشم اما حالم خیلی بده ،😔جلوشون گریه نمیکنم اما واقعا نمیدونم چمهههه 

و یکم چس نالههههههالان وضعیت زندگی من خداروشکر خوبه،،،،اما وضعیت روحیم ریده سرم داره میترکه دلمم یه ...

بعضی افسردگی ها دقیق زمان پایان تنش ها و تو اوج آرامش نمود بیرونی پیدا میکنن

بعضی بدنها تو سختی فاز جنگیدن میگیرن و مقاومتشون رو بالا میبرن

ققنوس

@ای_داد_بیداد    

@دیفن_باگوجه    

سلام 

ببینید دوست دارم برام یه سری چیزها که من بدون شک بهش توجه نکردم و حتی شاید بهش فکر نکردم برام بگید و توضیح بدید. 

دیشب شوهرم گفت که یه سری از همکارای قبلیش از ایران رفتن.... گفت نازی تو نظرت چیه ما هم شرایطمون فراهم کنیم برا رفتن..... من دلم هری ریخت. 

ببین جیران، دیفن. 

ما آدم احساساتی نیستم.... برعکس بسیار هم بی عاطفه ام😅اهل دلبستگی و وابستگی و اینها هم نیستم. 

الان من جایی که هستم از همه دورم.... هیچ کس نمیشناسم ولی حس دلتنگی و فلان ندارم.... پدر و مادرم با تلفن و گاهی کع میرم بهشون سر میزنم کافیه برام شاید بهشون نرم سر بزنم هم اذیتم نمیکنه..... اهل رفت و اومد و برو بیا و فلان هم نبودم و نیستم خب. 

ولی چیزی که باعث شده من اینجا دوام بیارم اینکه که مردمش هم زبون خودمه(فارسی حرف زدن منظورمه)، هر مشکلی من دارم اونها هم دارن و وفتی باهاشون هم کلام میشم حرف هامو میفهمن، حرف هاشون میفهمم. 

یه کشور غریب که زبونشون نمیفهمی، مشکلات و دلتنگیت نمیفهمن، حتی دل داریت هم نمیتونن بدن.... اینجا برو بشین پیش یه زن مسن بگووو دلم برا مامانم تنگ شده اینقد با محبت برخورد میکنن و تو بغل میگیرنت و جویای احوالت میشن اونجا چطور چنین افرادی پیدا کنیم. 😭

تازه اینجا یه نفر که کار میکنه میشه زندگی خوب و معقولی دلشت لاکچری نه ها خوب و درستی داشت..... اونجا که هر کی میشنوی میگی مالیات مالیات کار میکنی فلان میخری مالیات. 

بیاید جفتتون بهم بگید من اشتباه میکنم اونجا از خوبی هاش بگید و معایبش. بخصوص تو جیران قشنگ زیر و رو میکنی همه چیز و میگی. 

درسته حقوق زن و بی مهری های زیادی نسبت به زن شده و میشه.....ولی جیران آزادی داریم تو ایران برا پوشش که الان میری بیرون از محجبه دماغ پیدا هست تا ل. ختی.... فقط باید خودت بخوای چه نوع پوششی داشته باشی..... درسته خیلی چیزها آزاد نیست ولی کافیه اهلش باشی همه چیز هست و فراهمه😉 تو همه زمینه ها که گاهی خبرش میاد بیرون و چیزکی گفته میشه. 

الان مثل دیفن جان خودت تازه زندگی شروع کردی زیاد نیست خونه ت داری ماشینت داری(درست معمولی هست شاید از نظرت) ولی بدون شک کم کم بهترش میکنی رفتی اونجا که خرج و مخارج بیشتره و بچه هم که هست مخارج هنوز بیشتر میشه چکار میکنی مخارج رو.

اصل خونه هست... خارج رفتی خونه دلشته باشی مال خودت بدون شک کار هم دلشته باشی زندگی میگذرونی دیگه. 

بیاید برم بگید از مخارج از شرایط از همه چیز خلاصه. 

❌مورد توجه یه سری افراد که این پست میخونن این سوال ذهنمه این دغدغه های ذهنیم هست برای مهاجرت.... پس 🌹احترام 🌹بزار و اگه حرف قانع کننده و چیزی برای گفتن داری سر تا پا گوشم دوست عزیز و گرنه که هیچ❌

@ای_داد_بیداد    

@دیفن_باگوجه    

ببین گرانی و ت. ورم و بی مس. ولیتی افراد همه مون خبر داریم و میدونیم اینها رو یه طوری بزار کنار خب. 

اون آرامشه اون حس زندگی و لذت زندگی کردن و رفاه خوب داشتن اون منظور منه. 

الان دیفن اینها یکی دوسال دیگه تو ایران بدون شک سرمایه های بیشتری خواهند داشت و به دست میارن که زندگیشون بهتر بشه...... ایا این زندگی بهتر شرایط مالی بهتر منظورمه میتونن تو خارج هم بهش برسن. 

دیفن و جیران ببخشید این سوال رو ازتون کردما واقعاااا از دیشب فکرم مشغول کرده و فکرش هم ناراحت و حس بد داده بهم  کــــــــــــــــــمـــــــــــک کن و این حس بد رو دور کنید ازم😘😘😘🌹🌹💐💐💐💐🥰🥰

تا باشه از این کارای زشت باشه

😄🙈

مستقل خیلی حس و حالش عجیبه

دیروز سه تا نارنگی خوردم که مال باغ خودمون و از یه درختن، بعد به نظرم فقط یکیش خوشمزه بود😂

امروزم رفتم آزمایش بدم، یه حس و حالی داشتم که خودمم باورم نمی شد که من اینجوری شدم

از آزمایشگاه بیرون اومدنی داشتم سرفه می کردم، همسرم میگه خدایی این دیگه جز علائم بارداری نیست😂😂 گفتم خب باردار شدم ، دهن و دماغ که هنوز دارم می تونه به یه چیزی واکنش بده😆