2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1336572 بازدید | 72758 پست
خانمادخترم خیلییییییییی دندونش و تو خواب میسابهچ کنم 🤕🤕🤕🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️

پسر منم اینکارو میکنه گاهی 

دوقلوها هم کوچیک بودن این کارو میکردن 

مال دندون دراوردنه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

رویا پسر منم انقد بد دندوناشو میکشید میترسیدم تو خواب بشکنه محافظم گرفتم حالش بد شد نزاشت رفتم عطاری ...

اره میگم اکثرااا منشا عش استرسه حالا ممکنه علتای دیگم داشته باشه هااا ولی شایع ترینش اینه 

اره واقعااا آسیب میزنه بع میناو تاج دندون 

میگم دختر منم کوچیک بود خیلی بیشتر بود الانم یه وقتایی یا یه شبایی ولی شدید اونجوری نیست دکتر ببرمش

تاپیک مدیریت مخارج ودرامدها ونحوه پس انداز کردنش و نکات مهم خانه داری و چالش دوماهه طلا 💰💰💰💱💸🤑🤩🧿💰💰💰💵💴https://www.ninisite.com/discussion/topic/7725604/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d9%85%d8%af%db%8c%d8%b1%db%8c%d8%aa-%d9%85%d8%ae%d8%a7%d8%b1%d8%ac-%d9%88-%d8%af%d8%b1-%d8%a7%d9%85%d8%af-%d9%88-%d9%86%d8%ad%d9%88%d9%87-%d8%a8%d9%87%d8%aa%d8%b1-%d9%be%d8%b3-%d8%a7%d9%86%d8%af%d8%a7%d8%b2-%da%a9%d8%b1%d8%af%d9%86%d8%b4-%d9%88-%d9%86%da%a9%d8%a7%d8%aa-%d9%85%d9%87%d9%85-%d8%ae%d8%a7%d9%86%d9%87-%d8%af%d8%a7%d8%b1%db%8c
دخترا ما برقمون که قطع میشه علاوه بر گاز و آب اینترنت و تلفن هامون هم یک در میون قطع میشه برای شما ...

ماهم برق بره 

آب و نت هم قط میشه 

فکر میکردم فقط منطقه ما اینجوره چقدر سر شوهرم غر میزدم

من کلن شخصیتم آرومه فحش بده چیزی نمیگم کاری ندارم نه فقط با من اینجوریه خونه پدری نداره که برهحاظره ...

انقدرررر تو‌ نقش مظلوم فرو رفتی که شاید انتظار داشته باشی من الان بیام بگم شوهرت اله و بله

قطعا هست وگرنه چرا یه مرد باید ۱۰ ماه بیکار باشه؟

باز هم قطعا یه چیزی هست که داری با این اخلاق مشمئز کننده میسازی، بنظر من بچه بهونه س

تو جایگاهی نیستم که حکم طلاق رو صادر کنم و البته چیزی از زندگیت هم نمیدونم

چون فقط اومدی بد شوهرت رو گفتی و از خودت تعریف کردی که بنظر من اصلا نمیتونه اینطور باشه

مطمئنا خودت ایرادی تو رفتار و زندگیت داری ولی بخاطر غرور احتمالیت نمیخای بپذیری( حدس میزنم)

مگه خرج نکردن هنره که میگی ۱۳ سال فلان کارو نکردم؟

هر دعوایی دو تا سر داره، امکااان نداره یکی خوب باشه یکی بد…شده یکی ۹۹ باشه ولی اون یکی حتما ۱ هست

همونطور که مرد بد اخلاق داریم، زن بد اخلاقم داریم

تا حالا به این فکر کردی ممکنه شوهرت از تو خوشش نیاد؟ 

چرا راضی بشه زن داداشش رو ببره ولی رک بگه تو نیا؟!

میدونم انقدر تو فشاری که برای درد و دل اومدی اینجا ولی اینکه یه سری مسائل رو هر چند وقت یکبار تکرار کنی به خودت و بچه ت ضرر زدی

وگرنه من که خواننده ای بیش نیستم

اینم کلی میگم منظورم فقط به شخص شما نیست

چون تو تاپیک مدیریت هم چنین چیزی رو خوندم

یه زن چطوری راضی میشه از زندگی که بقول معروف تو پر قو بزرگ شده بیاد تو یه زندگی که آرامش مادی و معنوی نداره؟

راستی من دنبال جواب پستم نیستم

رویا جان دخترم هفته دیگه میشه دو سالشاضطراب و استرس تو این سن هست؟؟؟بعد تا صبح یکسره نمی‌خوابه بیدار ...

