2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1332007 بازدید | 72413 پست

خب من از یلدا بگم...

مامانم گفت بیاید خونمون..

من گفتم پس من ژله بستنی درست میکنم

اینطور ک پایین سفید وسط، ژل گل.. بالا بی رنگ..

۶ نفر بودیم اندازه خودمون درست کردم...

ساعت ۵ بود یهو مادر شوهر زنگ زد 

الو من سر شهرکم 😩بیا دنبالم😩😩😩

شوهرم کارد می‌زدی خونش نمیومد

قطع کرد انقدر خودشو فحش داد...

ب مامانم زنگ زدم گفتم گفت بیارش دیگه نمیشه ک نباریش عیب نداره حرص نخور 🤕🤕🤕

اومد گفتم طبق معمول بی خبر 🤕🤕 

بازم طبق معمول جون طفل منو قسم خورد یادم رفت 😏😏😓

الله اکبر 😡 گفتم وقتی راه میفتی یادت نمیره میخوای بیای اینجا...بعد میای میگی یادم رفت بگم؟؟

شوهرم گفته بود خونه مامانم دعوتیم...هی می‌گفت من میرم خونمون من میرم

منم عصبی هیچی نگفتم...

خونه رو هی تمیز میکردم عصبی بشم کار میکنم 😁

بعد گفت شما برید من میمونم خونه 😩 شوهرم گفت مسخره بازی چیه...

خلاصه رفتیم شیرینی خرید 

همون جا هم کارت داد ب شوهرم ک یلدایی بهم داد مثلا خواست حرصمون بخوابه 😁

فرداش  بردمش آرایشگاه موهاشو بلوند کرد پشماشو زد 

نهارم خودش خرید 😎✋

دو روز موند و رفت...

این بود انشای من 😁

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خانما زیررررن

🤨⛔️⛔️⛔️😖😖😖تبی از دست تووووو

تاپیک مدیریت مخارج ودرامدها ونحوه پس انداز کردنش و نکات مهم خانه داری و چالش دوماهه طلا 💰💰💰💱💸🤑🤩🧿💰💰💰💵💴https://www.ninisite.com/discussion/topic/7725604/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d9%85%d8%af%db%8c%d8%b1%db%8c%d8%aa-%d9%85%d8%ae%d8%a7%d8%b1%d8%ac-%d9%88-%d8%af%d8%b1-%d8%a7%d9%85%d8%af-%d9%88-%d9%86%d8%ad%d9%88%d9%87-%d8%a8%d9%87%d8%aa%d8%b1-%d9%be%d8%b3-%d8%a7%d9%86%d8%af%d8%a7%d8%b2-%da%a9%d8%b1%d8%af%d9%86%d8%b4-%d9%88-%d9%86%da%a9%d8%a7%d8%aa-%d9%85%d9%87%d9%85-%d8%ae%d8%a7%d9%86%d9%87-%d8%af%d8%a7%d8%b1%db%8c
خانمادخترم خیلییییییییی دندونش و تو خواب میسابهچ کنم 🤕🤕🤕🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️

گلم یه جور اختلال  عصبیه 

که میگن معمولا سر اضطراب و استرس

صورت میگیره 

به دندون پزشک بگی یجور محافظ دندونی بهت میده شبا میزاره دهنش و جلوی دندون قروچش رو میگیرع 

تاپیک مدیریت مخارج ودرامدها ونحوه پس انداز کردنش و نکات مهم خانه داری و چالش دوماهه طلا 💰💰💰💱💸🤑🤩🧿💰💰💰💵💴https://www.ninisite.com/discussion/topic/7725604/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d9%85%d8%af%db%8c%d8%b1%db%8c%d8%aa-%d9%85%d8%ae%d8%a7%d8%b1%d8%ac-%d9%88-%d8%af%d8%b1-%d8%a7%d9%85%d8%af-%d9%88-%d9%86%d8%ad%d9%88%d9%87-%d8%a8%d9%87%d8%aa%d8%b1-%d9%be%d8%b3-%d8%a7%d9%86%d8%af%d8%a7%d8%b2-%da%a9%d8%b1%d8%af%d9%86%d8%b4-%d9%88-%d9%86%da%a9%d8%a7%d8%aa-%d9%85%d9%87%d9%85-%d8%ae%d8%a7%d9%86%d9%87-%d8%af%d8%a7%d8%b1%db%8c
گلم یه جور اختلال عصبیه که میگن معمولا سر اضطراب و استرس صورت میگیره به دندون پزشک بگی یجور محافظ د ...

دختر بزرگه ی منم یه وقتایی بعضی شبا دندون قروچه میکنه عصبی میشم 😖😖

امشب شوهرم اومده میگه کباب؟ من:🤢پیتزا: 🤢بندری:🤢زرشک پلو:🤢آش:🤢آخرش نون و پنیر و خیار و گوجه خورد ...

