2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1270053 بازدید | 67489 پست
همون شیرم خوبه،،شوهر من عصبی میشه گوشی یا کنترل شوت می‌کنه منم همه رو قایم کردم دیگه بعد عملیات گفتم ...

آخخخخیش 

راحت شدیااااااااا 

کرمت رو ریختیاااااا 

حالا پاشو راحت یه صبونه ی تول بزن 

الان آی میچسبه آی میچسبه 

دیگم ووول ووول نمیکنن نه 😏🤨

تاپیک مدیریت مخارج ودرامدها ونحوه پس انداز کردنش و نکات مهم خانه داری و چالش دوماهه طلا 💰💰💰💱💸🤑🤩🧿💰💰💰💵💴https://www.ninisite.com/discussion/topic/7725604/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d9%85%d8%af%db%8c%d8%b1%db%8c%d8%aa-%d9%85%d8%ae%d8%a7%d8%b1%d8%ac-%d9%88-%d8%af%d8%b1-%d8%a7%d9%85%d8%af-%d9%88-%d9%86%d8%ad%d9%88%d9%87-%d8%a8%d9%87%d8%aa%d8%b1-%d9%be%d8%b3-%d8%a7%d9%86%d8%af%d8%a7%d8%b2-%da%a9%d8%b1%d8%af%d9%86%d8%b4-%d9%88-%d9%86%da%a9%d8%a7%d8%aa-%d9%85%d9%87%d9%85-%d8%ae%d8%a7%d9%86%d9%87-%d8%af%d8%a7%d8%b1%db%8c

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عاطفه من اصلا دکتر عمومی بردن رو برای بچه قبول ندارم هروقت بردم خوب نشدن فقط و فقط متخصص اطفال این ه ...

فقط این سری بردمش عمومی

نه دروغ نگم چند ماهش بودم بردم

دکتر خودش خیلی خوبه

نوزاد بود چندتا متخصص بردمش خوب نبودن فقط این خوب بود 

خداروشکر از دیروز گ بردمش سرفه هاش خیلی کمتر شده

آبریزش خیلی داره

مهسا شیر خیلی خوبه منم اولش نمی‌خورد با موز میدادم هر روز شیر موز می‌خورد الان باز بریزی تو لیوان نم ...

دختر من عاشق شیر کاکائو

شیر موزم میخوره

اما دید باباش میخوره اونم داغ

داغ دوست داره بخوره

سزد نمیخوره

خیلی ناز داره 😏😌

دختر من ۹۲دیروز بردمش دکتر غددقدش الان ۱۵۰ هستبه دکتر میگم خوب قدش تا چقدر رشد میکنهمیگه تا چند سانت ...

بچه های من قد بلندن 

معلم دخترم میگه برنج دانه بلند محسنی 😅 بابا تا ۲۰سالگی ادم قدش رشد میکنه من خودم بعد ۱۸باز یه سانت بیشتر شد قدم ما چون ژن قد بلندی در خد دومتر داریم دوست ندارم از ۱۸۰بیشتر بشن پسرا 

بعضی چیزا توی زندگی بدست آوردنی نیست بی خیال شدنیه ....
خدا حفظش کنه برات مهسا جان بچه ها بعد دو سالگی خیلی کم وزن و قد میکشن وزن پسرم ۱۲ و نیم فکنم یا ۱۳ ق ...

دختر منم عشقی تخم مرغ میخوره

الآن واسه گلوش ک چرکه پوره پختم تخمه مرغ هم زدم خورد الحمدلله 😩

سلام عزیز ان شاالله که حال دخترتون زود خوب شه❤❤🥰🥰بهتره آب نمک قرقره کنی تا خودتم مریض نشی به دخترت ...

سلام عزیزم ♥️ خیلی ممنون..تن خودتو و خانوادت سلامت باشه..

انقدر فکر دخترمم آب نمک یادم رفت

فقط دمنوش خوردم و قرص...

شیر پاستوریزه...

سوپ خیلی کم می‌خوره

پوره سیب زمینی

برنج و مرغ

بگم چیز خاصی نه چون مریض میشه خیلی کم غذا میشه

همون شیرم خوبه،،شوهر من عصبی میشه گوشی یا کنترل شوت می‌کنه منم همه رو قایم کردم دیگه بعد عملیات گفتم ...

واخ 

خواهش میکنم دیگه ارزوی جنگ نباش دختر 

مگه نمیدونست خواهرش بدون شوهر اومده ؟ندیده بودش؟

گفتم کلشو بخونم ببینم چرا تاپیک ترکید؟آخرش فقط به نارین مظنون شدمدختر چیکار داری مال کی بهتره؟مهم کا ...

تو رو خدا با گوشی بیا خخخخ ننویسی استیکر بزاری 

دوستانی که میخان میلی گلد ثبت نام بکنن

الان بهترین موقعه اس چون به هنگام ثبت نام 5 میلی گرم طلا جایزه میده

ممنونتون میشم کد من رو هنگام ثبت نام بزنید تا هم من هم شما جایزه ببریم

متشکرم

milli-nxvjq

کد معرف میلی