به قول مهسان شاید استرس بازیاشه الان بازهای گوشی ها و پلی استیشن ها همه اضطراب آوررشدن یا ممکنه از سگی گربه ای  حیوونی بترسه  بچه های جاری من اینطورین گربه ببینن اونشبو نمیخابن ساعت به ساعت  پامیشن نق میزنن 

هرچند اصلااا ممکنه دلیلش چیز دیگه باشه 

شایع ترینش استرس و اضطرابه 

ولی ممکنه عوامل دیگه هم دخیل باشن

تاپیک مدیریت مخارج ودرامدها ونحوه پس انداز کردنش و نکات مهم خانه داری و چالش دوماهه طلا 💰💰💰💱💸🤑🤩🧿💰💰💰💵💴https://www.ninisite.com/discussion/topic/7725604/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d9%85%d8%af%db%8c%d8%b1%db%8c%d8%aa-%d9%85%d8%ae%d8%a7%d8%b1%d8%ac-%d9%88-%d8%af%d8%b1-%d8%a7%d9%85%d8%af-%d9%88-%d9%86%d8%ad%d9%88%d9%87-%d8%a8%d9%87%d8%aa%d8%b1-%d9%be%d8%b3-%d8%a7%d9%86%d8%af%d8%a7%d8%b2-%da%a9%d8%b1%d8%af%d9%86%d8%b4-%d9%88-%d9%86%da%a9%d8%a7%d8%aa-%d9%85%d9%87%d9%85-%d8%ae%d8%a7%d9%86%d9%87-%d8%af%d8%a7%d8%b1%db%8c
ماهم برق بره آب و نت هم قط میشه فکر میکردم فقط منطقه ما اینجوره چقدر سر شوهرم غر میزدم

کل کشور همینه 

معلوم نیس چکارا دارن میکنن دارن اشکار میگن اقا یه تکونی بخورین همه چی رو بستیم روتون 

اما ما میگم خوب کردین 😕

بعضی چیزا توی زندگی بدست آوردنی نیست بی خیال شدنیه ....
سلام عزیزم کسی تحریک اش نمیکنه مادر ندارهکلن خانوادگی دهنشون نجسع توی رانندگی اونقدر فحش فحش فحش حال ...

واقعا که

اون بچه فردا چی از پدرش یاد خواهد گرفت؟فقط فحش🥺ولگدمال کردن هرزنی که تو زندگیشه،چه مادرش چه همسرش🙁

من حس میکنم همسرت دوستت نداره💔

وگرنه هررررر مردی هم بلده کار کنه،هم بلده سورپرایز کنه،هم بلده اگه طرف مقابلش ازچیزی راضی نیس نهایت تلاششو براراضی کردنش بکنه،از زیرسنگم شده پول جور می‌کنه

شاید آدم زندگی همدیگه نیستین

لطفا خیلی زود یه فکری به حال خودت،زندگیت،جوونیت،روحیه ات،وآبنده ی بچه ات بکن🥺

قبل هر تصمیمی بایه مشاور حرف بزن شایداینجانمیگی ولی یه زندگی یهویی اینطوری نمیشه

باید از سمت خدا معجزه حاصل بشود،                  تادلم، باز دلم، باز دلم، دل بشود...

به هیچ جا🤣😭قسمت نیس حتما

اره والا 

الان که با کمک دیوار وبقیه برنامه های گوشیها راحتر میشه گشت تا بین املاکی بخوای بری بیایی و یه خونه ببینی 

ما خودمون خونه رو از پیچ یه بنگاه دیدیم 

اینکه نمیشه پس یه حکمتی داره 

بیا برا هم دعا کنیم 

مخصوص من برا رها تو برا مهسان 

خدایا تا عید رها به خواسته اش برسه عید سفره هفت سینشو توی خونه دلخواهش بندازه 

هزاران بار آمین 

بعضی چیزا توی زندگی بدست آوردنی نیست بی خیال شدنیه ....
واقعا کهاون بچه فردا چی از پدرش یاد خواهد گرفت؟فقط فحش🥺ولگدمال کردن هرزنی که تو زندگیشه،چه مادرش چه ...

آره دقیقاااا اینکه تو ذهن اون بچه چ می گذرررره

🥺

یکی از دوستاممم دقیقااا همین شرایط رو داره

میگه روزی پسرم بردم براش کلی اسباب بازی خریدم

ولی نق می زد

تو پیاده رو ی بچه ی با پدرش با بطری خالی آب معدنی بازی می کردن پاس می دادن و می خندیدن

میگه ی دفعه ب پسر ۵ سال ش گفته بین بچه ها با بطری بازی می کنن 

ولی تو کلی اسباب بازی داری

میگه 

بچه گفته مامان خوش ب حالش بابای مهربونی داره باهاش بازی می کنه

ما که بابامون اصلا دوس مون نداره همش دعوامون می کنه

🥺

میگه فقط تا خونه گریه کردممم براش🥺

ذهن من وقتی از روتین خارج میشه کلا زندگیم بهم میریزهنظم برام مهمه چیز خاصی نیست البته

نگو از نظم. منم اگه از برنامم خارج شم سیستمم به هم میریزه. ضربان قلبم میره بالا. 🤕🤕