2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1208488 بازدید | 62470 پست
انشاالله به حق مهربونی و عظمت خدا عمل همسر محترمتون خوب پیش میره و دل شماهم آروم میگیرهلطفا نتیجه رو ...

انشاالله عزیزم ممنونم از محبتتون حتما خبر بهبودی شو میدم انشاالله 🙏🏾

دقیقاااا همینه جیران اینجا که من هستم (شهر همسرم)چند سال پیش یه سیل خییلی بدی اومد سد شکست ولی به طو ...

همون کارها رو کردن که آقایون مسئولین اینقدر پر رو شدن و بر مسند قدرت نشستن وککشون نمیگزه🤨🤐🫥😡

فکر کن کاوه مدنی میگفت استان  خوزستان به تنهایی درآمد ۵ تا کشور رو داره ولی خودشون هنوز یه شرایط درست آب و هوایی ندارن و تو شرایط بدی زندگی میکنند متاسفانه 😐

حتی گفتنش هم قلبمو به درد میاره😑😔

برای خورشید پس از شبهای طولانی

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بعد از ۵ سال دارم تنها و با سواری می رم بابل

یاد روزای دانشگاه

استرس ها

حماقت ها و بچگی کردن هام افتادم

و می بینم من چقدر غریبه ام با دیفنی که قبلا این مسیر رو می رفت

واقعا حس می کنم بزرگ شدم، عاقل رو مطمئن نیستم البته😆

حالا آقای راننده ی عزیز هم معتااااد

تصور کنین با اون صدای خش دارش بهم میگه خانومیییی🤢

گفتم شماره کارت میدید؟ میگه چشممممم خانومییییییی

قابلتو نداره خانومیییی

یکی از زنداییام به شدت باادب و اهل حرمت و احترامههنوز مثلشو ندیدممن بچه مدرسه ای بودم اون موقعیادمه ...

منم هر چی ترک دیدم با ادب بودن ولی به شدت اب زیر کاه،🤣 یعنی مستقیم نمیرینن بهت ولی خوشگل پشت سر از خجالتت درمیان،😁 و اینکه خیلی زیاد به ظاهر خونه و خودشون میرسن ولی واسه خوردن و گشتن خسیسن،،،،البت بگما من بیشتر با ترکای همدان سرو کار داشتم،،،،زنجانیا خیلی لارژتر از همدانیان،،،،لرا که بیشتر به ما کوردا شباهت دارن خوب باهم کنار میایم چون ا‌ول شکم بعد صفا،🤪عاشق رقصیدن ،،

شمالیا که کلا یه کشور جدان واقعا خوب و خوش تفریحن 

ودر اخر یع چی بگم جنگم شد شد،😱

با ترکا رفاقت کنی پیشرفت مالی خوبی میکنی اما به نظرم جز به خودشون به کسی خیلی اهل کمک نیستن 

لرا همه جوره پایع رفاقت کنی باهاشون اصلا پیر نمیشی خیلی زیاد باهاشون خوش میگذره اصلا کاری ازشون بربیاد کوتاهی نمیکنن 

کوردا هم غریب نوووووواز یه رقاص توپل ازت درمیارن 

شمالیا هم کع گفتم یه کشور جدان اکثرشون مهمون نوازن فقط به نظرم یکم حرف مردم براشون خیلی مهم 

منم هر چی ترک دیدم با ادب بودن ولی به شدت اب زیر کاه،🤣 یعنی مستقیم نمیرینن بهت ولی خوشگل پشت سر از ...

من کوردا رو خیلی دوست دارم. اصلا یه کورد درونی دارم. خیلی باهاشون احساس نزدیکی دارم. 😍😍😍بار اولی که رفتیم مریوان با ذهنیت قدیمی که میگفتن نباید شبا تو جاده بود و اینا رفتیم خریدم ن طول کشید مجبور شدیم شب بمونیم بابام رفت هتل آپارتمان گرفت رفتیم ادامه ی خرید از یه آقایی خیلی خرید کردیم بعد گفت باید مهمونمون بشین ماهم دو تا ماشین بودیم. قبول نکردیم گفتیم جا داریم با اصرار تمام شاگردش فرستاد پولو پس گرفت مارو برو خونش به زنش گفت برو خونه ی بابام 😁مارو برو حتی ماشینای خودشونو نبردم پارکینگ ما بردیم چون خریدام ن توش بود. بعد اونم چندین بار اومدن شمال خانوادگی مهمونمون شدن. 😍😍😍