2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1323515 بازدید | 71752 پست
مهسا جان ببخشید می پرسم چطور دلت اومد اسپرسو ساز ده تومنی وبدی بره جاری من برای عروسی خواهرمم یه دس ...

دیگه شرایط جوری بود که باید کادو خوب میدادم. مبارکش باشه. یه کمکی هم بهشون شد اول زندگی. 

راستش اولا واسه خودمم سنگین بود ولی الان دیگه نه. 😊😊

خجالت نکش مریم جان. خودت بیا دسط بحث چون ما که نمیتونیم تگت کنیم. خودت هر جا دوست داشتی نظر تو بگو. ...

از کجا فهمیدی خجالتی میکشم  

من همه ی چت ها رو میام میخونم 

عکس ها رو گاهی میرسم می بینم اما تایپ نمی کنم کسی مخاطب قرار م نمیده بعد میگم اگه یهویی بپرم نکنه بگن پرید. وسط  

ولی جو دورهمی و دوست دارم  وهمیشه میخونم و از اینجا ومدیریت خیلی چیزا یاد گرفتم .

اینجا اصلا یه دانشگاست برای خودش

قانون کارما میگه: وقتی کسی برای تو مناسب نیست...خدا کاری میکنه که اون آدم بطور مداوم بهت آسیب میزنه تا تو اونقدر قوی بشی که به میل خودت رهاش کنی

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دیگه شرایط جوری بود که باید کادو خوب میدادم. مبارکش باشه. یه کمکی هم بهشون شد اول زندگی. راستش اولا ...

دمت گرم که انقدر لارجی.

من خواهرم خیلی لارجه .

همیشه به همه هدیه های خوب میده و همیشه پول براشون  میاد اما من حسابگری می کنم بیشتر‌....

قانون کارما میگه: وقتی کسی برای تو مناسب نیست...خدا کاری میکنه که اون آدم بطور مداوم بهت آسیب میزنه تا تو اونقدر قوی بشی که به میل خودت رهاش کنی
از کجا فهمیدی خجالتی میکشم من همه ی چت ها رو میام میخونم عکس ها رو گاهی میرسم می بینم اما تایپ نمی ...

میشناسمت. خوب وقتی خودت نباشی چطوری مخاطب قرار بدیمت😬😬خودت بیا وسط گود. ❤️❤️

میشناسمت. خوب وقتی خودت نباشی چطوری مخاطب قرار بدیمت😬😬خودت بیا وسط گود. ❤️❤️

باشه به میادین برمیگردم پرقدرت    

دمت گرم که انقدر لارجی.من خواهرم خیلی لارجه .همیشه به همه هدیه های خوب میده و همیشه پول براشون میاد ...

قربونت. من داشته باشم واقعا دلم میخواد کادو خوب بدم. یه چیزایی ازت تو ذهنم هست. گفته بودی حسابگری. فک کنم دو تا خونه دارین. یکی خودت، یکی هم باهمسرت🤔🤔گفته بودی دیگران به خاطر این رفتار اذیتت میکنن. میتوتی اینجا حرف بزنی تا راه درستو پیدا کنی😍

قربونت. من داشته باشم واقعا دلم میخواد کادو خوب بدم. یه چیزایی ازت تو ذهنم هست. گفته بودی حسابگری. ف ...

آره البته دوتاشو هم خودم خریدم یکی مجردیام یکی هم پارسال . بین خریدشون ۸ سال فاصله هست

صدمیلیون هم همسرم کمک کرد تو دومی.

اما منطقه ی دلخواهم نیستن .

ما حاشیه ایم. 

اما گاهی هم دلم میخاد تو لحظه زندگی کنم وبدون حسابگری  خرج کنم اما قسطا اجازه نمیده    

.هم  سن هم  هستیم باهم  متولد ۷۰ ام .

همسرم کاملا قانع بدون اهداف و میگه هرچی داریم شاهانه خرجش  کنیم چیزی نمونه کاملا در دو مسیر متفاوت

.البته به ده تومن می گه شاهانه  

آره البته دوتاشو هم خودم خریدم یکی مجردیام یکی هم پارسال . بین خریدشون ۸ سال فاصله هستصدمیلیون هم هم ...

خوب درسته که تو حاشیس ولی بازم سر پناهه. اجاره ی یکیش یه منبع درامده براتون. دوتا حقوقم دارید هرچقدر هم کم باشه مجموع سه تا درامد میتونه برای یه زندگیه متوسط کافی باشه. شما. بعد پرداخت قسط هرچند وقت یه بار برای لذت خودتم که شده یه خرجایی انجام بده تا لذت ببری. واسه کوچولوت هدیه بخر. بذار لذت ببره از این روزا. ولی بی گدار به اب نزن. 

خوب درسته که تو حاشیس ولی بازم سر پناهه. اجاره ی یکیش یه منبع درامده براتون. دوتا حقوقم دارید هرچقدر ...

ایکجا اجاره ها کمه ‌

یک وسیصد اجاره ۲۰۰ رهن. که اونم از مبلغ خونه کم شد

حقوق من وهمسرم بخش عمده اش میره  قسط.

آره این خرج خیلی خوبه.

یه ساعت خریدم خیلی روحیم خوب شد.

یسری لوازم بهداشتی ولباس ووو..

اما اگه  بتونیم تا آذر پول ماشین رو با وام جور کنیم ‌.

دیگه برای  رسیدگی به خودم هزینه می کنم

خیلی جاها از خودم زدم .چون حقوق هامون پایین بوده همسرمم اوایل ازدواج به زور به خوراک و لباس  میرسوند.

از آدر سال دیگه قسطامون کم میشه

به من همسرم ۵ میلیون زد .

گفت انقدر پول پول نکن هرچی دلت خواست برای خودت بخر .

دست از سرم بردار فقط.

منم رفتم ۸۰۰ دادم ساعت دیواری.

قبلی خیلی رو مخم بود 

۱۶۰۰هدیه ی روز مادر خودم  البته به همسرم نگفتم.

با بقیه اش هم میخوام یه حوله تنی برای خودم .

اگه پولم برسه.

پالتو یا کفشی مانتویی هرچیزی که شد بخرم.

یه لیست باید  بنویسم ازپول خودمم بزارم روش

من همسرم بهم پول بده اگه خرجش نکنم دیگه تامدت ها خبری نیست از پول .

بر ای همین هرچی  بده خرج می کنم که دوباره بگیرم بدش میاد خرج نکنی از طلاخریدن و پس انداز خوشش نمیادمیگه تا قرون آخر فقط بخر

به من همسرم ۵ میلیون زد .گفت انقدر پول پول نکن هرچی دلت خواست برای خودت بخر .دست از سرم بردار فقط.من ...

ساعت مبارکت باشه😘

کادوی نقدی دادی به مادرت؟😍

بگردی پیدا می‌کنی چیزی که می خوای رو😉

باید از سمت خدا معجزه حاصل بشود،                  تادلم، باز دلم، باز دلم، دل بشود...

به من همسرم ۵ میلیون زد .گفت انقدر پول پول نکن هرچی دلت خواست برای خودت بخر .دست از سرم بردار فقط.من ...

خوبه دیگه.. بخر. با پول همسرت وسایل مورد نیازتو بخر. با پول خودت یه کوچولوپس انداز کن.