2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1323854 بازدید | 71773 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نه بارداری اولم عین حت بودم موشکی راه میرفتم عین اهو میپریدم از سر جو 🤣🤣صابخونه ام میگفت دخنر نپر ...

چقد خوب بوده 

بارداری راحت نعمت بزرگیه

پیر شدیم وسط روز هایی ک جونی حقمون بود 

مرسی از راهنماییت عزیزدل من♥️♥️مربای تمشک خیلی خوبه😋هر چی خواهر شوهر طفل معصوممو اذیت می کردم بلد ن ...

اره بابا. گفتم که ماها بلد نیستیم ویار کنیم. 🥴🥴توویارم بچه مثبتیم😆😆الان هرچیزی که ویارتو بهتر میکنه، بخور. بهشون گفتی؟ 

کاش واقعا با سه تا در می اومد😅

دیفن دوتا پسر مازندرانی استن ویدئو های خنده دار میذارن اینستا. راجع به بارداری میگفتن. میگفت طبیعی که نمیتونم سزارین میترسم. اون یکی گفت پس تخم بذار، میگفت اقایی...... درد میگیره. یه ذره بی ادبن ولی خنده دارن.