قربونتون برم که من رو قابل می دونین♥️
حقیقتش به نظرم دو تا مساله در زمینه شرایطی که درنا جون و خیلی دیگه از پدر و مادرا تجربه کردن وجود داره.
مورد اول تفاوت باورها، نوع منش و ارزش های اخلاقی این نسل هست که حالا آمیخته شده با فوران احساسات عجیب و غریب که تجربه اش نکردن تا حالا و هورمون هایی که خیلی وقتا مدیریت همه چیز رو در اون ها به دست می گیرن.
من و خیلی از بچه های نسل ما با وجود کاستی هایی که ممکنه در والدینمون بوده باشه، هرگز نمی تونستیم این پرده و احترام رو کنار بذاریم و بهشون بگیم که فکر می کنیم کوتاهی کردن تو زندگی مون
اما این بچه ها اولویت شون خودشون و احساسات خودشون هست، یاد گرفتن که مسولیتی در برابر احساسی که والدین یا هرکس دیگه ای تجربه می کنه ندارن که حقیقتا درسته اما وقتی تحت تاثیر هیجانات و هورمون هاشون قرار می گیرن ممکنه حرفایی بزنن که خلاف واقع باشه و دل طرف مقابل رو به درد بیارن.
حتی ممکنه تو این سن با خاطره هایی تو ذهنشون مواجه بشن که واقعا وجود ندارن!! خیلی عجیب غریبه حالی که دارن و به نظرم باید درکشون کرد چون روزای سختی رو دارن می گذرونن.
اما مورد دیگه ای که به نظرم می رسه، اینه که پدر و مادر ها مخصوصا تو ایران و آسیا خودشونو فدای بچه هاشون می کنن، این از خود گذشتگی بیش از حد که از خودمون و خواسته هامون بزنیم ( متاسفانه تا حد زیادی به خاطر شرایط نابه سامان اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی هست) باعث میشه نسبت به بچه هامون یه گاردی بگیریم که اون ها باید ممنون ما باشن و قدرشناسی کنن.
ولی خب جواب راحتی دارن... می خواستی من رو به دنیا نیاری!
نظر من در مورد اینکه چه طور با این رفتارهاشون مواجه بشیم، اینه که از اول یه رویه منطقی در مورد هزینه کردن و فراهم کردن امکانات براشون در نظر بگیریم. ما قرار نیست صد خودمونو براشون بذاریم اما ازشون مراقبت می کنیم و امکاناتی که به رشد و ترقی شون کمک کنه رو فراهم خواهیم کرد.
احساساتشون هر چند که دل مارو به درد بیارن رو با ارزش بدونیم
وقتی آروم شدیم، باهاشون صحبت کنیم تا هم بدونن چه احساسی به ما دادن و هم اینکه بدونن حرف هاشون دارای وزن هستن و باید قبلش فکر کنن( اینجا باید خیلی مواظب باشیم اونارو تو تله های احساسی و دادن احساس گناه گیر نندازیم).
آخر از همه، من جسارت کردم و نوشتم به خاطر تجربه رفتار و برخورد با این نسل و جلسه های گروه درمانی که می رم هست.
شما عزیزان همگی مامان های خوب و کافی ای هستین و مطمئنم فرزندانتون هم بعد از طی این دوره پرتنش خیلی بیشتر بهتون نزدیک می شن.