2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1270910 بازدید | 67611 پست
بیایین دعا کنین منم تجربه کنم مهمان نوازیشونواصلا جور نمیشه تبریز رفتنیعنی البته مالی منظورم هس خب خ ...

رفتی اون رستوران خانه سبز نرو

اینو چرا یادمه چون چندتا  عکس از بچه هام گرفتم

فضاش خیلی خوشگله 

اما خیلی گرون و حجم غذا کمه 

فکر کنم شما هم خوش خوراک باشین

۹ سال پیش یدونه کوفته اندازه یه توپ کوچولو خوردیم ۱۴ تومن

کوبیده و جوجه هم سفارش دادیم اونا هم کم بود

البته در مقایسه با رستوران‌های دیگه

ولی جاهای دیگه تبریز  غذاش بیشتر بود

اینم پست اقتصادی

یدونه ام رفتیم اسمش یادم نیست غذاش هم خوشمزه بود هم حجمش به اندازه بود

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

یه چیز بگم بخندی داشتم پستای تامپون و..میخوندم و بعد رسیدم به پستی نوشته بود موقع دراوردن با کمک یکی ...

این داستان کیک تامپونی🤣🤣🤣🤣🤣 کیکا رو ریختی تو....🤣🤣🤣🤣🤣

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
برا زبان دوم، چه سنی خوبه براشون که شروع کنیم؟

ببین من الانم میتونم شروع کنم ولی دوست ندارم اذیتش منم فقط روزی یکی دو ساعت کارتون مناسب سنش میذارم با زبان اصلی گوشش اشنا بشه... چون ما محیطمون فارسی زبان هست تو خونه و بیرون از خونه فارسی میشنوه پروسه ی یادگیری طولانی تره. چون ما انگلیسی رو به عنوان زبان خارجی یاد میگیریم. اگه عجله کنیم تو بعضی بچه ها امکان اینکه دیرتر روند تکلمشون شکل بگیره هست. مثلا پسرعموم مادرش ترک هست و تو خونه فقط ترکی میشنید ولی پیش ما یا تو کارتون فارسی، گاهی گنگ مارو نگاه میکرد قاطی میکرد همه رو. چهار سالگی به بعد تازه تونست حرف بزنه که ما متوجه بشیم. خودم میخوام 3 سالگی به بعد ش جدی شروع کنم. اگه بخوام حرف بزنم باهاش زودتر راه میفته.. 

ما هم خیلی بهش میگیم بوسمون کن و ... ولی اون اوایل زیاد حال نمیکرد با بوستنهااا کسی که میتونست ازش ب ...

خوب از اول ازش رشوه نگرفتی،، مامان خوبی هستی😂😂😂من مامانم دعوام میکنه میگه میخوای یه اب به بچم بدی اذیتش میکنی. 😐😐

میگم ولی هنگ نکنی اولین بار ۵۲بود😱😱😱😱تصور کن اگه ۳بشه باید قرص بخوری بعد من ۵۲بودم

وای آره خیلیه

من 3 بودم رفتم متخصص غدد گفت اگر قصد بارداری نداری اصلا نیازی به قرص نیست

ولی من داشتم قرص داد یه روز درمیون گفت بخور دوماه