2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1205630 بازدید | 62336 پست
الهی که خدا بهت ببخشتشونالهی خیرشون رو ببینییه چیزی بگم واقعا منظور بدی ندارم فقط حرف دلمهمن از ترس ...

الهی قربون دل مهربون

خدا حفظ ش کنه جیگر گوشه تون رو

ن عزیزمم 

خدایش بچه دختر یا پسر هر کدوم شیرینی و قشنگی خاص خودش رو داره

خییییلی بدی خییییلی هفت تا بدی😐😐😐پسرررر پسرررر قند عسللللل پسر نداری که بدونی چییییههههه بخدا پسر ...

الهی خدا برات حفظشون کنه

انشاالله دامادیشون رو ببینی

بخدا اصلا منظورم این نبود که بدن، زبونم لال باشه

من با پسر ارتباط نمیگیرم چون خونوادمو فامیلامون خیلی دختری ان

وگرنه من پسردار بشم مگه میشه عاشقش نشم😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خییییلی بدی خییییلی هفت تا بدی😐😐😐پسرررر پسرررر قند عسللللل پسر نداری که بدونی چییییههههه بخدا پسر ...

تو واسه من ۶ تا پسر بیار با یه دختر😁😍😍😍😍 

تو یکی نه ای، هزاری، تو چراغ خود برافروز♥️
منم واردشون شدم خیلی خوشم اومد از اخلاقاشونیه چیزاییشون واسه ما قفل بودلطفا پای فخر فروشی و عقده ای ...

@ای_داد_بیداد    

من دیگه چیزی نمیگم

ولی نه بذار بگم

ببین من تا حالا ندیدم مامانم با جاریاش یا با خواهرشوهرا

از اونور عروساشونم( زنداییامم) کنتاکتی با هم داشته باشن

چند وقت پیش که شوهرم اومده بود خونه خاله م

میگفت عروسای شما( زنداییام) بی حاشیه ن، گفت عروسای ما( جاریای من) اینطور نیستن

انقدرررر احترام خواهرشوهرا رو دارن( متقابله ها) 

ترکا ( فامیل پدری و مادری خودمو میگم) برای خودشون عزت و احترام میخرن( کاری که من تو فامیل شوهرم میکنم، منم از مامانم یاد گرفتم) 

من این ادب و احترام برام خیلی مهمه ولی خب …. 

ببین دختر دایی خودم با دختر جاریم همسنن

وای دختر داییم یه پارچه خانووم … بخدا پسر داشتم میگرفتمش😁 متانت، ادب، حجب و حیا 

ولی اووووف از دختر جاریم… پااااچه پاره، وزه 

نه اینکه چون دختر جاریمه اینطور بگم

کلا جاریمم پاچه پاره س

بستگی به ظرفیت شوهرت دارهمیدونم تو شرایط حساسی هستی ولی خودتم میدونی شوهرت با اونیکی دوست داشت ازدوا ...

ممنون مستقل جون بابت حرفات

میدونم همسرم ازخانواده عمش هم خوشش نمیاد چون بامادرش خیلی بحث ودعواداشتن دل خوشی ازشون نداره

ولی واقعا شر این خواهرشوهربه خودش برگرده

زندگی همرو داره داغون میکنه

تواین شرایط حساس من اینقدرباحرفش روانم روبهم ریخته😔

الهی ربی ومن لی غیرک💖
ممنون مستقل جون بابت حرفاتمیدونم همسرم ازخانواده عمش هم خوشش نمیاد چون بامادرش خیلی بحث ودعواداشتن د ...

امیدوارم زودتر اروم بشی عزیزم

خواهر شوهرت باید دارو مصرف کنه و تحت درمان باشه که میگی شرایطش نیست

امیدوارم زودتر اروم بشی عزیزمخواهر شوهرت باید دارو مصرف کنه و تحت درمان باشه که میگی شرایطش نیست

بهترین هانصیب قلب مهربونت

بایدبستری بشه تاجایی که من واحد روانشناسی پاس کردم وعقلم قدمیده به داروجواب نداده ومصرف نمیکنه داروتزریقی فقط اونم اصلانمیره دکترمیگه من سالمم شمامریضین والبته هذیان گویی داره که خطرناک میشه شرایط

الهی ربی ومن لی غیرک💖
@ای_داد_بیداد من دیگه چیزی نمیگمولی نه بذار بگمببین من تا حالا ندیدم مامانم با جاریاش یا با خواهرشو ...

