2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1306565 بازدید | 71014 پست
نهههه😍🥹دیفنی تبریککککک میگم❤️وااایی‌ ماماااان به سلامتی🙏🙏🙏خودتم میدونستیمن که این حس رو چند وقت ...

دیدی دلبر گفت خبر بارداری در پیشه 

بعضی چیزا توی زندگی بدست آوردنی نیست بی خیال شدنیه ....

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه ها من جواب آزمایشم رو گرفتم من یه نی نی دارم۷ هفته اشه و قلب هم دارهاینقدر گریه کردم چشمام باز ن ...

مبارکه🤩🤩🤩 عزیز دلم 

خوش خبر باشی امیدوارم نی نی جان تو کشور دلخواه مامان و باباش بدنیا بیاد

ققنوس
ای جان تموم خستگیت پس در رفته با ذوق دخترت پاستیل خونه ما بشمار سه تمامه چند شب پیش اندازه ۲۰۰تومن گ ...

اره خدایی تازه شوهرم با اینکه فینگ فینگشه انگار سردش شده اومد گفت بو میاد تو خونه.... خورد راضی بود. 

نوش جونتون باشه حسابی.... من اگه وفت کردم و دستور خوبی پیدا کردم پاستیل هم میخوام برلش درست کنم خیلی دوست داره

❌🚫⛔درخواست دوستی دادن=گزارش زدن🚫⛔❌ 
بچه ها من جواب آزمایشم رو گرفتم من یه نی نی دارم۷ هفته اشه و قلب هم دارهاینقدر گریه کردم چشمام باز ن ...

ای جون دلممم 🤩🤩🤩

شادی این لحظت هزاران بار تقدیم چشم انتظارای گروه🤲🏻🤲🏻🤲🏻😍😍😍

خیلی خیلی تبریک میگممم دیفن جون

میدونم یه مامان مهربون و دوست داشتنی

برا نی نی ت خواهی شد 

صحیح و سالم در آغوش بگیری 👩🏻‍🍼👩🏻‍🍼🤱🏻🤰🏻🤰🏻🤰🏻

تاپیک مدیریت مخارج ودرامدها ونحوه پس انداز کردنش و نکات مهم خانه داری و چالش دوماهه طلا 💰💰💰💱💸🤑🤩🧿💰💰💰💵💴https://www.ninisite.com/discussion/topic/7725604/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d9%85%d8%af%db%8c%d8%b1%db%8c%d8%aa-%d9%85%d8%ae%d8%a7%d8%b1%d8%ac-%d9%88-%d8%af%d8%b1-%d8%a7%d9%85%d8%af-%d9%88-%d9%86%d8%ad%d9%88%d9%87-%d8%a8%d9%87%d8%aa%d8%b1-%d9%be%d8%b3-%d8%a7%d9%86%d8%af%d8%a7%d8%b2-%da%a9%d8%b1%d8%af%d9%86%d8%b4-%d9%88-%d9%86%da%a9%d8%a7%d8%aa-%d9%85%d9%87%d9%85-%d8%ae%d8%a7%d9%86%d9%87-%d8%af%d8%a7%d8%b1%db%8c
کیک پفیلا انار اجیل خوراکی های مضر😅😅(سینی مزه) کادو برا دخملی هم خریدم بهش نگفتم 🤣🤣🤣بفهمه میکشت ...

لیست خوبیه 

من پارسال مهمان بودم 

شکلات سنگی اجیل تخمه از بیرون کرفتم 

پفک هندی پفیلا کیک بعد سینی میوه (چند مدل میوه مث انگور کیوی موز ..)پرپر کردم ردیفی تو سینی چیدم 

ژله سه رنگ  باسلوق گردویی با یدونه کدو که ناشیانه روش نقش زده بودم بردم 

امسال میخوام زیاد خودمو به در دیوار نزنم یه کیک ببرم فوقش با ژله 

کیک پفیلا انار اجیل خوراکی های مضر😅😅(سینی مزه) کادو برا دخملی هم خریدم بهش نگفتم 🤣🤣🤣بفهمه میکشت ...

بچه ی من مگع صبر داره 

لاک مگه بخرم قایم کنم البته لاک رو جلوتر میزنه 

گیره مو هم داره یلدایی هست باز تکراری نخرم دیگه 

گردنبند انار هم داره 

دستبند مگه بخرم

لیست خوبیه من پارسال مهمان بودم شکلات سنگی اجیل تخمه از بیرون کرفتم پفک هندی پفیلا کیک بعد سینی میوه ...

چه ایده های خوبی👌🏻

ولی انگار خودت بودن مهمان ها که اینقد چیز میز بردی😅😅

من چون انار هست دیکه میوه نمیزارم سر میز.... چون هم خورده نمیشه. 

ولی مهسان یه چیزی پفک هندی هیچ وقت نتونستیم سه تایی باهاش ارتباطی بگیریم😅😅😅

❌🚫⛔درخواست دوستی دادن=گزارش زدن🚫⛔❌