2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1304206 بازدید | 70599 پست
یعنی مرتب لکه بینی داشتی؟ من الان سه هفته است دارم🥲

اره اصلا شب سال تحویل که کفتم دیگه سقط شد تمام 

زنگ زدم به مامانم که گوش به زنگ باش که بریم بیمارستان 

اما خب تا سه ماه ادامه داشت چندتا امپول و قرص مصرف میکردم تا چهارماهگی 

لانه گزینی معمولا با لک بینی همراهه

بعضی چیزا توی زندگی بدست آوردنی نیست بی خیال شدنیه ....
چقد شبیهه هم آخ منم حاملگی یام لکه بینی داشتمیکی هم سقط شد ۳ ماهگی

من خاملگی اولم هیچی نفهمیدم عین اهو میپریدم از سر جو 😅ولی دومی از یه هفته قبل موعدم درد داشتم 

کل نه ماه رو هم استراخت بودم من بودم و مبل و تی وی 

پادشاهی میکردم 🤭🤭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

امید من دیشب ببینی چه خوابایی دیدم تازه دیفن هم میگفت پنح روزه تست بارداریش مثبت شده فعلا به کسی نگی ...

منم خواب تو و نارینو میدیدم. یادم نیست چی بود چون وسطش پسرم بیدار شد از خواب پریدم با ترس. ولی شما دوتا بودین، 🤭🤭

قربونت عزیزمبدم که نمیاد, اما اگه قراره بارداری اینجوری باشهسخته ها😅

من تا اخر 6 ماهگی روزی دو تا شیاف میذاشتم. همش لکه بینی داشتم.🥴🥴 خیلیا اینجورین. انشالله تو نیستی. 🤲🏻🤲🏻

دیفن 😁😁😁😁من فضولیم گل کرد اقا یه تست بارداری بگو بگیرین من تا سه ماه لک بینی داشتم اما حاملگی هم ...

من اسفند. فروردین پریود شدم قشنگ، اردیبهشت نشدم. بیبی چک گرفتم مثبت بود دیگه ازمایش ندادم رفتم کاشان سفر و برگشتم، گفتم نهایت سه هفتم باشه. چون یه سقط داشتم میترسیدم ازمایش بدم بیخیال بودم، اول  تیر رفتم ازمایش دادم همه گفتن احتمال چند قلو باشه بتا بالاس چند بار تکرار کرد فهمیدم 13 هفته حاملم 😂دکتر سونوگرافی گفت 3 روز دیگه بیا واسه غربالگری😐😐دوگانه سوز بودم اخر اسفند حامله بودم😇بازم از هفته ی 13 تا 37 استراحت بودم به خاطر لکه بینی🥴

من اسفند. فروردین پریود شدم قشنگ، اردیبهشت نشدم. بیبی چک گرفتم مثبت بود دیگه ازمایش ندادم رفتم کاشان ...

منم شنیدم بعد به دکتر میگفتم مثلا اینحوری در خد اوایل پریود خونریزی دارم میگفت امکان نداره هم باردار باشی هم خونریزی پریودی .

دکترای امروزم لحباز 

ولی داشتیم تو فامیل که تا سه ماهگیش متوجه نشده چون ماهانه منظم بوده بعد از تکون و بزرگی شکم فهمیده 

من کل حاملگی دخترم اذیت شدم اما زایمانم کلا دوساعت نشد از خونه رفتن تا بدنیا اومدنش خیلی راحت بود 

جبران شد یجورایی اونهمه سختی

پس برم بتارو بدم تازه سرمم تموم شد😅

نمیدونم اگه باردار باشی خوشحال میشی یا بقول دخترم ناحارت😁 ولی من از تصور بتای مثبتت دلم یجوری شد 😍😍🥰🥰🫠🫠🫣🫣🙃🙃😶‍🌫️😶‍🌫️🤪🤪🌷🌷

خدایا شکررررت 😙