دیفن جان بیسکوییت یه دونه قبل غذا بخور 

من میزاشتم بالا یر کنار بالشت 

حتی سه صبح که حالم بد میشد یدونه بیسکوییت مادر میخوردم بهتر میشدم یا دوتا دونه بادوم 

فقط مواظب دندون و استخونات باش 

بچه همه چی رو از بدن مادر دریافت میکنه 

اگه این تهوعت ادامه دار بشه ذخیره بدنت کم میشه خدای نکرده دندون خراب میشه عزیزم خودتون که وارد تر هستین ماشاالله با سواد و عالم

بعضی چیزا توی زندگی بدست آوردنی نیست بی خیال شدنیه ....
سلام عزیزم یاسمن جان به نظر میرسه خودت هم اینقد حالت بده و افسرده ای که حوصله و جرات انجام هیچ اقدام ...

دقیقا همینه خودمم افسرده ام واقعا دست و دلم به کار نمیره نه کار خونه نه بیرون اونقدر حالم بده که زده به قلبم 

اوایل ازدواجم یه مشکلی داشتم نمیشه اینجا گفت

هر جی میخواستم میگفت اول مشکلت رو حل کن

مثلا میوه نوبرانه میدیدم حسرت میخوردم منی که تو ناز و نعمت بودم یهووو همه چیز عقده شده بود تو این زندگی خیلیا نیستن واقعا شاید فک کنید مشکل از منه

اما هزار بار بهش گفتم لیاقت من کابینت فلزی کهنه زنگ زده نیست

بعد فک کن یخچال ساید باشه با کابینت فلزی برچسبی تناقض داره.اصلا کلن دوست داره فحش بده سر همه چیز حیا هم نداره

دیروز روز زن بود میگم واقعا پول یه جعبه شیرینی هم نداشتی پول یه شال هم نداشتی خب منم آدمم.

لایک نکنیدلطفاااااا  خدایا تو بساز توبسازی قشنگتره
سلام عزیزم،قبلا فک کنم اینجا خیلی راهنماییت کردمهم من هم دوستای دیگهمن داخل زندگی شما نیستم ونمیدونم ...

سلام عزیزم کسی تحریک اش نمیکنه مادر نداره

کلن خانوادگی دهنشون نجسع 

توی رانندگی اونقدر فحش فحش فحش حالم به هم میخوره

مثلا از پارسال قراره یه سقف آشپزخونه رنگ کنه همونجوری مونده

نه اهل بریز و بپاشم نه اهل خرید آن چنانی 

اونقدر هم حرص میخورم چاق شدم افسرده شدم 

روز و شب کارم گریه ست

همش میگه خراب بشه اون خراب شده ای که میری

میری با مردا لاس بزنی

که خدای بالاسری شاهده لباسم ساده تیپم ساده

میگم آشپزخونه برای خانوماست حداقل یه کم درستش کن اصلا و ابدااا

۱۰ ماه بیکاره 

کلن خسته ام

هر روز هر روز تو خونه 

روی لحاف و تشک میخوام میگه خوبش رو میخریدی حالا فک کن جهیزیه من مال ۱۳ سال پیش 

پارچه ها هم همه ترک

بعد این همه شست و شو بالاخره خراب میشن

اینارو مثال زدما وقتی روحم حال خوب نیست اینا برام مهم نیست

چی بگم عزیزم خب مشخصه که دل به زندگی نمیده اگه کلا شخصیتش همینه و باهمه همینحوریه مثلا برای محیط خون ...

من کلن شخصیتم آرومه فحش بده چیزی نمیگم کاری ندارم نه فقط با من اینجوریه خونه پدری نداره که بره

حاظره زن داداش رو جایی ببره من نه

اون سری ختم میگفت  تو نیا اونا بیان.حالا فگ کن ماشین رو خودش تنهایی نخریده

الانش به من نفقه نمیده اون وقت هم نمیده

۱۳ سال نرفتم یه اصلاح ارایشگاه

گفتنی هم میگه نرو سرکار برو ارایشگاه میگم من وقتش رو دارم پولش رو بده میگه چ خبره با ژیلت بزن

مثلا ماه هاست من شامپو ندارم ژیلت ندارم

میتونم خودم بخرم اما واقعااا زورم می یاد همه چیز خودم میخرم اینم خودم بخرم

خیلی چیزا هست مثلا وقتی به پدر و مادرم فحش میده حالم به هم میخوره

کنارش هم نمیخوابم راستش عقم میگیره

بخ من میگه مرغابی اینقدر میری حموم

در حالی که ۳ بار میرم در هفته موهام چربه نرم یه وضعی میشه

باور میکنی از پنجره با حسرت خونه های مردم رو میبینم همسایه روبروییی مون شوهرش عاشقشه همه جا میرن بیرون مسافرت

من ۱۳ سال جایی نرفتم جز روستای خودشون که اصلا نری بهتره

سرویس درست و درمون نداره

حسرت یه مشهد به دلم مونده