2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1286798 بازدید | 69189 پست
اره راه دور بری و اگه یکم هم بلانسبت دوستان دستت کج باشه درمورد گازوییل قاچاق کردن و بار خلاف بردن ک ...

نه خب واقعیتو گفتی دیگه

مهسان الان من خودم خیلی راحت میتونم لقمه حروم بیارم تو زندگیم

چطوری؟

میتونم به مدیرم بگم فلان پروژه رو‌ میبرم خونه انجام میدم

اون اصلا نمیدونه الان پروژه تو چه وضعیتیه( چون به من اعتماد داره، فقط میدونه که انجامش میدم)

بعد شنبه گزارش بدم که مثلا ۸ ساعت پنجشنبه کار کردم ۸ ساعتم جمعه

میشه ماهی ۱۳۰ ساعت کار در منزل

کلی پولش میشه

ولی من اینکارو نمیکنم

لقمه حروم خوردن دل میخاد

دمش گرم،،،،من خودم میزدم پای خودم مثلا میگفتم این خوب نیست نخرید یا فلان رنگ بهت میاد ندارم،😥

مترو رو ندیدی؟

ریمل ۵ تومنی رو میگفتن استخری

لامصب من اورآل صد تومنی میخریدم تو استخر قطعااا زیر چشمم سیاه میشد، این ۵ تومنی سیاه نمیکنه؟

قیمتا مال قبله

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خدا ببخشه براتون عزیزم 😘واقعا مادر بودن سختترین کار دنیاست مخصوصا تو این دوره زمونه 🥲عمم بچه دار ن ...

ممنون عزیزم 

همچنین گل پسرای شما 

اره واقعا مسئولیت یه انسان دیگه رو قبول کردن سخته 

ماشاالله دیگه الان بچه ها بزرگن ویه مادر شاد وجوان و زیبا و با حوصله دارن 

من خودم هم دوست داشتم دیر ازدواج کمم هم فاصله سنی کمی  با بچه هام داشته باشم 

بعضی چیزا توی زندگی بدست آوردنی نیست بی خیال شدنیه ....
کتاب و سی دی های کامل درسا حدود ۷ تومن گرفتیماز همه ی درساش راضی هس به غیر فیزیکولی آنلاین نگرفتم بخ ...

من تابستون زنگ زدم گفت 15تومنه ولی الان جشنواره چی هست همه باهم پک کامل 7500

دیگه سراغش نرفتم 

میشه تک برا یکی دوتا درس گرفت یانه 

کتاب و سی دی های کامل درسا حدود ۷ تومن گرفتیماز همه ی درساش راضی هس به غیر فیزیکولی آنلاین نگرفتم بخ ...

دختر خواهرم قلمچی گرفته پارسال هفت تومن با ازمونهاش 

نه خب واقعیتو گفتی دیگهمهسان الان من خودم خیلی راحت میتونم لقمه حروم بیارم تو زندگیمچطوری؟میتونم به ...

خدا به همین کم برکت بده برا سلامتی و شادی خرج کنیم همگی 

دور و بر من همه جور آدمی هست نیس که شعرستانه شناخت از بقیه بیشتره 

دیدم آدمایی که حروم وحلال قاطی کردن خیلی هم خوش هستن اما همسر من میگه از خودت بگذره از بچت نمیگذره یجوری از کنار آدم درمیاد 

مترو رو ندیدی؟ریمل ۵ تومنی رو میگفتن استخریلامصب من اورآل صد تومنی میخریدم تو استخر قطعااا زیر چشمم ...

من سود خیلی کم میکشیدم میترسیدم نخرن،،،بعد طرف کلی خرید میکرد آخرش تخفیف میخواست مثلا میشد۷۸۰میگفت تخفیف بده من۷۰۰میگرفتم بعد چون سودم خیلی کم بود میفهمیدم۱۰تومنم ضرر دادم،🤣

@دیفن_باگوجه دیفن غنی سلام خوبی؟چقده کم حرف شدی دخترمفقط میای چند تا جمله قصار و گزیده و شیک میگی و ...

منم یکی دو روزه همش یادم میاد چرا دیفن نمیاد 

ولی میگم شاید مشغول کار علمی پژوهشی چیزی هستن

من تابستون زنگ زدم گفت 15تومنه ولی الان جشنواره چی هست همه باهم پک کامل 7500دیگه سراغش نرفتم میشه تک ...

من خواهرم تو گوشی یه چی ثبت نام کرده حالااسمش ویادم نمیاد ۶تومن داده خیلی خوبه

من سود خیلی کم میکشیدم میترسیدم نخرن،،،بعد طرف کلی خرید میکرد آخرش تخفیف میخواست مثلا میشد۷۸۰میگفت ت ...

😀😀 ای بابا طرف چه بردی میکرده

من سود خیلی کم میکشیدم میترسیدم نخرن،،،بعد طرف کلی خرید میکرد آخرش تخفیف میخواست مثلا میشد۷۸۰میگفت ت ...

دوست منم کلی وام برداشت از اول مشهد مغازه اجاره کرد کلی لباسس زیر وکاستوم و گن و حتی لوازم ارایشی ریز ریخت 

همون دو سه ماه کلی ضرر کرد جمع کرد چقدم پول تبلیغات به بلاگرا داد