2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1271851 بازدید | 67978 پست
پسر من جم کیدز نگاه میکنه،، تمام کارتونارو حفظه اخرش میشه بوس میفرسته بای بای میکنه باهاشون. الان به ...

ماهواره قطعه

دختر منم بای بای میکنه..دست میزنه واسشون نانای ک کلا عین باباش قریه 😄

حیوان میاد میگه ببعی، هاپو، میمووووون میکشه 😁 جوجو، ماهی میگه ماشی 😁 پیشی

میگیم کلاغ میگه؟ میگه دار دار 🥺

هاپو میگه؟ هاپ هاپ

پیشی میگه؟ میوومیووو میکنه

جوجو میگه جیک جیک 🥺

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

الهی 😘دختر منم همینه مخصوصا کوچیکتر که بود خیلی میگف مرسی تو مهمونیا هرررچی که میخواست، دختر داییم ...

🤗♥️♥️♥️♥️

من ب سلام و تشکر و بله گفتم خیلییییییییی نظارت کردم 😁

رهگذرم رد میشه یهو میگه سیووووم 😄

دختر طفلی من 🥺

اره واقعا مخصوصا وقتی بوس میکنن. 😍😍از خواب بیدار میشه حتما بوسم میکنه☺️☺️

دختر من زیاد اهل بوس کردن نیس 😄ولی الان چند وقته یه کار اشتباهی که میکنه و میدونه ناراحت شدم

میاد جلوم میگه ناحارت شدی؟ بیا بوست کنم ناحارت نباشی 🤣🤣🤣

خدایا شکررررت 😙
ماهواره قطعهدختر منم بای بای میکنه..دست میزنه واسشون نانای ک کلا عین باباش قریه 😄حیوان میاد میگه بب ...

اینم هم ق میده هم انقدر بامزه ادای نیوووا رو در میاره مخصوصا گاو😐😐😐 قایم میشه واسم ادای گربه درمیاره ☺️☺️ 

دختر من زیاد اهل بوس کردن نیس 😄ولی الان چند وقته یه کار اشتباهی که میکنه و میدونه ناراحت شدممیاد جل ...

ای جان.. 

نه من بوسو خیلی زود یادش دادم. روزی صد بار میگم بوسم کن اونم بوس میکنه قبلا ازش باج میگرفتم میومد واسه شیر میگفتم اول بوس🙄🙄

مهسا دخترمو بردم مهد گفتن کوچیکه 🥺🥺🥺 سال دیگه باید بیاریخیلی دوست داشتم ببرمش با هم سناش بازی کنه ...

خیلی زوده. بذار سه سالش تموم شه. الان خیلی حالیشون نیست. گناه دارن همش مریض میشن. 

عزیزم منم این مشکلو داشتم😅نمیزاشت مانزدیک شیم به تلویزیونمن گاهی فیوزرو میزنم میگم برقا رفتهیا گاهی ...

من یه بار بهش گفتم برقا رفته... تا عصر مجبور بودم حتی دستشویی رو هم تو تاریکی ببرمش 🤣🤣

بعد حواسم نبود برق اتاقو روشن کرده بودم پشت سرم اومده بود میگف برقا اومده که 😩😩😁😁

من بهش میگم باید کم نگاه کنی چشمهای خوشگلت ضعیف میشه و ... بعد غروبی میگه امروز زیاد برنامه کودک نگاه کردم چشمهام اوف میشه ... میگم پس خاموش کنم؟ میگه نهههه تو دیگ نگاه نکن خیلی نگاه کردی 😐🤣🤣🤣🤣

خدایا شکررررت 😙
من یه بار بهش گفتم برقا رفته... تا عصر مجبور بودم حتی دستشویی رو هم تو تاریکی ببرمش 🤣🤣بعد حواسم نب ...

ای خداااااا 😄😄😄😄😄 

دختر من صندلی داره

هی میگم برو رو صندلی نرو جلو 

دقم دادی ی وجب نصفی

روزی صدبار میگم اخر خودمو میندازم پایین 😩

بیچارا شوهرت. ذوقش کور میشه. 😂😂شوهرم در میزنه من میگم بله، در طول روز دلش تنگ میشه میره پشت در خود ...

عزییییزم 😘😘😘

ارررررره همچین همسرم بادش میخوابه 😁😁😁

خدایا شکررررت 😙
ای جان.. نه من بوسو خیلی زود یادش دادم. روزی صد بار میگم بوسم کن اونم بوس میکنه قبلا ازش باج میگرفتم ...

ما هم خیلی بهش میگیم بوسمون کن و ... ولی اون اوایل زیاد حال نمیکرد با بوس

تنهااا کسی که میتونست ازش بوس بگیره خواهرم بود میگف اول بوسم کن تا فلان چیزو بهت بدم و.. 😄😄

البته الان خیلی بهتر شده زیاد مث اون اوایل مقاومت نمیکنه 😄

خدایا شکررررت 😙
همسر من دوهفتست براش بازی های بچگونه دانلود کرده تو گوشی.تمام این دوهفته رو هررررر روز میگه دلم برا ...

زیاد نده گوشی عاطی😊

دختر من خیییلی آروم بود یه مدت موقع غذا یا حالا وقتی کار داشتم گوشیو میدادم بازی میکرد بعده دوسه ماه خییییلی عصبی شده بود🙄

گوشیو بزور پس میداد با گریه وجیییغ ،وابسته شده بود به بازی ها،هرجامیرفتم گریهههه که گوشیو بده

کم کم کمش کردم یکی دوتا بازیو حذف کردم،یبار گوشیم تو دستش خاموش شد من اون یکیم پاک کردم گفتم گوشی خراب شده بود

تازه تازه داره درست میشه اخلاقش🥲

باید از سمت خدا معجزه حاصل بشود،                  تادلم، باز دلم، باز دلم، دل بشود...

ماهواره قطعهدختر منم بای بای میکنه..دست میزنه واسشون نانای ک کلا عین باباش قریه 😄حیوان میاد میگه بب ...

آخ چه شیرینه🤩🤩

باید از سمت خدا معجزه حاصل بشود،                  تادلم، باز دلم، باز دلم، دل بشود...