2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1291405 بازدید | 69480 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اقا این پسر داییت کجاس الان ؟ کاریش ندارم فقط صداشو میخوام من نقطه ضعفم صدای قشنگه، یعنی دستمو تا ...

منم اینجوری گول خوردم

صدا فوق العاده قشنگ

دیدمش فرار کردم 🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️😄😄

تازه سفیدم بود 🤢

پس خونه ت بزرگهالبته اونورا معمولا متراژ بالاست

نه دتر بزرگ کجا بود🤣🤣🤣۶۲متر هست بنده مردونه خونه ی ما زنونه خونه ی خودش.مستقل تو کوچمون همه دارن میسازن و از حالت ویلایی درمیاد کاش میشد یه۱۰۰متری بخرم🥺

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
اقا این پسر داییت کجاس الان ؟ کاریش ندارم فقط صداشو میخوام من نقطه ضعفم صدای قشنگه، یعنی دستمو تا ...

من عاشق صدای همسرم شدم اولین بار🥺

انشالله با خبر خوب بیای و بشه هر چی تو دلته

ممنونم عزیزم انشالله فردا صبح دکتر میبنتش انشاالله به حق فاطمه زهرا و دعای شما دوستان گلم دکتر بگه همه چیز عالیه و روند بهبودش سریعتر بشه

تبسم چرت میگه😂فامیل خوبشم بدهکار خوبو تو کردی که فرار کردی👏البته الانم که سایه سرت هستن😕

دقیقا🤣🤣🤣🤣 آره خواهر باز همین قدکه یه استان فاصله اس بینمون خوبه ببین اگه نزدیک بودم چی میشد....الانم ازین ساختمون برم دعا کن فقط

ان شاالله عمل دیگه ندارن؟اسمتون سخته ادم تگ نمیشه بکنه خودتون خبر بدین الهی خبرای خوش و مرخص شدن

باشه عزیزم انشالله خبر بهبودی کامل ش وبیام اینجا بدم  بیام بگم راه میره بیام بگم حالمون خوبه  بگم دیگه استرسی نداریم ،اتاق عمل نمیدونم عزیزم احتمالا داشته باشه ببینیم تشخیص دکترش چیه

باشه عزیزم انشالله خبر بهبودی کامل ش وبیام اینجا بدم بیام بگم راه میره بیام بگم حالمون خوبه بگم دی ...

دلم خیلی گرفته     امید دارم به خدای مهربون خودش کمکون کنه،انقد حجم استرسم زیاده نمیتونم چیزی بخورم غذا از گلوم پایین نمیره،شبا تاصبح کابوس انشاالله این روزا بگذره