2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1208612 بازدید | 62472 پست
دوستان پشت در اتاق عمل هستم التماس دعا،دعا کنید عمل همسرم خوب پیش بره

من براشون دعا کردم این چند روز، اما همش یادم می رفت بهتون بگم

امیدوارم خیلی زود با حال خوب و پرانرژی برگردید به زندگی.

لطفا اینجا خبر بدید که چی شد، دلم پیشتون هست♥️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره واقعا حرکت خودجوشی بود و همه اومده بودن کمک ، اون سال اینقدر بارون میومد که می‌گفتیم خدایا بسه د ...

یادته؟؟متوجه شدی کدوم شهر میگم دیگه؟؟

بله پیش بینی کردن کل خوزستان میره زیر آب 

ولی حتی خود اون شهر هم زیر آب نرفت

فقط روستاهای اطرافش 

که سریع هم به روال سابق برگشت

انشاالله که وضعیت پاش خوب باشه 🙏🏾 و فقط همون چندتا انگشت باشه چون گفتن دکتر تو اتاق عمل تشخیص میده ...

انشاالله به حق مهربونی و عظمت خدا عمل همسر محترمتون خوب پیش میره و دل شماهم آروم میگیره

لطفا نتیجه رو به ماهم اطلاع بدین

ممنون

مگه شما استامبولیو با نیمرو نمی‌خورید؟ 🤔🤔🤔

ما استانبولی رو با ترشی مشهدی میخوریم🫠😋

همون سالاد شور با اب گوجه نمیدونم شما بهش چی میگید 😇

برای خورشید پس از شبهای طولانی
آخ آخ این بلند شدن نشستن هم خیلی تو فضای سنتی هست و طرفدار داره کلا ترکها خیلی خیلی خودشونو به سختی ...

آره واقعا خیلی تاثیر داره.. مثلا شمالیا آنقدر سخت نمیگیرن مخصوصا غرب مازندران نسبت به شرق... حالا گیلانی‌ها از ما هم خوش گذرون تر هستن😁😁.. من یه خانواده ای میشناسم تو شهرمون معروف. وضع مالی توپ. معمولی ترین ماشینشون 10 میلیارد میارزه. از قدیمم عشق ماشین بود زمانیکه پدرشون زنده بود همه تو یه حیاط با خونه های کوچولو بودن ولی پارکینگشون 10 ماشین لوکس بود که همون 1 دونه ازش تو شهرمون بود. اینجا به خونه و ماشین لوکس خیلی اهمیت میدن🙃