ببین کلا نمیشه یه قومیت رو‌ حکم کلی داد ولی در کل بیشتر ترکا خیلی آبرودار و نجیب و اهل احترامن 

(منظورم این نیست بقیه قومیت ها نیستن) 

یه فضای سنتی و بزرگ و کوچیکی خاصی بینشون هست.

خانواده پدری من از هیچی، واقعا از هیچی زندگی می‌سازن. آبرودار. همشون هم باور کن کیلو کیلو طلا دارن. (اونایی که میگم اکثرشون کارگرن) من مدلشون رو جایی ندیدم.

ولی مثلا پدر و مادرم از دو تا روستا به فاصله مثلا بیست کیلومتری هستن اما فرهنگهاشون کلا فرق داره. برای همین واقعا نمیشه حکم کلی داد. 

به طور متوسط و میانگین ترکها خیلی سازندن. خانواده خیلی حرمت داره براشون. 

مثلا هیچ وقت نمیتونی یه شیرازی یا یه شمالی رو با ترک مقایسه کنی. مخصوصا گیلانی ها، بر اثر نشست و برخاست فراوون من دیدم خیلی خوشگذرونن. شیرازی ها همینطور.‌

تو یه میلیون به طور رندوم به یه شیرازی بده، به یه ترک هم بده. به احتمال خیلی زیاد ترکه پس انداز می‌کنه شیرازیه باهاش خوش میگذرونه. 

ترکا تجملاتی ترن. مثلا دو خانواده از نظر اقتصادی یکسان، ظاهر زندگی ترکه به احتمال قوی تجملاتی تر از ظاهر زندگی مثلا فارس هست.‌ 

خود ترکها هم خیلی مدل های مختلف دارن. ولی در کل بیشتر زحمت کشن تا خوش گذرون. 

تو نگاه کن هنرهایی که زن های ترکها دارن، مثلا قالیبافی. غذاهایی که میپزن. تغذیه هایی که دارن. اکثرا پر زحمت تر هست. 

بخاطر جغرافیای استانهای ترک، ترک ها بهار و تابستون های بسیار پرکاری داشتن. مخصوصا تابستون. بعد هم به نوعی وارد زمستون و قحطی میشدن. برای همین خیلی باید زحمت میکشیدن تا زنده بمونن. فرصت چندانی برای خوشگذرونی نداشتن. چون تو فصل های که آب و هوا خوب بوده باید کار میکردن در حد اعلی. زمستون های مناطق سردسیر تو گذشته کاملا محبوس شدن تو خونه بوده. نهایت شب نشینی های منطقه ای. توقع خروج از فرهنگ منطقه ای رو نباید داشت.

پراکندگی مناطق ترک، معمولا مناطق کوهستانی هست. ارتباطات کمتری با محیط های دیگه داشتن. در حالیکه مثلا شمال و جنوب به واسطه دریا و جنگل های شمال و شرکت های خارجی جنوب، فضای تردد غریبه به این مناطق بیشتر بوده. مردم بازتری برای پذیرش بیگانه و فرهنگ بیگانه دارن. 

این مثالش تو آمریکا هم هست. مردم ایالت های مرکزی بیشتر جمهوری خواه هستن،مردم ایالت های که به دریا و کشتی های تجاری و اختلاط فرهنگ دسترسی دارن بیشتر دموکراتن. 

خلاصه که نمیشه حکم کلی داد.  جغرافیا و جامعه شناسی و همه اینها دخیل هستن

تو یکی نه ای، هزاری، تو چراغ خود برافروز♥️
آره عزیزم دختر.به خاروندن دماغش توجه نکردم.باید دقت کنم الان.میخوام هفته ی آینده ببرمش دکتر عزیزم.خس ...

خس خس کردن یعنی شیر برمیگرده به نای..خدایی نکرده بمونه میاره تو ریه وعفونت ایجاد می‌کنه🥲

خوابیده شیر نده بهش اصلا

سرش حتما بالاباشه یکم