اون پست رو یادمه که یکی از بچه ها هم به روکین پیشنهاد داد بنظرم برای روکین مناسب باشه درکنار اسنپ میتونه یه تستی بکنه شاید کارش گرفت....ولی جیران بنظرم بنویس واقعا ثواب میکنی چون تو تجربشو داری طرف هی دنبال اینه یه قرونش بشه دو قرون میره سرمایه میذاره وسط و دیگه به چوخ میده همون پولی رو که با خون ودل جمع کرده بود...
کاسبی سخته خیلی هم سخته هی باید بشینی چشم به راه مشتری باشی من خودم برنج دارم مخم نمیکشه خورد خورد بفروشم اعصاب میخواد بعد بیام جوگیر شم مغازه بزنم همین چس مثقال رو به باد بدم...
دقیقا همین قسمت که میگی خب این ماه به فامیل بفروشی وایکس تومن سود کنی ماه بعد چی ماه های بعد چی....دقیقاااا برا اطرافیان من پیش اومده یه مدت که آنلاین شاپ مد شدو همه دون شد چندنفری از اطرافیان من جوگیرشدن.... نمونش جاریم رفت لباس اورد کیفیت بشدت پایین و چون وضعش خوب نیست اطرافیان از رو دلسوزی ازش خریدن و لباسا رو دستش موند و تخس کرد بین بقیه مجانی🥺🤦🤦🤦🤦
یکی دیگه هم یکی از اطرافیان برداشت لوازم التحریر ایرانی اسلامی اورد و کانال زد....از اون موقعی که کانال زد یه نفر هم به اون افرادی که از اول بودن اضافه نشد...و خب مشخصه سخت میفروشه و میگفت آره مداد رنگیا و دفترا رو دستم مونده کسی نمیخره....خب کسی بخواد یه مداد بخره نمیاد از کانال تو سفارش بده که تا مداد برسه دستش مشقش تموم میشه!!! میره از مغازه میخره که سر راهشه....
بعد جالبه همه ی این مواردی که دیدم دست از تلاش درجا زدنشون برنمیدارن وبازم هر سری جنسای دیگه میارن🤦🤦🤦 این دور باطل هی ادامه داره....طرف تو مغازش هفته به هفته دشت نمیکنه....