2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1307442 بازدید | 71016 پست
به به مبارک باشه دیفنی 😍😍😍من هم بارداریم وقتی که ۸هفته بودم رفتم آزمایش😅😅یاد خودم افتادم شوهرم ...

منم یاد خودم افتادم 

باید یه امپولی تزریق میکردم که قبلش دکتر ازمایش نوشت تا مطمعن باشه حامله نیستم 

من تو اقدام بودم تقریبا یک سال و چندماه گذشته بود از عروسیم ....

چون از دوران دختری همیشه ماهانه دردناک داشتم خیلی از فامیل میگفتن من بچه دار نمیشم 😅😅😅

رفتم جواب ازمایش رو گرفتم تنها هم بودم 

خانمه گفت مبارکه شیرینی منو بده گفتی چی مبارکه ..گفت خامله ایی مثبته 

وای درجا چشام پر اشک شد گفتم واقعا ؟....

همونجور با چشای اشکی از راه پله اومدم پایین .یه خانم و اقا ازکنارم رد شدن پچ پچ کردن گفتن طفلک ببین چیشده گریه میکنه 😅😅😄😄 

به ساعت نکشیده آبجیم به مامانم زنگ زد و گفت بعدش دیگه مادر شوهرم و..بقیه درست هفت هشت  مونده بود به عید نوروز 

بعضی چیزا توی زندگی بدست آوردنی نیست بی خیال شدنیه ....
بچه ها من جواب آزمایشم رو گرفتم من یه نی نی دارم۷ هفته اشه و قلب هم دارهاینقدر گریه کردم چشمام باز ن ...

واااای خداااااا شوخی نکن 🤣🤣🤣🤣

عزیزدلم خداااااا اشکای منم حلقه زد کههه

عزیزدلم خیلی مبارکت باشه خییییلی 

چه حس خوبیه😍😍

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

قربونت عزیز😘اره خیلی خسته بودم..... میگم که علاقه نداریم تا حالا به فکر درست کردنش نبودم😅یهویی گفت ...

ای جان تموم خستگیت پس در رفته با ذوق دخترت 

پاستیل خونه ما بشمار سه تمامه 

چند شب پیش اندازه ۲۰۰تومن گرفتم 

با پسر و دخترم هی چرخیدیم وخوردیم نزدیک چهارصد گرم بود تموم شد 🤣

منم یاد خودم افتادم باید یه امپولی تزریق میکردم که قبلش دکتر ازمایش نوشت تا مطمعن باشه حامله نیستم م ...

ای جان 👌🏻

چقد این خاطره ها باحاله و جالبه😍😍😍اولین بار که تجربه میکنی.

❌🚫⛔درخواست دوستی دادن=گزارش زدن🚫⛔❌ 
واااای خداااااا شوخی نکن 🤣🤣🤣🤣عزیزدلم خداااااا اشکای منم حلقه زد کهههعزیزدلم خیلی مبارکت باشه خیی ...

نارین این نوزاد چقد چشم انتظار داره اینجا تا بدنیا بیاد 

من رفتم ماه تولدشم حساب کردم 

شیر شاه مردادی 

بچه ها من جواب آزمایشم رو گرفتم من یه نی نی دارم۷ هفته اشه و قلب هم دارهاینقدر گریه کردم چشمام باز ن ...

نهههه😍🥹

دیفنی تبریککککک میگم❤️

وااایی‌ ماماااان 

به سلامتی🙏🙏🙏

خودتم میدونستی

من که این حس رو چند وقته ازت گرفته بودم😍

خیلی خوشحال شدم🥰🥰🥰

نارین این نوزاد چقد چشم انتظار داره اینجا تا بدنیا بیاد من رفتم ماه تولدشم حساب کردم شیر شاه مردادی

اااای جااااانم 

پس مثل خودمونه 😍😍😍

بچه شیییر تاپیکمونه قربونش برم 😍😍😍

@ای_داد_بیداد‍ یادمه برای یلدا میخواستی مناسبتی جشن بگیری و قوم یزید دعوت کنی.... بیا برامون بگووو چ ...

منظورت برنامه ی غذایی و خوردنیهای یلداست یا برنامه  تفریحی برا شب یلدا ؟؟

تاپیک مدیریت مخارج ودرامدها ونحوه پس انداز کردنش و نکات مهم خانه داری و چالش دوماهه طلا 💰💰💰💱💸🤑🤩🧿💰💰💰💵💴https://www.ninisite.com/discussion/topic/7725604/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d9%85%d8%af%db%8c%d8%b1%db%8c%d8%aa-%d9%85%d8%ae%d8%a7%d8%b1%d8%ac-%d9%88-%d8%af%d8%b1-%d8%a7%d9%85%d8%af-%d9%88-%d9%86%d8%ad%d9%88%d9%87-%d8%a8%d9%87%d8%aa%d8%b1-%d9%be%d8%b3-%d8%a7%d9%86%d8%af%d8%a7%d8%b2-%da%a9%d8%b1%d8%af%d9%86%d8%b4-%d9%88-%d9%86%da%a9%d8%a7%d8%aa-%d9%85%d9%87%d9%85-%d8%ae%d8%a7%d9%86%d9%87-%d8%af%d8%a7%d8%b1%db%8c
بچه ها چیا درست میکنین؟ بگین شاید منم ایده گرفتم البته چون مهمانم زیاد وسایل نمیبرم

کیک 

پفیلا 

انار 

اجیل 

خوراکی های مضر😅😅(سینی مزه) 

کادو برا دخملی هم خریدم بهش نگفتم 🤣🤣🤣بفهمه میکشته ام 😅😅. میخوام سوپرایزش کنم. 

برا بچه ات کادو حتی یه کوچولو بخر سر میز بهش بده خیلی خوششون میاد. 

❌🚫⛔درخواست دوستی دادن=گزارش زدن🚫⛔❌