تاپیک مدیریت مخارج ودرامدها ونحوه پس انداز کردنش و نکات مهم خانه داری و چالش دوماهه طلا 💰💰💰💱💸🤑🤩🧿💰💰💰💵💴https://www.ninisite.com/discussion/topic/7725604/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d9%85%d8%af%db%8c%d8%b1%db%8c%d8%aa-%d9%85%d8%ae%d8%a7%d8%b1%d8%ac-%d9%88-%d8%af%d8%b1-%d8%a7%d9%85%d8%af-%d9%88-%d9%86%d8%ad%d9%88%d9%87-%d8%a8%d9%87%d8%aa%d8%b1-%d9%be%d8%b3-%d8%a7%d9%86%d8%af%d8%a7%d8%b2-%da%a9%d8%b1%d8%af%d9%86%d8%b4-%d9%88-%d9%86%da%a9%d8%a7%d8%aa-%d9%85%d9%87%d9%85-%d8%ae%d8%a7%d9%86%d9%87-%d8%af%d8%a7%d8%b1%db%8c
منم همه این چیزایی ک گفتی رو میدم بجز شیر و ارده دیروز هرچی بهش دادم نخورد راستی قد و وزنش چنده
اخرین بار 19 ماهگی 11.5 کیلو بود قدش یادم نیست. یه گاه دیگه میبرمش واسه کنترل. پسر منم نمیخورد انقدر جلوش خوردیم، به به و چه چه کردیم الان میخوره. گاهی دو تا لقمه میخوره ها ولی همونم خوبه. عاشق پنیره.
اسمش فک کنم مکعب هوش بوده اسباب بازی فروشی ها دارن یکی دیگم هست حلقه ها رو باید به ترتیب سایز بذاری اونم خوبه الان خودش کامل میکنه بدون کمک من.
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
خدا حفظش کنه برات مهسا جان بچه ها بعد دو سالگی خیلی کم وزن و قد میکشن وزن پسرم ۱۲ و نیم فکنم یا ۱۳ ق ...
قربونت. پسر تو هم خدا حفظ کنه. اره پسر من از 10 ماهگی وزنش رو 10 کیلو مونده بود نهایت 200 گرم اضافه میکرد از 16 ماهگی یه ذره وزن گرفت. اگه بخوان مثل اولش وزن بگیرن که دیگه خیلی سنگین میشن.
شیر پاستوریزه میدم هر روز شیره و ارده نمیخوره جیسد دیشب ب خیر گذشت 😁
همون شیرم خوبه،،
شوهر من عصبی میشه گوشی یا کنترل شوت میکنه منم همه رو قایم کردم دیگه بعد عملیات گفتم بیا من یه چی بگم عذاب وجدان دارم بعد که گفتم،،،گفت گوشیم و بیار زنگ بزنم اون فلان فلان شده گوه میخوره زنش و تنها میفرسته مسافرت(دومادشون) گفتم زشت تازه آشتی کردیم،،،،دیگه یکم به خودش فهش ناموسی داد،😂منم دیوونم موقع جنگ خندم میگیره اون میدونه اما باز حرصش میگیره بدتر میشه،😁 دیگه تا۲فهش داد گفت اگه اون نمیدید تو وجدان نداشتی که بیای بگی،،،،الانم رفت سرکار،،،گفتم میری نصب بیام مغازه؟؟؟گفت گوه میخوری قدمت و بزاری بیرون،،،،صبحونه هم نخورد،😎
نه بابا این یزیده دیگه رفت قهر کبری ،🤣بعد هر دقیقه هم تیکه میندازه فهش میده ،،،بچه ها باشن دعوا نمیکنه خدارو شکر خوردیم تعطیلی آخر هفته ،😁
یه پیر زنم طبقه پایین مونه رو شوهرم کراشه ازمن بدش میاد،،،دیشب این عصبی بود هی مشت و لگد میزد زمین ولی فکر کنم اون بد متوجه شده بود اومده بود حیاط ترکی رگبار بسته بود،🤣🤣