2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1286240 بازدید | 69171 پست
پیکی همون که از فضا میاد دو نفر دارن تو ماشین یه کارایی میکنن ماشین تکون تکون میخوره ؟؟؟؟

تبسم از کل فیلم همون تکون ماشین یادت مونده 😅

بعضی چیزا توی زندگی بدست آوردنی نیست بی خیال شدنیه ....

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره والااصلا جور درنمیادآدم احساس کمبود می‌کنه اونورومیخونهمام تو این هشت سال یه خونه ویه ماشین داری ...

چمیدونم والا 

چرا ما بااین حقوق ها نمیتونیم لاکچری زندگی کنیم 

البته باید دید تعریفشون از لاکچری چیه😂😂

خیلی ها هم منبع درامد های دیگه ای دارن 

من هنور نتونستم هضم کنم چجوری با ۶ الی ۷میلیون میشه خرج ماه یک خانواده ۴نفری رو بست اونم لاکچری😅

منی که درحال حاضر خییییلی رعایت میکنم فقط خرید سوپر مارکتی م ۵تومن میشه 

البتع در کل اون تاپیک رو هم دوس دارم و به من صبر میده که وضعیت موجود رو تحمل کنم 

چمیدونم والا چرا ما بااین حقوق ها نمیتونیم لاکچری زندگی کنیم البته باید دید تعریفشون از لاکچری چیه😂 ...

نارین منم همینم 

هم دوست دارم بچه هام در سن رشد تغذیه عالی داشته باشن هم خساب کتاب دارم همش 

با حقوق 20,,22داریم به شدت معمولی زندگی میکنیم 

یه کیلو مویز و چهارتا دونه موز با یکم وسایل گرفتم برا موقع امتخانات پسرم خب میبینم نمیتونم بیارم بریزم وسط محبورم تقسیم بندی کنم 

بعضی چیزا توی زندگی بدست آوردنی نیست بی خیال شدنیه ....
وای نه تو رو خدا بگذار یه دونه برای من بمونههههههههه تولوخدااااحق من نیست ناکام بمونممممممممم😅😅😅� ...

😅😅😅😅😅

همه اش برا خودت قابش کن بزن دیوار😅😅😅😅

❌🚫⛔درخواست دوستی دادن=گزارش زدن🚫⛔❌ 
بابا تاپیک مدیریت ۵۰درصد افراد دارن چاخان میکنن انگار ما تو ایران زندگی نمی‌کنیم ،،،،طرف تو دو سال ب ...

دقیقاااا خیلی هاش دروغه و با عقل جور نمیاد 

بارها بارها گفتم با پنج و شش نمیشه زندگی خوبی کرد(خورد و خوراک ) اون هم برا خانواده ۴نفر به بالا. 

نمردیم و معنی لاکچری زندگی کردن هم فهمیدیم😅😅😅

من فقط پست معصومه میخونم بقیه که همش دروغه و فقط خودشون زندگی خوبی میکنن تمام اطرافیانشون زندگی کردن بلد نیستن. 

راستی بیا از مانتو و لباس و شال و کفش و کیف خلاصه چیزهای مد روز بگوووو ما هم بخریم😅😅

ولی تبی سلیقه لباسیت خیلی خوبه👌🏻👌🏻👌🏻

❌🚫⛔درخواست دوستی دادن=گزارش زدن🚫⛔❌ 
نارین منم همینم هم دوست دارم بچه هام در سن رشد تغذیه عالی داشته باشن هم خساب کتاب دارم همش با حقوق 2 ...

بیاری بریزی وسط که اصلا نمیشه 

آجیل رو باید دونه ای داد از این به بعد 😬😬😬

من که بچه هام همه چیز رو همون یک ساعت اول باید تمام کنن

دیگه همش در حال قایم کردن و مخفی کاریم از دستشون بلکه بشه چندروز اون خوراکی رو نگه داشت 😂😂

بیاری بریزی وسط که اصلا نمیشه آجیل رو باید دونه ای داد از این به بعد 😬😬😬من که بچه هام همه چیز رو ...

الان پسر من دو سالش نشده شیشه ی با ومو ببینه دیگه غذا نمیخوره همش باید بادوم بخوره یا امروز یه ربع به شیش صبح بیدار شده میگه موز. گفتم نداریم بهم میگه پاشو ووو اونجا اونجا😆😆بهش دادم خورد بزرگ بشن که دیگه نمیشه کنترل کرد. چوب شورم که نگم برات تو تشکش پره😐😐

به تبسم اسم فیلم نگین از صحنه های خاک بر سریش بگید خودش پیدا میکنه🤪🤪🤪

واقعا😜

خدا نکشه این تبسمو گشته گشته همون  صحنه رو  یادش مونده  بلا😉🤭

برای خورشید پس از شبهای طولانی