2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1323842 بازدید | 71771 پست
دیفن من تا زمانی ک فهمیدم جنسیتش چیه حالت تهوع و استفراق شدید ۸، ۹ کیلو کم کردم انقد ک چیزی نمیخوردم ...

ای وای

قشنگ بیشتر از سه ماه درگیر بودی که🥲

خداروشکر الان خودت و پسری سالمین♥️

مرسی دورت بگردم

مریم جان😘 با حقوق ده تومن تونستی دو تا خونه بخری چشم بد دور دست مریزاد داری 🫶👏 تا وقتی بچه ها کوچ ...

حقوق خودم ۱۴ و ۱۵ . همسر ده ویازده.البته هردو با رهن گرفتیم  

خونه اولی سال ۹۴ خریدم ۷۰ میلیون .تازه ۵۹ دادم بقیش با رهن خریدم ۱۴ تا سکه داشتم  یکسال نگهش داشتم و اصلا تو این مدت نه تنها سکه تکون نخورد بلکه  حتی  کمی کاهشم داشت و  بیشترش  وام بود.

مثلا فکر کنین من ۱۴ سکه فروختم ۱۴ تومن البته باحقوق معلمی نبود مهریه ام بود  بعد از اون ور از بانک ملی یه وام ده تومنی و یه وام پنج تومنی برداشتم.

بقیش هم پس انداز نقدی حقوقم اون موقع ها شاید ۹۰۰ اینا بود. یه ۱۰ تومن هم نفقه و دیه اجرت المثل ووو.

یعنی اولیه حقوق نبود بیشتر مدیریت خودم بود واینکه میخواستم حتما مستقل زندگی کنم  همون موقع یادمه دوستام   خریدهای گرون میکردن  رژ و ضدآفتاب خارجی میزدن لباسای گرون اما من همیشه مراعات میکردم .

اون موقع حقوق باتوجه به تورم بهتر از الان  بود.

الان مثلا سکه ۵۳ تومنه اما حقوق ما فوقش ۱۵ تومنه  خیلی فاصله هست..... اون موقع ها این فاصله خیلی کمتر بود

برای خونه دومی هم ۵۶گرم طلا فروختم   ۱۳۳ تومن یه کوئیک فروختیم  ۲۷۸و چندتا وام ۸۰ و خورده و چهل وخورده و بیست و خورده   من برداشنم دوتا پنجاه تومنی همسرم برداشت و یه مقدار هم نقدی داشتم کلا نزدیک ۹۰۰ وخورده ای نقدی دادیم ۱۵۰ هم رهن  داشت. 

من همیشه  پیش پیش  وام میگیرم وباحقوق بیشتر قسط میدم.

قبلا مثلا سالای اول کاریم از ۹۱ تا ۹۶ شرایط خیلی بهتر بود تورمی نبود به اون صورت.

اما از ۹۷ به بعد که ازدواج کردم هرسال حقوقی که میگیرم بیشتر پودرمیشه 

چندسالی هم همسر من کار نداشت شما فکر کن سال های ۹۷ ۳۵۰ می‌گرفت به زور گاهی ۵۰۰ مجبور بودیم بگذرونیم . 

من تو هردو ازدواج هم خودم جهاز گرفتم واز پدر م نخواستم .

همیشه  رو خودم تمرکز کردم همیشه سخت ترین راه ها رو رفتم 

اینم داستان خونه خریدن های من   

قانون کارما میگه: وقتی کسی برای تو مناسب نیست...خدا کاری میکنه که اون آدم بطور مداوم بهت آسیب میزنه تا تو اونقدر قوی بشی که به میل خودت رهاش کنی

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

مممنونم عزیزم پسرم بدجوری مریض اصن حوصله هیچ کاری ندارم راستی بچه ها من متوجه شدم میخواد دندون در بی ...

آخی🥲الان بخاطر دندونا فک وسرشم درد می‌کنه🫂

استامینوفن بده حتما بهش،بدنشو آروم می‌کنه وسردردشوخوب میکنه

باید از سمت خدا معجزه حاصل بشود،                  تادلم، باز دلم، باز دلم، دل بشود...

آخی🥲الان بخاطر دندونا فک وسرشم درد می‌کنه🫂استامینوفن بده حتما بهش،بدنشو آروم می‌کنه وسردردشوخوب می ...

اره سرشم درد میکنه 

راستی دلدردم داره 

مرسی یها جون 

چند ساعت ی بار بدم 

پیر شدیم وسط روز هایی ک جونی حقمون بود 

سلام مهسان خانم خوبی عزیز نیستی🌹 کجایی؟

سلام سلام

خوبین 

دو سه روزه هم اینور اونور رفتن هم امتخان بچه ها شروع شده کلا وقت کم میارم 

دیگه فکر کنم از امروز بچه ها بیان

بعضی چیزا توی زندگی بدست آوردنی نیست بی خیال شدنیه ....
اره سرشم درد میکنه راستی دلدردم داره مرسی یها جون چند ساعت ی بار بدم

عزیزم هرشش ساعت یبار بده

بازم از داروخونه بپرس👌

اگه سرماخوردگیش مختصره کوریزان بده،اگه سرفه داره پروسپان خیلی خوبه،خواب آورم هستن بیشتر میخابه استراحت می‌کنه😘

باید از سمت خدا معجزه حاصل بشود،                  تادلم، باز دلم، باز دلم، دل بشود...

سلام سلامخوبین دو سه روزه هم اینور اونور رفتن هم امتخان بچه ها شروع شده کلا وقت کم میارم دیگه فکر کن ...

سلام😉

انشالله همه همینطوری همیشه به خوشی مشغول باشن😍

عزیزم هرشش ساعت یبار بدهبازم از داروخونه بپرس👌اگه سرماخوردگیش مختصره کوریزان بده،اگه سرفه داره پروس ...

کوریزان میدم بهش الان

ممنونم ازت🌻

پیر شدیم وسط روز هایی ک جونی حقمون بود 

نی نی خوبه خداروشکر🥰بچم ۱.۵ سانته😄 حفره چشمشم تشکیل شده😂اما مامانش رو یه مقدار اذیت می کنه، تهوع ...

طبیعیه. 😍😍😍عسل کمتر بریز، جون گفتی لکه بینی داری. عسل دهانه ی رحمو نرم میکنه. میوه زیاد بخور، اجیلم همینطور. 

من تا سه ماه از غذا بدم میومد فقط مامانم نون گحلی درست میکرد با مربا تمشک میخوردم.