حقوق خودم ۱۴ و ۱۵ . همسر ده ویازده.البته هردو با رهن گرفتیم
خونه اولی سال ۹۴ خریدم ۷۰ میلیون .تازه ۵۹ دادم بقیش با رهن خریدم ۱۴ تا سکه داشتم یکسال نگهش داشتم و اصلا تو این مدت نه تنها سکه تکون نخورد بلکه حتی کمی کاهشم داشت و بیشترش وام بود.
مثلا فکر کنین من ۱۴ سکه فروختم ۱۴ تومن البته باحقوق معلمی نبود مهریه ام بود بعد از اون ور از بانک ملی یه وام ده تومنی و یه وام پنج تومنی برداشتم.
بقیش هم پس انداز نقدی حقوقم اون موقع ها شاید ۹۰۰ اینا بود. یه ۱۰ تومن هم نفقه و دیه اجرت المثل ووو.
یعنی اولیه حقوق نبود بیشتر مدیریت خودم بود واینکه میخواستم حتما مستقل زندگی کنم همون موقع یادمه دوستام خریدهای گرون میکردن رژ و ضدآفتاب خارجی میزدن لباسای گرون اما من همیشه مراعات میکردم .
اون موقع حقوق باتوجه به تورم بهتر از الان بود.
الان مثلا سکه ۵۳ تومنه اما حقوق ما فوقش ۱۵ تومنه خیلی فاصله هست..... اون موقع ها این فاصله خیلی کمتر بود
برای خونه دومی هم ۵۶گرم طلا فروختم ۱۳۳ تومن یه کوئیک فروختیم ۲۷۸و چندتا وام ۸۰ و خورده و چهل وخورده و بیست و خورده من برداشنم دوتا پنجاه تومنی همسرم برداشت و یه مقدار هم نقدی داشتم کلا نزدیک ۹۰۰ وخورده ای نقدی دادیم ۱۵۰ هم رهن داشت.
من همیشه پیش پیش وام میگیرم وباحقوق بیشتر قسط میدم.
قبلا مثلا سالای اول کاریم از ۹۱ تا ۹۶ شرایط خیلی بهتر بود تورمی نبود به اون صورت.
اما از ۹۷ به بعد که ازدواج کردم هرسال حقوقی که میگیرم بیشتر پودرمیشه
چندسالی هم همسر من کار نداشت شما فکر کن سال های ۹۷ ۳۵۰ میگرفت به زور گاهی ۵۰۰ مجبور بودیم بگذرونیم .
من تو هردو ازدواج هم خودم جهاز گرفتم واز پدر م نخواستم .
همیشه رو خودم تمرکز کردم همیشه سخت ترین راه ها رو رفتم
اینم داستان خونه خریدن های من