2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1411121 بازدید | 78579 پست
ما نه ولی داییجونم اینا از کله ی سحر۶صبح باروبندیل جمع میکردن ومیزدن بیرون حالا فاصلشون با جنگل؟۵ د ...

ما قبلا تعدادمون خیلی بود معمولا دو تا اقا صبح زود 4 یا 5 میرفتن جا میگرفتن ما دیرتر میرفتیم. ولی اینجا اگه 10 بری جا پیدا نمیکنی باید کنار خیابون بشینی🤕

عاطی داغونماااا داغووون اینقد جنب و جوش دارن اینقد بازی و کتک کاری و جیغ و سرو صدا دارن که من یه جور ...

گل گاو زبون دم کن با چند قطره  لیموی تازه نوش جان کن

خیلی ذهن رو اروم میکنه

بچه ها انرژی زیادی دارن نمیشه انرژی شون رو کم کرد

ولی شما میتونی با دمنوش های ارام بخش کمی خودتو ریلکس کنی

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وااای😂😂مهسا اینا مثل شما نیستن😁مگه همه جای مازندران مثل هم نیست؟همه تون نارنگی یافا دوست دارینهمه ...

ما جلسه نمیذاریم. 😬ما خیلی اهل کاهو نیستیم. بعضیا دوست دارن. مثلا یه دایی دارم شام خیلی کم میخوره تو مهمونیا معمولا برنج نمیخوره اگه سالد باشه فقط سالاد میخوره غذا اصلا نمیخوره

چند روز پیش توی مدیریت یه کاربر نوشت که رفتم پنج تا پتو گرفتم دونه ای ...که خوشخال بود تخفیف یک میلی ...

اخه اون خانم خیلی. قته نینویسه اصلا انتقاد پذیر نیست حرفاشم باهم نمیخونه منم اول توشتم بعد پاک کردم. 

اخه اون خانم خیلی. قته نینویسه اصلا انتقاد پذیر نیست حرفاشم باهم نمیخونه منم اول توشتم بعد پاک کردم.

بعضی ادمها تا سر خودشون به سنگ نخوره متوجه اشتباهشون نمیشن 

شاید جبهه گیری هم بکنن

بعد یه مدت توی تاپیک باشه و با دقت بخونه اگر ریز بین باشه

متوجه اشتباهش میشه

سلام صبحتون بخیر 😍😊ساعت ۷/۳۵ دخترم پاشدخیلییییییییی وقتا پا میشع با باباش شیر داغ میخوره امروز دید ...

پسر منم جدیدا خیلی وابسته شده به باباش چند زوزه 6 صبح میره این بیدار میشه انقدر گریه میکنه تا خوابس ببره. 🥺🥺🥺

سلام ♥️سخت ترین،تاریک ترین،تاریک ترین، تاریک ترین، تاریک ترین و پر زخم ترین سالهای زندگیمو از ۸۲ به ...

آخی🫂🫂🫂

خداروشکر که مشکلت حل شد🥲

باید از سمت خدا معجزه حاصل بشود،                  تادلم، باز دلم، باز دلم، دل بشود...

اره اره 🤣🤣🤣🤣الان اقا بیدار شده جیغ میزد من با ترس از خواب پریدم میگم عسلی چی شده؟ میگه پلو پلو🤕 ...

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

باید از سمت خدا معجزه حاصل بشود،                  تادلم، باز دلم، باز دلم، دل بشود...

مرسی از حرفای خوبت ان شاالله به قول جیران اون لحظه هزاران بار تقدیم همه ی ما بشه 😍

مهسا جون نمیدونم مشکل چیه ولی دعا میکنم خیلی زود حل بشه و ارامش به قلب و ذهنت برگرده. 🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻

ما قبلا تعدادمون خیلی بود معمولا دو تا اقا صبح زود 4 یا 5 میرفتن جا میگرفتن ما دیرتر میرفتیم. ولی ای ...

آره ترافیکی میشه که تهران این ترافیک نمیشه🤣🤣🤣🤣🤣 

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️