2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1271851 بازدید | 67975 پست
رعد وبرقی جون خیلی انرژی مثبت می گیرم ازتونیه عالمه بوس هوایی تقدیم شما😘😘🌬️🌬️🌀فقط یه مقدار هوا ...

من گفتم خدایا این دوتا بوس یخ زده از کجا اومد بگو پس 😄

بعضی چیزا توی زندگی بدست آوردنی نیست بی خیال شدنیه ....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای چقدر گرون شاید حواسش نبوده اشتباه حساب کردهیه بار ما رفتیم بستنی فروشی دو تا بستنی خریدیم ۱۰۰ تو ...

نه من ازش پرسیدم

البته شما میگی پاک شده خریدی کیلو ۶۶ 

من پاک نشده اش شده برام ۴۸ 

خیلی هم تمیزِ گل اینا اصلا نداره 

ولی بازم حس میکنم گرونه

اینبارش برام مهم نیست

نمیخوام دوباره ازش بخرم وقتی گرون داده

رعد وبرقی جون خیلی انرژی مثبت می گیرم ازتونیه عالمه بوس هوایی تقدیم شما😘😘🌬️🌬️🌀فقط یه مقدار هوا ...

ای دخملی خوش ذوقم خوشگلم نوش جونت

هزاران  نور و عشق الهی تقدیممم تو باد

🤩🤩🤩😍

ببین بوس  شمالی باشه نم بارونم باشه

حسابی سر مست میشی از این همه عشق😘😘

نمیشه ما ندونستنها رو هم یاری کنه خوشگل ثروتمند کنه ؟گناهیم 🤣دختر جاری در مراخل اولیه شما رو هم دعو ...

چرا میشه عزیزم 😅😅 فقط گفتم اینجوری رشوه بدم شاید گول بخورین کمکم کنین🤣🤣

خواستگاری اولیه تموم شده الان صحبتهای رسمیه ولی هنوز به بله برون نرسیده🤔

من روش بهتری دارم کف قالی پلاستیک می ندازم از قالب بزنه بیرون بعد پلاستیک رو میکشم قبلا کیک یخچالی ب ...

منم با اینکه قالب کمر بندی دارم ولی با همین روش میدرستم راحت ترم 

برا پنیرم بی نمک باشه بهتره اونجوری طعم شور و شیرینی میده پنیر لبنه اکثر سوپریااا دارن نارین لابد دقت نکردی

تاپیک مدیریت مخارج ودرامدها ونحوه پس انداز کردنش و نکات مهم خانه داری و چالش دوماهه طلا 💰💰💰💱💸🤑🤩🧿💰💰💰💵💴https://www.ninisite.com/discussion/topic/7725604/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d9%85%d8%af%db%8c%d8%b1%db%8c%d8%aa-%d9%85%d8%ae%d8%a7%d8%b1%d8%ac-%d9%88-%d8%af%d8%b1-%d8%a7%d9%85%d8%af-%d9%88-%d9%86%d8%ad%d9%88%d9%87-%d8%a8%d9%87%d8%aa%d8%b1-%d9%be%d8%b3-%d8%a7%d9%86%d8%af%d8%a7%d8%b2-%da%a9%d8%b1%d8%af%d9%86%d8%b4-%d9%88-%d9%86%da%a9%d8%a7%d8%aa-%d9%85%d9%87%d9%85-%d8%ae%d8%a7%d9%86%d9%87-%d8%af%d8%a7%d8%b1%db%8c
چرا میشه عزیزم 😅😅 فقط گفتم اینجوری رشوه بدم شاید گول بخورین کمکم کنین🤣🤣خواستگاری اولیه تموم شده ...

اها پس باید مرتب و رسمی خاضر بشین دیگه که همون کت شلوار بهترین هس 

ابی درباری وای من که عاشقشم با شال رنگ روشن😀😀نگا مدل رنگ و شال رو گفتم رشوه ات عالی بود

مهسان جونم تو دختر خوبی هستی بوسم بفرست بیاد😄آفرین تو که دوس نداری؟من و چشم انتظار بوسه ی از یارر ب ...

😎بوس گرفته شده پس داده نمیشود حتی اگر متعلق به شما دوست عزیز باشد 

بابا یه عالمه فرستاد دیفن 

دوتاش کمونه کرد اینور 

دیشب خوابم می اومد و دیر برگشته بودیم خونه

ظرف غذای همسر رو شستم و چون خیس بود نشد غذای سرکارش رو بریزم، گفتم خودش صبح می ریزه

بعد صبح دیرش شد، بی غذا رفت

اینقدر حالم گرفته شد که نگو، همینجوری تو دلم گفتم پس من ناهار نمی خورم تا بیاد غذای مورد علاقه اش رو شام بخوریم دوتایی

یهو ساعت ۱ و نیم زنگ زد گفت کار پیش اومده بود، اومدم نزدیک خونه

غذارو گرم کن تا بیام🥰

اینقدرررر ذوق کردم

کاش از خدا یه چیز دیگه خواسته بودم

پول پول🤪🤪🤪

دیشب خوابم می اومد و دیر برگشته بودیم خونهظرف غذای همسر رو شستم و چون خیس بود نشد غذای سرکارش رو بری ...

به به غذا خوردن در کنار عشقت اونم وقتی خاستی گشنه بمونی به به 

خوشمزه ترینه