2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1286796 بازدید | 69189 پست
و اینکه میگی میترسن رو دستش بیان واقعیه ها من از یکی پرسیدم جنست رو از کجا تهیه می کنی.... حالا منظو ...

دختر دایی منم اول از واسطه خرید چون پول نداشت مجبور بود چک بده..

زیاد سود نکرد گفت خوب نبود 

اما وام گرفت قشنگ گفت از بازار میگیرم...

اونم گفت کمک خرجی باشه دوتا بچه داره

با اینکه مامانش خیلی بهش میرسه 

خیلی گرونی شده...

جیران جان شهریار خیابان ولیعصراین خیابون ولیعصر محل خرید مردم پوشک اینجور چیزااجاره ها کمتر از صد می ...

خیابان ولیعصر هم تاچهار راه اول خیلی زیاد گرونه و پاخور داره روبه بیمارستان که اصلا نمیصرفه مگه مغازه خودت باشه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عاطی واقعا نسبت به قبل بازار ریدههههههه ولی باز کاسبی از کارگری بهتره اما خب سرمایه و بلدی میخاد

دیشب خیابون ولیعصر بودم

همچنان همه جای خود هستن 🚶🏼‍♀️الماس...۵۰۱..پدر.. دختر ما فکر میکنیم پی پی کرده واسه اونا پی پی نکرده 😄

تبسم جان منم واقعا اسنپ رو دوست ندارم صبح به صبحم با اکراه بلند میشماما فعلا مجبورم مجبور چون هیچ در ...

اره اولش همه رو مخن،،،مام همینیم باور کن ما حتی ننشستیم حساب کنیم بفهمیم وضعیت چطور!؟؟اما همه هر روز گزارش کار میخان،😑

تا یک سال اول اصلا خوب نیست چون باید یکسال بگذره با همه فصل هااشنا بشی بفهمی چی بیاری خوبه

آره من واقعا خودم فکر میکنم دو سال حتی سه سال به خودم زمان بدم برای اینکه بتونم از این راه درامد کافی به دست بیارم و دیگه اسنپ نرم ان شاالله.... میخوام تا بتونم عجله نکنم و ناامیدانه رفتار نکنم

خیابان ولیعصر هم تاچهار راه اول خیلی زیاد گرونه و پاخور داره روبه بیمارستان که اصلا نمیصرفه مگه مغاز ...

آره بعد پارک مخصوصاً گربه هم قدم نمیزنه 🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️

من ک فقط تا چراغ قرمز اول میدون امام میرم مابقی فقط پا درد میاره 😄

امیدوارم موفق باشه عزیزم با نمره عالی🤲ولی من چرا فکر میکردم شما دو تا دختر داری😉🤔🤭

مرسی عزیزم 

یه پسر دهمی 

یه دختر ده ساله 

از چهارشنبه انقد فیزیک خوندم الان در ودیوار فرمولی میبینم

بعضی چیزا توی زندگی بدست آوردنی نیست بی خیال شدنیه ....
دیشب خیابون ولیعصر بودمهمچنان همه جای خود هستن 🚶🏼‍♀️الماس...۵۰۱..پدر.. دختر ما فکر میکنیم پی پی کر ...

آره همه هستن فقط حاجی ساندویچی پیش مسجد جمع کرده،😁فکر کنم ایران تک بود شوهرم گفت چندتا داداش بودن افغان بودن خیلی پشت هم بودن الان چندتا شعبه دارن

شام چی دارید ؟؟؟

من قیمه بادمجون گذاشتم..

تو قابلمه روحی ( رویی) کدومش؟؟

رفتم از ته کابینت در آوردم چرا ؟ چون هوس غذا تو اون قابلمه کردم 😄

هرچند مزه ک‌نمیفهمم 🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️ 

هفته پبش رفتیم مغازه ای ک بابام براش کار کرده بود پول نداده بود رفتیم قابلمه برداشتیم 😎 قابلمه کوچیک خیلی دوست دارم 🥺 همش نگاش میکمم 🥺😄😍

شام چی دارید ؟؟؟من قیمه بادمجون گذاشتم..تو قابلمه روحی ( رویی) کدومش؟؟رفتم از ته کابینت در آوردم چرا ...

من آبگوشت،،،الانم از بیرون اومدم گرسنه منتظرم چایی دم کنم یه عصرونه بخورم

آره همه هستن فقط حاجی ساندویچی پیش مسجد جمع کرده،😁فکر کنم ایران تک بود شوهرم گفت چندتا داداش بودن ا ...

آره 🚶🏼‍♀️ هیچ وقت نخوردم 😄

ایران تک ؟ پس چرا نزدن افغان تک 😄😄

اااای کل ولیعصر شده ایران تک 🚶🏼‍♀️ اون مغازه ک سوزوندن سر اون سال ؟ دوباره درست کردن زدن ایران تک اصل

اصل چرا نمیدونم 😄

شام چی دارید ؟؟؟من قیمه بادمجون گذاشتم..تو قابلمه روحی ( رویی) کدومش؟؟رفتم از ته کابینت در آوردم چرا ...

من الان میخوام خورشت به بگذارم 

البته تو زودپز🤣🤣تنبلی بیش نیستم😁😁😁